Ako napísať odvolanie?
Dobrý deň chcem sa spýtať. Kamarátovi zadržali vodičský a chce sa voči rozhodnutiu co mu prišlo odvolať. Ide o to ze polícia ho sledovala dlhú trasu až ho zastavili pričom sa musel podrobiť skúške na alkohol co bolo negatívne, a následne ho vyzvali ci sa podrobí aj vyšetreniu v nemocnici lebo vraj ma divne oči. Zistili mu v moci minimálne množstvo amfetaminu ale to môže mať aj z liekov ktoré užíva bez predpisu. Preto sa chcem spýtať ako ma napísať odvolanie keďže policajti podľa nás nepostupovali v súlade zo zákonom a nemali právo to od neho žiadať len preto ze podla nich mal divne oči. Dakujem
Stavím sa, že to nebola náhoda a policajti dostali na neho tip… zapadá mi to do seba…
Evidentne ta nezaujímajú názory ľudí, ktori sa v tom vyznajú ( zahliadla som tu minimálne jedného právnika, ktory radi vždy k veci), tak asi len:
www.gooogle.sk ➡️ ako napísať odvolanie? Pripadne doplň ešte: keď kamarátovi zobrali vodicak kvôli amfetaminom, ktoré pochádzajú z volnopredajnych liekov a on bol vovedeny do omylu 🤷🏻♀️
Ale on berie drogy. Sama píšeš že užíva veľa liekov ako lentilky. To sú drogy.
@petruldo predpokladam, ze pacient, co ich ma naordinovane, nema viest motorove vozidla
Tak viem,že chces písať odvolanie,ale ak mu našli v moči stopy antefaminu,buďte radi,že mu zobrali len vodičák. PS: aké lieky pojedá ako lentilky?
@pribinak
@ddaassuullaa vyslovene zakázané to nieje, v spc lieku je napísané že ak sa vyskytujú ucinky ovplyvňujúce schopnosti bezpečné viesť vozidlo,obsluhovať stroje aby nevykonavali nebezpečné činnosti.
A tieto lieky sa zvyknú predpisovať do 18 rokov.
@petruldo sa zamyslam, zeby policajti bezdovodne jazdili za autom🤦♀️😁 zjavne by stalo za to pozriet si kamerovy zaznam.jazdy
Dúfam, že vám raz neprejde takýto zlatý chlapec Vaše dieťa na novom Mercedese. Lebo moje dieta na prechode zrazil 19 ročný chlapec. Ušiel. V treťom jazdnom pruhu zo štyroch. Už mala pred sebou len asi 4 kroky na chodník.

Policajti postupovali ako mali a aj podľa výsledku vidieť, že ich podozrenie na užitie návykovej látky bolo odôvodnené. Neviem, aký dôvod by si do odvolania uviedla, lebo podľa tvojho popisu situácie neporušili nič. A amfetamin z voľno predajných liekov? Neviem, či voľno predajne lieky takúto látku vôbec obsahujú. Skôr ide na fete alebo nelegálne získava tabletky.