Ako prebieha kontrola počas práceneschopnosti?
Ahojte.. mali ste niekto reálne kontrolu počas PNky medzi 6-8 hodinou ráno? Nikam sa nechystám, len by som rada vedela, či si môžem pospať, alebo si mám dávať na šiestu budíka 😖 mám riadnu chrípku a stále by som len spala.. k tomu aj druhá otázka - zvykne kontrola aj telefonovať - má k dispozícii zo systému aj môj telefón, alebo mám radšej dať ku zvončeku oznam, aby aj zavolali? Občas mi zvonček teraz v zime blbne, že nezazvoní.. a keď už by sa stalo, že ma nezobudia, dá sa toto nejako obhájiť? že pardon, spala som, lebo som chorá jak pes? alebo keby som bola akurát v sprche - veď musí sa človek aj umyť, či mám nárok až po 22hej? 👎
@mamina7070 no rypla si si. Máš už lepšiu náladu?
Minule tu baby písali, že keď príde kontrola , tak volajú. Podľa mňa určite si pospi
Toto ma počas PN nikdy nenapadlo riešiť
No osobne si myslim, ze kontroly k 6 rano nechodia, ale ak by aj ano - oni volaju. Ja som bola na PN len raz, asi 3 mesiace a mala som 3 alebo 4 kontroly po prvom mesiaci na PN a vzdy v case medzi 10 a 11 rano, a to som mala dokonca v tom case vychadzky, ale zrovna som vtedy bola doma.
ak neotvoríš na zvonček, tak klopú, alebo volajú...ja som bola na PN 3mesiace a vstávala som skoro ráno, aby som ich počula, keby prišli 😀 , plus som sa bala, ze sa nestihnem zmobilizovat a vyliezť z postele + ist ku dveram...po operácii to bol problem sa pohybovať... nakoniec aj dosiel o 12,00, esteze som otvorila, lebo vyzeral divne a myslela som si, ze chodia dvaja...tento bol sam a vyzeral ako podomový čmelinár 😀
Mňa by zaujímalo akoby to riešili keby je niekto v sprche a jednoducho nemôže, alebo nepočuje a pod.
Mna by zaujímalo, ked je niekto na wc ... a aj počuje ale nemôže ... ved predsa nemôže utekať k dverám ked napr. ide z neho z dola z hora ...
nechodia tak rano, vedia, ze vsetci este spia, chodia tesne predtym ako mas vychadzky, alebo ako ti koncia, aby ta načapali, naco sa stresovat budikom
Moja svokra nema zvoncek vobec pri dome a automaticky jej volali ,ze nech pride otvorit a nebol problem
@123kika1234
@zalka toto zaujíma aj mňa, taká črevná viróza dokáže tak položiť, že sa nedokáže človek ani pohnúť.. a je rád že žije...nie ešte aby chodil ku dverám...
@lonely66 neviem ako to funguje, ak volajú tak super. Ja som bola len na PN s neobmedzenými vychádzkami, tak ma zaujímalo ako to funguje v inom prípade
Este upresnim. Mne najprv zavolali, ze ci som doma, ja ze ano a do 3 minut mi zazvonili, dvihla som vratnikom a len sa predstavili, ci som ta a ta a ja ze ano a odisli., ze dole do brany ist nemusim. Ani raz som ich nevidela. Len z okna ked odchadzali 😃
Vacsnu chodia okolo 8:30-9:30,ved i oni musia prist najpr do prace 😂
Mne prišla kontrola minulú stredu a chlapík mi volal na mobil,mne zvonček dole nefunguje,naschvál som ho nezapojila a ani nemienim(nie kvôli PN,ale všeobecne),povedala som to aj lekárke,keď mi vypisovala PN,dala tam moje číslo a chvalabohu sú v sociálke natoľko príčetní,že volajú 😉 Mne prišla kontrola okolo 12:20,ale teda ani vo sne by mi nenapadlo si kvôli nim dávať budík 😉 veď maj mobil nahlas a keby volali,tak ťa to zobudí 🙂
Áno chodia aj takto rano. Kolegovi mojej tety prišli o 7 ráno.
@lusesita2 pri psychiatrických napr.
Mala som kontrolu a pracovníčka mi volala na telefón 5min.pred vychadzkov.Mala som si priniesť OP skontrolovala a odišla. Ona hlúpa nešla s predného vchodu, kde sú zvončeky išla zozadu. Aj som jej povedala, že mohla zazvoniť že sú zvonce vpredu, ona že AHA, že nevedela... 😀

treba mat funkcny zvoncek a nemusis mat potom tieto vylevy kontrola 6:00-22:00