icon

Ako často chodíte na úrad práce počas covidovej situácie?

lauzibr
26. jan 2021

Ahojte,

Rozhodla som sa zaevidovať na úrade prace a prerušiť si rodičovskú dovolenku aby som poberala dávku v nezamestnanosti. Zacnem ju poberať od februára. Neviete mi poradit ako to momentalne pocas covid funguje s hlásenim sa na úrade? Ako casto je potrebne tam osobne ist, maju aj teraz nejake ponuky prace kde vas posielaju na pohovor?
Dakujem

Strana
z2
manusik
22. dec 2022

@katka2602 dobry den chcela by som sa Vas informovat, som na UP a od zajtra zacinam pracovat na dohodu, zmluvu som dostalaa az dnes, viem ze je tam podmienka ze musi byt den vopred dana na UP lenze dnes je nestrankovy den staci ked tu zmluvu poslem emailom pracovnicke? Dakujem vam pekne za odpoved

katka2602
22. dec 2022

@manusik aj keď je nestránkový deň, viete zmluvu doniesť na UP, ale to uz asi do 15:00 nestíhate. Ale poslite ju mailom s textom, že ste ju dostala dnes, ale osobne by ste ju uz nestihla doručiť.

manusik
22. dec 2022

@katka2602 dakujem no len teraz mi prisla na email, tak ked to preposlem este teraz bude to ok? Ja som s pracovnickou minuly tyzden o tom hovorila ze sa mi nieco crta, povedala ze je mozne aj mailom, len som myslela ze to bude v iny den- zajtra totizto uz ani nie su v praci a dnes som sa jej uz nedovolala, tak ci to bude ok ked ju dostane dnes na email, aj ked zajtra uz v praci niesu…. Dakujem

opica_skorica
22. dec 2022

@manusik urcite jej to posli emailom a ihned.
Šup šup, nech to tam má.
A popros ju, aby sa ti ozvala, keď bude v práci, či je vsetko ok.
Drzim palce.
O tom, ze mozes mat odpracovanych iba xy hodin a maximalnu sumu, to vies?

opica_skorica
22. dec 2022

@katka2602 presne tak. Poslat rychlo emailom.
Dnes je nestrankovy den a zajtra ma vacsina uradov nariadenu dov.

katka2602
22. dec 2022

@manusik bude to ok, berie sa čas kedy ste to poslala nie to ci je pracovník v práci, alebo nie😉 keďže dohoda začína zajtra, pošlete mail dnes splnila ste čo ste mala tj doručiť dohodu deň pred.

manusik
22. dec 2022

@katka2602 dakujem Vam dievcata obom aj tebe @opica_skorica, ved som na Up po 10 rokoch tak mam stres z tych to veci, ano ano to viem vsetko ohladom maxima aj tych veci , oki poslane aj s pokecom, no ako natruc mi to ekonomka poslala az tak neskoro, od rana na to cakam :D

Strana
z2