Pomôžte útulku so zdieľaním zbierky na Donio.sk
Ahojte maminky a žienky na Modrom koníku,
obraciam sa na Vás s obrovskou prosbou.
Som zakladateľkou finančnej zbierky na Donio.sk pre náš útulok. Z celého srdca sa snažím pomôcť opusteným a týraným chlpáčom, ktorí nemajú nikoho iného, len nás. Zvieratká potrebujú krmivo, lieky a teplé miesto na prežitie, no naše kapacity a financie sú na konci sil...
Snažila som sa našu zbierku zdieľať, kde sa dalo, no stala sa hrozná vec – Facebook ma zablokoval za zdieľanie do skupín. Zostala som úplne bezmocná. Algoritmus ma odstrihol od možnosti hovoriť za tých, ktorí sami prosiť nedokážu, a celá kampaň na Doniu sa zastavila.
Preto Vás s pokorou prosím o pomoc tu. Viem, aká silná dokáže byť komunita na Modrom koníku, keď ide o dobrú vec. Sama už odkaz šíriť nemôžem, a preto potrebujem Vaše ruky a Vaše srdcia.
Ako môžete pomôcť?
https://donio.sk/naplnme-bruska-zvierat
• Zdieľajte: Prosím, vezmite link na zbierku na Doniu a prezdieľajte ho na svojich sociálnych sieťach, pošlite ho kamarátkam, známym alebo do skupín, kde ešte môžete.
• Podporte: Ak vám to vaša situácia dovoľuje, každé jedno euro na Donio chlpáčom neskutočne pomôže.
• Napíšte komentár: Aj obyčajné slovo podpory posunie tento príspevok vyššie, aby si ho prečítalo čo najviac ľudí.
Tieto zvieratká nevedia, čo je to Facebook ani algoritmus. Oni len cítia chlad, hlad a strach. Nedovoľme, aby doplatili na to, že ma sociálna sieť zablokovala.
Z celého srdca Vám ďakujem za každé jedno zdieľanie, prečítanie a pomoc. Ste ich jedinou nádejou. ❤️🐾
Iva
ako zastavil? však vám to tam plynule pribúda
@anonym_89e1b1 Každý deň zdieľam na fb, ig, ale fb mi dnes opäť zablokoval zdieľanie do skupín, zbierku je treba zdieľať denne, aby sme mali šancu dosiahnuť cieľ, snažím sa žiadať o zdieľanie, ide sa dá, zostáva nám už len 18 dní do konca...pomôžte prosím so zdieľaním
No ak mas problem dodrziavat pravidla, tak sa necuduj, ze ta blokli. Mimochodom aj tu na MK su take pravidla, takze opatrne s viacnasobnym zdielanim:
https://www.modrykonik.sk/ine/kodex-spravania-sa-na-stranke/
Prosim vas opravte ma, ale nie je povinnostou obci a miest zriadovat utulky a dotovat ich?
Prosim vas opravte ma, ale nie je povinnostou obci a miest zriadovat utulky a dotovat ich?
@gocrazy nie je to povinnostou. Obce prispievaju len na tie, ktore oni zriadili ale je mnozstvo sukromnych OZ-tiek a tie nevidia ani cent od obci.
No ak mas problem dodrziavat pravidla, tak sa necuduj, ze ta blokli. Mimochodom aj tu na MK su take pravidla, takze opatrne s viacnasobnym zdielanim:
@anonym_f5838c Veľmi smutné, žiadna snaha o pomoc, len nezmyselná kritika a nepochopenie.
@anonym_f5838c Veľmi smutné, žiadna snaha o pomoc, len nezmyselná kritika a nepochopenie.
Granule s vysokým obsahom mäsa, výživné konzervy, ktoré psom dodajú potrebný tuk a energiu na zvládnutie mrazov.
Granule a konzervy pre mačky.
Špeciálnu výživu: veterinárne diéty, kaše pre šteniatka a kĺbovú výživu pre starších psíkov, u ktorých zima zhoršuje bolesti kĺbov.
Vitamíny a imunitnú podporu: lososové oleje a doplnky stravy na posilnenie imunity, aby sme predišli chorobám z chladu.
nič také som na tom transparentnom účte nevidela,že by sa kupovalo,skoro všetko sú pohonné hmoty.
Prosím Vás útulok dostane od Donia celú vybranú čiastku na svoj transparentný účet, az zbierka skončí, potom za celú túto čiastku nakúpi krmivo na zimu, naivne som čakala pomoc, ale je mi veľmi smutno z týchto komentárov😰...
Prosím Vás útulok dostane od Donia celú vybranú čiastku na svoj transparentný účet, az zbierka skončí, potom za celú túto čiastku nakúpi krmivo na zimu, naivne som čakala pomoc, ale je mi veľmi smutno z týchto komentárov😰...
@lojzara7 Pozrela som si ten transparentny ucet. To je na zbierku pre psikov, alebo zbierka na opravu auta, benzin a pod.? Otras naozaj. Zvieratkam takmer nic, takmer vsetko na auto a teda na tom slovnaft kde minas najviac aj vysvetlis co kupujes zvieratkam 🤔? Aj mne je smutno. Ludia posielaju zvieratkam a ty z toho platis opravy auta...
@lojzara7 Pozrela som si ten transparentny ucet. To je na zbierku pre psikov, alebo zbierka na opravu auta, benzin a pod.? Otras naozaj. Zvieratkam takmer nic, takmer vsetko na auto a teda na tom slovnaft kde minas najviac aj vysvetlis co kupujes zvieratkam 🤔? Aj mne je smutno. Ludia posielaju zvieratkam a ty z toho platis opravy auta...
@anonym_3b9820 Váš komentár je úplne mimo reality. Táto zbierka na Donio je určená na krmivo na zimu a peniaze z nej dostaneme až po jej oficiálnom ukončení. Z priebežného transparentného účtu, na ktorý sa pozeráte, financujeme každodennú prevádzkovú logistiku – teda aj záchranárske auto, bez ktorého by sme krmivo ani zvieratá nemali ako prevážať.
@anonym_3b9820 Váš komentár je úplne mimo reality. Táto zbierka na Donio je určená na krmivo na zimu a peniaze z nej dostaneme až po jej oficiálnom ukončení. Z priebežného transparentného účtu, na ktorý sa pozeráte, financujeme každodennú prevádzkovú logistiku – teda aj záchranárske auto, bez ktorého by sme krmivo ani zvieratá nemali ako prevážať.
@lojzara7 Aj na ten transparentny ucet vam prispievaju ludia. A tak vela platit na opravu auta a na benzinkach je naozaj divne. Keby tam vidim minuteho tolko na krmivo ani jedno slovo nenapisem. Ale sama oprava auta.
Staráme sa o viac ako 300 zvierat a bezpečné, funkčné auto je pre chod nášho OZ rovnako kritické ako krmivo. Denne prevážame zvieratá na veterinu, jazdíme na odchyty a rozvážame materiál. Krmivo našťastie často dostávame ako priamy dar od sponzorov, no benzín a servis auta za granule nevymeníme. Sme plne závislí od darov ľudí a bez auta by naša pomoc okamžite skončila.
Túto situáciu nevysvetľujeme preto, aby sme sa pred vami obhajovali, ale kvôli ostatným darcom, ktorých by váš komentár mohol zbytočne odradiť od pomoci zvieratám, ktoré to potrebujú. Ďakujeme za pochopenie.
Staráme sa o viac ako 300 zvierat a bezpečné, funkčné auto je pre chod nášho OZ rovnako kritické ako krmivo. Denne prevážame zvieratá na veterinu, jazdíme na odchyty a rozvážame materiál. Krmivo našťastie často dostávame ako priamy dar od sponzorov, no benzín a servis auta za granule nevymeníme. Sme plne závislí od darov ľudí a bez auta by naša pomoc okamžite skončila.
Túto situáciu nevysvetľujeme preto, aby sme sa pred vami obhajovali, ale kvôli ostatným darcom, ktorých by váš komentár mohol zbytočne odradiť od pomoci zvieratám, ktoré to potrebujú. Ďakujeme za pochopenie.
@lojzara7 Skor tie vydaje by si mali pozriet vsetci ti, ktori vam peniaze daruju pre zvieratka. Lebo, akoze tolko platit na opravu auta a tak casto je neuveritelne. Vkuse na vsetkych moznych benzinkach minat prispevky a v opravovniach aut. Dobre, ze tu bol vlozeny ten transparentny ucet, aspon clovek vidi na co by prispel...
@lojzara7 Skor tie vydaje by si mali pozriet vsetci ti, ktori vam peniaze daruju pre zvieratka. Lebo, akoze tolko platit na opravu auta a tak casto je neuveritelne. Vkuse na vsetkych moznych benzinkach minat prispevky a v opravovniach aut. Dobre, ze tu bol vlozeny ten transparentny ucet, aspon clovek vidi na co by prispel...
@anonym_3b9820 Máte pravdu, je skvelé, že náš účet je transparentný. Aspoň každý vidí drsnú realitu záchrany zvierat bez príkras. Zvieratá sa do útulku nedostanú samé. Bez každodenných prevozov na veterinu a zachraňovania v teréne by sme nepomohli nikomu. Servis áut a tankovanie sú preto rovnako dôležité ako lieky či granule, hoci to niekomu od stola môže pripadať neuveriteľné. Práve kvôli takýmto skresleným predstavám si o to viac vážime našich skutočných darcov. Ďakujeme ľuďom, ktorí premýšľajú v súvislostiach, rozumejú reálnym potrebám v teréne a pomáhajú nám zachraňovať životy.
@anonym_3b9820 Máte pravdu, je skvelé, že náš účet je transparentný. Aspoň každý vidí drsnú realitu záchrany zvierat bez príkras. Zvieratá sa do útulku nedostanú samé. Bez každodenných prevozov na veterinu a zachraňovania v teréne by sme nepomohli nikomu. Servis áut a tankovanie sú preto rovnako dôležité ako lieky či granule, hoci to niekomu od stola môže pripadať neuveriteľné. Práve kvôli takýmto skresleným predstavám si o to viac vážime našich skutočných darcov. Ďakujeme ľuďom, ktorí premýšľajú v súvislostiach, rozumejú reálnym potrebám v teréne a pomáhajú nám zachraňovať životy.
@lojzara7 Ano, klobuk dole pred vami, aj ze na mzdy z toho ste si vzali 1800 eur 🙂. Majte sa krasne
@lojzara7 prepacte ale pisete ze krmivo dostavate ako dar, a napriek tomu organizujete zbierku kde garantujete ze vsetky peniaze budu pouzite na nakup jedla pre psov a macky? Naco, ked vam ich daruju ludia? Granule za benzin nevymenite, pisete, cize granul mate dosť, usudzujem z vasich slov. Preto nie su ziadne vydavky na tom ucte za jedlo pre zvieratka. Vediete si aj knihu evidencie jazd na spomínané auto, keby dosla kontrola, sedeli by vam jazdy so spotrebou benzinu? Aj do ciech chodite zachranovat zvierata? Su tam blocky z ceskej republiky z pump.
Vidím, že nemáte kapacitu pochopiť fungovanie neziskovej organizácie, ktorá ročne zachráni stovky a stovky zvierat.
Psy do Čiech vozíme k ich novým majiteľom a rodinám, pretože im dávame šancu na lepší život. To je realita.
Ja som iba dobrovoľník, ktorý pomáha celým svojím srdcom, a chcem vám poďakovať za všetky vaše negatívne komentáre. Motivujú ma totiž pomáhať ešte viac, a to doslova až do roztrhania tela.

ako zastavil? však vám to tam plynule pribúda