icon

Ako postupovať, keď mám účet zablokovaný exekútorom?

mamina2388
17. nov 2016

ahojte, kamoska naliehavo potrebuje radu,...vid nazov,
Ma skoro 600e dlh v zdravotnej, ani o tom nevedela, a teraz jej exekutor bez upovedomia zablokoval ucet, ma ani nie rocneho syna,..
Nema z coho vyplatit najom plienky stravu,...pomozte radte, zajtra jej chcem ist s tym pomost,...
Pre istotu napisem !!neziadam fin.pomoc, !!
Ziadam radu ako postupovat, ...lebo jedine co vieme je adresa a tel.cislo ktore nik nedviha na exekutora.
Dakujem

Strana
z2
simonka77
18. nov 2016

@katarinka289 nejde o posledne slovo, ide o princip. Ked viem, ze niekde nieco dlzim (a je jedno co a kde a kolko), tak sa zaujimam o to, co je s tym dalej-v pripade Tvojho muza to malo byt "patranie" po tom, ci pokuta bola alebo nebola zo strany sefa uhradena, kedze bola na meno Tvojho muza. Bez ohladu na to, ci to bolo 20-40 euro.
A ano, za tych vyse 20 rokov v praci je pravda, ze sa ludia vyhovaraju na vsetky mozne nezmysly, len aby sa vyhli plateniu.
Precitaj si riadne moj prispevok o tom, ze vsade su ci povinni ci exe, ktori sa delia na tych poctivych a tych vychcanych.
Zbytocne sa tu ides na mna rozculovat za moje nazory, pravdou je, ze Tvoj muz pochybil, ked sa dalej nezaujimal o to, co je s pokutou - prave preto, ze bola na jeho meno.
To mas to iste, ako ked niekto ide druhemu rucit na uver-dlznik nesplaca, nema majetok (oficialne), takze sa "ide" po rucitelovi/ruciteloch a ten sa bude buchat do pŕs, to ja nedlzim, neviem o tom a podobne.

mamina2388
autor
18. nov 2016

ahojte, tak vec je v zacati riesenia uvidime aka bude odozva,...v banke jej uvolnili tych cca100eur, a s exe sa nedalo komunikovat, tak sme poslali ziadost o splatkovi kalendar, RL kopiu, a ziadost o odblokovanie uctu, uvidi sa co sa bude diat, v utorok ide zahlasit zasielanie RP postovou poukazkou a bude dufat ze to tak aj bude a ze jej ucet odblokuje..atd...

mamina2388
autor
18. nov 2016

dakujem vam za nu... 😉

mamina2388
autor
19. nov 2016

a bol tu spomenuty detsky ucet, kde by ste odporucili?

nika2212
19. nov 2016

@mamina2388 ja odporúčam tatrabanku...stači doniest rodný list dietata daju ti kartu a účet je zadarmo úplne bez poplatkov aj vybery atd iba vyber v inej banke je za 2e poplatok inak uplne nič

Strana
z2