Ako pripraviť koláče a chlebíčky na kolaudáciu?
Čaute ženy.
Moje otázky, keďže ste si tu určite, niektoré prešli, prechádzate:
- zajtra Kolaudujeme.
1.Chystali ste niečo špeciálne? Koláče, chlebíčky? Lebo som si objednala chlebíčky od svokra, ten sa v tom výživa. A rozmýšľam, či mám kúpiť ešte aj koláče.. 😀
2. Plus, čo všetko treba meniť okrem občianskeho, poisťovne?
@tetapetra co ti poviem to je moj chlap a jeho zmýšľanie 😀😀
No ženy už máme po.. 😀 pani si to musí premyslieť a do týždňa sa vyjadrí. Pomaly vliezla aj do kanalizačnej šachty, všetko a vsade bola dokonca aj v spálni, kde my spala vtedy mala. 🤦🏻♀️ nepáčilo sa jej že nemáme tepelne čerpadlo, keďže ho máme napísané v projekte. Plus náš vchod/schody.. 😀 ešte si to premysli.
Kamarát dnes kolaudoval tiež tam sa vyjadrila, že chce aby si vyasfaltoval príjazdovú cestu potom mu da potvrdenie 😀😀😀😀
@timea301196 no ale chýba najočakávanejšia odpoveď koľko chlebíčkov zjedla? 😀
@maranco žiadny 😀😀😀 chvála bohu môžem jesť
@1ryba tak hovorím to tepelne čerpadlo bola vtedy vec 17000€ 🥲 a čakalo sa naň pol roka :D a to že máme drevené schody a jej sa to nepáči žiaľ to nie je nas problém :D
@1ryba ano máme certifikát a1 kvôli tomu že kúrime elektrinou a nie tepelným čerpadlom. Ako nech sa na mňa nikto nehnevá. Ale tak keby sme mali tých 17000 vtedy určite ho dáme
Drevene schody by u nas neboli ziadny problem. My sme namiesto vybetonovanych mali pri kolaudacii len polozene palety pred vchodom. Ale zmena vykurovacieho telesa je urcite velmi dolezita zmena v projekte, to by nam asi tiez nepreslo.
Kokos ďakujem za našu pani na stavebnom úrade, keď som ju zaviezla po 20 minútovej obhliadke domu na stavebný úrad a za pol hodiny už som sedela v aute s kolaudačnym rozhodnutím. Veď ona sama musí už vedieť či vám ho vydať môže alebo nie a nie, že do týždňa sa vyjadrím
@1ryba pretože sme ho chceli dať. Lenže ked sme stavali nastala tá vojna s Ukrajinou. Kde sa čakalo na čerpadlo pol roka plus stalo 17000€ tak sme si dali elektrickú aby sme mohli kúriť. Plus máme predprípravu na tepelne.
@timea301196 peniaze? Čo ste stavali načierno, že idete podplácať?,🤣 nechystala som nič. Ponúkla som kávu, ale ani na to nemali čas. 😉
@vyrovnanaosoba nie nestavali 🙂 ešte sme mesiac čakali, kým nám dovolia stavbu keďže jedna pani mala námietky 🙂
Baby ozývam sa že sme skolaudovali

@timea301196 nemám nič proti chlebickom a káve,to sa zastavím aj ja. Mne buchla do oka obálka. U nás pani došla kukla, spísali sme papiere,hodili reč a odišla. Do 30min bolo všetko hotové.