Ako rýchlo vybavíme pas pre malé dieťa?
Ahojte neviete ako to je keď chcem vybaviť pas pre bábätko, keď tam prídeme budeme nejako uprednostnení alebo musíme čakať? Ide mi skôr o to že online rezerváciu mi nejde spraviť vždy má z tej stránky vyhodí a teda mám 5 mesačne dieťa a neviem si predstaviť tam čakať 4 hodiny ako som ja naposledy. Ďakujem.
@anonym_autor u nás púšťajú s deťmi , Nitra
Ale teda nikdy som nečakala viac ako 20 min.
@anonym_6b9f3e ďakujem, my sme z Ba, tak viem že tu be to problém a treba to od rana vystáť. Len teda s malým bábätkom je to ťažké. Našťastie pas potrebujeme až na august tak snáď mi to podarí nieked vybaviť.
U nás je prázdno. Skús sa opýtať či náhodou by vás nezobrali skôr, alebo opýtaj sa kedy mavajú najmenej zákazníkov.
V klientskom centre si vieš odkliknúť prednostný lístok, pre dieťa do 3 rokov. Ak si dobre pamätám.
U nás je prázdno. Skús sa opýtať či náhodou by vás nezobrali skôr, alebo opýtaj sa kedy mavajú najmenej zákazníkov.
@anonym_a24551 viem že v ba je najmenej v Petržalke tak tam pôjdeme no a uvidíme ako to bude.
V klientskom centre si vieš odkliknúť prednostný lístok, pre dieťa do 3 rokov. Ak si dobre pamätám.
@thereisabear ďakujem, snáď to tak bude ešte 🙂
Malé bábätko má prednosť, choď za pracovníčkou ktorá to tam organizuje.
Nezabudni skontrolovať aj platnosť tvojho a manželovho pasu.
@anonym_6b9f3e ďakujem, my sme z Ba, tak viem že tu be to problém a treba to od rana vystáť. Len teda s malým bábätkom je to ťažké. Našťastie pas potrebujeme až na august tak snáď mi to podarí nieked vybaviť.
@anonym_autor V Ba IV uprednostbuju deti do 3 rokov, boli sme minuly tzyden robit pas pre dceru a vratnik co prideloval listky, tak mali osobitne cisla a rychlejsie ich vybavili
@anonym_autor u nás v TN sa dá vytlačiť prednostný lístok s dieťaťom do 3 rokov, boli sme vybavení do 15 min.
@thereisabear ďakujem, snáď to tak bude ešte 🙂
@anonym_autor je to stále tak, vezmú vás skôr. 🙂
s dietatom do 3 rokov nemusi čakať dlho
zoberieš si lístok s prednostým vybavenim a zoberu ťa do 10 minut
so synom som bola asi 2-4x kvôli pasu a občianskom a nikdy to netrvalo dlho
dokonca na Tomášikovej nás zobrali asi za 3 minuty raz a to tam bolo veľa ludi
na Záporožškej je to podobne
dokonca si môžeš doklady vybaviť aj ty alebo muž
@anonym_autor v tom čo ti tlači lístok dáš že máš dieťa do 3r a si prednostna.. netreba ti žiadnu rezerváciu
@anonym_a24551 viem že v ba je najmenej v Petržalke tak tam pôjdeme no a uvidíme ako to bude.
@anonym_autor najmenej v Petrzalke? Vo februari som tam cakala 3 hodiny
@anonym_autor choď za pani a povedz o čo ide. aby si tam nestála celé časy. uvidíš čo ti povie. Aj s malinkým - možno povedia že nech sa páči - spravíme teraz.
@thereisabear
@jvasenka
a funguje to aj keď na ten deň už nie sú voľné termíny??
@anonym_autor choď za pani a povedz o čo ide. aby si tam nestála celé časy. uvidíš čo ti povie. Aj s malinkým - možno povedia že nech sa páči - spravíme teraz.
@anonym_a24551 Za akou pani? Chodi sa dnu podla poradovch cisel
@anonym_autor ale však deti do 2 rokov majú prednosť… tiež som z BA a automaticky ten automat takéhoto klienta uprednostní. Len si treba vybrať správny lístok
@thereisabear
@jvasenka
a funguje to aj keď na ten deň už nie sú voľné termíny??
@gejb verím, že majú termíny aj pre neobjednaných, ale s istotou to neviem.
@anonym_autor najmenej v Petrzalke? Vo februari som tam cakala 3 hodiny
@belllinka tak na klientskom na doklady už ráno o 7:30 nedávalo lístok. V Petržalke áno takze podľa toho to hodnotím.
s dietatom do 3 rokov nemusi čakať dlho
zoberieš si lístok s prednostým vybavenim a zoberu ťa do 10 minut
so synom som bola asi 2-4x kvôli pasu a občianskom a nikdy to netrvalo dlho
dokonca na Tomášikovej nás zobrali asi za 3 minuty raz a to tam bolo veľa ludi
na Záporožškej je to podobne
dokonca si môžeš doklady vybaviť aj ty alebo muž
@minesasubu ďakujem chcela by som aj pre seba pas tak s nás to opýtam, akože urgentne mi ho netreba ale ak by sme v budúcnosti cestovali niekde kde ke potrebný tak by bolo fajn ho mat.
@minesasubu ďakujem chcela by som aj pre seba pas tak s nás to opýtam, akože urgentne mi ho netreba ale ak by sme v budúcnosti cestovali niekde kde ke potrebný tak by bolo fajn ho mat.
@anonym_autor Ak ty nemáš pas, tak bábätku stačí občiansky preukaz za 7€. Je praktickejšie odložiť ho k svojim dokladom, než nosiť so sebou veľký pas alebo ho omylom nechať doma.
@anonym_autor ale však deti do 2 rokov majú prednosť… tiež som z BA a automaticky ten automat takéhoto klienta uprednostní. Len si treba vybrať správny lístok
@anonym_5bef9d do 3 rokov
Otvor si web oddelenia dokladov, najdi si vase pobocky, pozri si aky tam je system.. prides, tuknes si cislo = vybavujes pas/doklad pre male dieta, zaradi ta system a pojdete dnu skor... da sa objednavat aj online VOPRED, na termin.. a pridete tam vtedy.
Naozja vsetko najdes na internete. A kedze doklady sa vybavuju dost rychlo, mne zvycajne doklad ak treba vystavia aj s dcerou naraz. Cize nemusim tam chodit druhykrat... Rovno si aj treba porziet kolko sa bude platit, a kupit si v automate "kolky" a clovek nestraca cas, lebo potom od okienok ludia este utekaju kolky platit a vracaju sa zase spat. A jedno odporucanie mam, doklady vybavovat mimo maj-jun... najlepsie v zime, na zaciatku roka, ja tam aj bez objednania som vybavena za chvilu (ale BB teda:DD)
Rezervaciu terminu sprav na inom prehliadaci a nevyhodi ta.
Otvor si web oddelenia dokladov, najdi si vase pobocky, pozri si aky tam je system.. prides, tuknes si cislo = vybavujes pas/doklad pre male dieta, zaradi ta system a pojdete dnu skor... da sa objednavat aj online VOPRED, na termin.. a pridete tam vtedy.
Naozja vsetko najdes na internete. A kedze doklady sa vybavuju dost rychlo, mne zvycajne doklad ak treba vystavia aj s dcerou naraz. Cize nemusim tam chodit druhykrat... Rovno si aj treba porziet kolko sa bude platit, a kupit si v automate "kolky" a clovek nestraca cas, lebo potom od okienok ludia este utekaju kolky platit a vracaju sa zase spat. A jedno odporucanie mam, doklady vybavovat mimo maj-jun... najlepsie v zime, na zaciatku roka, ja tam aj bez objednania som vybavena za chvilu (ale BB teda:DD)
@simca06022011 už sa mesiac tam snažím registrovať ale vždy má vyhodí takze preto sa pýtam tu.
Ten už další postup poznám, ja som sa len chcela opýtať či mám rátať že tam budem pól dňa alebo ma s dieťaťom uprednostnia, tuto informáciu som na internete nenašla. Čo sa týka tých mesiacov to mi je jasne, takto 3 eomy dozadu som si vybavovala doklady po svadbe a bol to extrem, ale tak človek si nevsberie kedy potrebuje pas no
Rezervaciu terminu sprav na inom prehliadaci a nevyhodi ta.
@anonym_b6ac90 ďakujem skúsim
@simca06022011 už sa mesiac tam snažím registrovať ale vždy má vyhodí takze preto sa pýtam tu.
Ten už další postup poznám, ja som sa len chcela opýtať či mám rátať že tam budem pól dňa alebo ma s dieťaťom uprednostnia, tuto informáciu som na internete nenašla. Čo sa týka tých mesiacov to mi je jasne, takto 3 eomy dozadu som si vybavovala doklady po svadbe a bol to extrem, ale tak človek si nevsberie kedy potrebuje pas no
@anonym_autor chapem, terminy su katastrofa, a nase IT statne tiez...
clovek si vyberie = proste ho treba mat vzdy a vybavovat ked konci platnost. V EU staci mat ten obciansky.. ale za mna, ked vybavujem jedno, vybavim aj dalsie, dietatu vzdy doklad som riesila, lebo ho potrebuje vsade.. si v ba, cize len sa prejst do rakuska a uz potrebujete doklad... oplati sa 🙂 lepsie ako cakat "ze bude treba a rychlo vybavit"... a este sa bat, ci ho stihnu vyrobit vcas, lebo aj to sem tam byva problem.
@anonym_autor Ved nemusis ist do Ba. Chod do menej vyťažených pracovísk, kde sa objednas na cas. Nezabudni rodny list a ked nepôjdeš s otcom dietata aj suhlas.
@anonym_autor Ved nemusis ist do Ba. Chod do menej vyťažených pracovísk, kde sa objednas na cas. Nezabudni rodny list a ked nepôjdeš s otcom dietata aj suhlas.
@betulinka1 ďakujem nad tým sme tiež rozmýšľali. A treba súhlas aj keď sme manželia? Či nestačí len sobasny list zobrať.. o tomto som nikde necitala zatiaľ
, ďakujem

@anonym_autor u nás púšťajú s deťmi , Nitra
Ale teda nikdy som nečakala viac ako 20 min.