icon

Ako dlho bude trvať tento lockdown?

skarli
4. jan 2021
lubiss
4. jan 2021

@lenqua_12325 a este isto napisali ze zomrela na kovid...

lenqua_12325
4. jan 2021

@snezienka33 po smrti urobia test, clovek bude mat nahodou v sebe virus a sup k cislam, co zomreli na covid. Zomrela na covid ale uplne inym sposobom. Mlci sa.....kolko ludo este tak zomrelo? Uz mi je zo vsetkeho tao smutno, ze ak nechceme skoncit tiez na psychiatrii, uvazujeme nad odchodom z tejto krajiny ☹

jana_eyre_2
4. jan 2021

@lubiss prečo by to mali napísať?

lianka123
4. jan 2021

@skarli no ja neviem, ja vobec nemam pocit lockdownu. Som na RD. Ked u nas boli zatvorene restiky tak sme chodili do Rakuska aj na nakupy aj sa najest. Potom zas Rakusania mali lockdown tak sme sli na slovenske hory, uz pred polkou decembra sme lyzovali. Teraz sme sa vratili z tyzdennej lyzovacky. Na hoteloch ti nosia aj ranajky aj vecere na izbu, aj kavicky, v podstate je to s detmi lepsie lebo sa nemusis hodit do gala. Svahy boli pekne zasnezene, slniecko svietilo.
Aj do Ciech sme vybehli na vylet, aj si nakupit aj sa najest ked u nas bolo vsetko zatvorene.
Ku kontrolam... ani hranice nekontruluju, pocas najtvrdsieho lockdownu som dostala akurat pokutu za rychlost, to ze som bola mimo okres alebo modry papierik nikoho nezaujimal.
Mne sa zije fajn, v klude este 4 lockdowny.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
4. jan 2021

@lenqua_12325 to mas z kade? Pokial viem, pri pitve sa urci presna pricina smrti, ak je tam plucna forma covidu, a na tu zomrel pacient, tak sa to eviduje ako "zomrel na covid". Daslie facebook hoaxy??
@snezienka33 ja vidim zlobu a agresivitu iba zo strany ludi, ktory tu koronu nevidia.. tym vadi kazde opatrenie, tym vadi sa obmedzovat, tym pridu ludia co dodziavaju pravidla ako ovce 🙂 Ti co dodziavaju pravidla neprostestuju v uliciach, nevykrikuju bludy a nevesaju hoaxy po nete, neurazaju ludi co ostavaju doma a nestretavaju sa...

nenne27
4. jan 2021

@oli18 lexaurin si daj

miriam11
4. jan 2021

@alica_matejka aj uvažujes, keď niečo píšeš? Hocikto by bol vo vláde, tak by bol lockdown. Poďakujte sa popieracom Covidu.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
4. jan 2021

@danica2711 tým myslím, že ak budeme zavreti,a to komplet zavreti, teda prestaneme byť v kontakte s okolím, tak prestaneme byť aj v kontakte s bežnými vírusmi. Inak povedané, telo stratí odolnosť voci všetkemu. Tam nejde o jedenie vitamínov, proste bežne keď chodíš von, si v kontakte s miliónmi baktérií a vírusov, a telo im sa učí odolávať. Ale v úplnej a dlhej izolácii len doma sa to stratí....

lenqua_12325
4. jan 2021

@simca06022011 az na to, ze teraz sa pitva nie vsade robi, ale ty to vies asi lepsie. Ale s ludmi ako ty nema zmysel sa zapodievat.

lenqua_12325
4. jan 2021

@simca06022011 a pre Tvoju info, facebook nemam 😉 daj si magnezko a nohy hore...a dyyyyychaj az nezaberas dalsiu izbu v nemocnici

lenqua_12325
4. jan 2021

@snezienka33 kasli na to, tu nema vyznam nieco riesit. Podaktore by sa mali radsej venovat detom ako tu utocit. Co maju tie deti za priklad do zivota....

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
lenqua_12325
4. jan 2021

@snezienka33 pekny vecer 🙂

marikap18
4. jan 2021

@skarli Tak toje tazka otazka. Kedze som ucitelka, tak som Covid dostala. Deti su bezpriznakove. Dodrziavala som hygienu, rusku nosila, ale pri malych detoch (2. roc.) sa musis detom naklonit, opravit im v zosite chyby. Moje deti to chytili tiez a nemali ziadny priznak, keby som starsieho syna neposlala na test, tak si myslim, ze to ani nemal.
Mala som lahsi priebeh, ale nasledky zostali. Preto Vas prosim, davajte si na seba pozor a nenadavajte na Matovica. Keby bolo vsetko, ako on chcel, naozajstne prisne opatrenia ako v inych krajinach, tak mozno by to takto ani nevyzeralo. NAjviac lutujem tych zdravotnikov.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
4. jan 2021

@snezienka33 s tým súhlasím, je na MK toľko útokov a úplne jedno aká je to strana.. dokonca aj keď človek je všetkými 10timi za tvrdý lockdown, dodržiava všetko čo má, staci priznať ze mu je ľúto za starým životom alebo stačí povedať že sa mu nepáči komunikácia v politike a už sa tu citovo vydiera aby šiel do frontu a obviňuje že si proti niečomu čo si vzivote nikde nepovedala a nenapísala... Ženy sú tu tak predrazdene, že už nevnímajú čo naozaj pises..

Pred časom som zvykla pod každý svoj príspevok písať že dodrzujem všetky opatrenia len nie každé mi dáva zmysel.. ale ani to nestačilo.. ľudia sa tak radi chodia na net zbavovať nahromadených nervov inak si to vysvetliť neviem..

Mne táto zima lezie na mozog.. neviem čo je na tom také nepochopiteľné že ľuďom je už dlho a prečo sa to musí dávať do pozície že si nevážia to čo majú.. doma sme našťastie zdraví.. ale v rodine mám veľmi choré bábätko, čo takmer zomrelo len pred pár dňami.. nemá to s covidom nič, ale celá jeho liečba počas min.roka je ním ovplyvnená.. a veľmi sa tym trápim a lockdown mojej nálade neprospieva - tým ale nehovorím.ze s lockdownom nesuhlasim.. nie je to moje dieťa ale to neznamená že niekto môže rozhodovať o tom, ktoré trápenie má väčšiu váhu...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
4. jan 2021

@snezienka33 to som ja nikde nepisala, ze je niekto rozmaznany alebo masovy vrah a ani neukazujem prstom na ludi co sa chodia lyzovat a neriesim ci sedia doma a ci im je dlho atd :D sa pozri na vase prispevky s @lenqua_12325 .. dajte si magnezko obe :D Jedine co ja robim, je ze tu vyvraciam bludy co pisu ludia na zaklade "jpp" informacii ;) ak to beriete ako utocenie, tak nech... 🙂

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
4. jan 2021

@snezienka33 samozrejme :DDD tvoje dedukcie.. ani to nejdem komentovat...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
4. jan 2021

@snezienka33 ďakujeme.. ♥️

simca06022011
4. jan 2021

@snezienka33 napisala som ti toto: @snezienka33 ja vidim zlobu a agresivitu iba zo strany ludi, ktory tu koronu nevidia.. tym vadi kazde opatrenie, tym vadi sa obmedzovat, tym pridu ludia co dodziavaju pravidla ako ovce 🙂 Ti co dodziavaju pravidla neprostestuju v uliciach, nevykrikuju bludy a nevesaju hoaxy po nete, neurazaju ludi co ostavaju doma a nestretavaju sa...
Kde konkretne som na teba utocila? Co akoze robis teraz v tychto tvojich reakciach ty? 🙂) nuz ked ty neutocis.. BEZDOVODNe. Tak neviem kto. Nastav si zrkadlo trosku a hned vidis, ze este aj pravdu som napisala :D

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
kristinkakvetinka
4. jan 2021

@simca06022011 neni su testovaní a presadzujú ich kam kedy potrebuju kto vypadne

simca06022011
4. jan 2021

@snezienka33 skor tebe :D inak soms a pytala, kde som utocila.. tak sa vyjadri.. lebo vidim, ze len tu vyrypujes..
Inak som uplne kludna