icon

Ako vyriešiť nedostupné termíny na cudzineckej polícii?

denysa2021
15. nov 2024

Ahojte ,prosim o pomoc a radu.Ziju na sk 7let.Skoncil my trvaly pobyt .Uz ho nemam platny.Nutne potrebuji vyridit.Uplne sem hotova neda se tam rezervovat termin vubec nikde.Je to mozmy ze nedavaji terminy? zkousim to termin neni dostupny.Dekuji za vzkusenosti

denysa2021
autor
3. jan 2025

Tak sem ziskala termin a zadnej naval lidi tam teda nebyl.Dala sem Doklady ,Pasy .tam jsou volne terminy zkuste.oni vam to tam udelaji jen se tam nejak musite dostat .Kdyz datendoklady pasy tam jsou temriny

denysa2021
autor
15. jan 2025

@mmt11 dejte doklady,pasy tam su volne tweminy staci se tam dostat ,byla sem prekvapena ze tam nikdo nebyl jen jeden clovek predemnou.tak maji plne terminy hnus a.ptwky se co potrwbujete sem rekla co chcu udelali my to

knihomolka2
15. jan 2025

@denysa2021 normalne bez rezervacie ta zobrali?

erav
21. jan 2025

No tak to sa pridávam ženy...ja už teraz sa budim s bolestou brucha, lebo neviem či zoženieme termin a to ešte nemôžem zadať termin, lebo čakame na papier z ambasady dôležitý papier...ktorý mali dodať do 30 dni a už bude 60 dni a nemáme ho a hlavne že mate 90 dni na vybavenie všetkého, ale tieto veci ako môžeme ovplyvniť??

knihomolka2
6. feb 2025

tak ja v ramci prace potrebujem predlzit pobyty asi 15 cudzincom v ramci zlucenia rodiny a od zaciatku januara nevidim na zlucenie rodiny ani jeden jediny termin. Ja sa zblaznim uz asi z toho

erav
6. feb 2025

@knihomolka2 potrebujem pre seba tiež, na zlučenie rodiny, najskôr ma to pusti do 3 či 4 kroku na termin, ale tie terminy nevidim a teraz v tomto čase pre istotu sa ani neviem posunuť z prvého kroku...mrzne to

mamca31
7. feb 2025

@erav tiež potrebujem termin na CP, celý týždeň ukazuje BA, nikde inde, potrebujem NZ kvoli ziadosti overeniu pozvania pre manzela, je to hrozné, už som zufala, skusam to cely deb, v noci, nikdy nič. Nechce sa mi veriť, ze je to takto normalne. A nehovoriac o tom, ze to niekedy načítava, nefunguje. Na nervy

erav
7. feb 2025

@mamca31 presne to iste, ukazuje prázdnu kolonku ani čas, ani termin. V Trnave naskočil termin 28. február ale nedal sa dat čas. Mne to hlava neberie, že vedia, že je s tým problém, ale nedajú iné spôsoby ako sa nahlásiť

mamca31
7. feb 2025

@erav tak tak, ani mne to hlava neberie, som v praci celý deň, nič iné pomaly nerobim, len klikam a nie a nie sa tam objavit ani jeden jediný deň, je to celé na hlavu, už mám také nervy, ze by som tam nabehla a povedala by som im svoje, no to by mi asi nepomohlo. Toto sa môže stať naozaj iba na Slovensku.

erav
8. feb 2025

@mamca31 no keby aspon ten papier čistý register nebol platný len 3 mesiace, čo som sa rozpravala s jednou pani, iné krajiny, maju dlhší termin, niekedy až pol roka...

mamca31
9. feb 2025

@erav ja mam tiež všetko spravené, overené, od notára atď a platí to 3mesiace, ak to nestihnem, tak zas. A stále nič, žiadny termín. Hrajú sa ako keby to bol štát do ktorého sa každý hrnie.

erav
9. feb 2025

@mamca31 jeeezis toto iste hovorím aj ja, tvoríme sa ako Švajčiarsko a pritom môj chlap sem ide iba kvôli mne chudák, u nich je oveľa lepšie zdravotníctvo napr. Napisem ti súkromnú správu pockaj

denysa2021
autor
9. feb 2025

@erav to je jedno co tam date ja sem dala doklady ,pasy, register EU tam jsou terminy hlacne zr se tam dostanete.oni vam udrlaji co treba .zkuste to.Dosla sem tam ani nic neptaly skoro.Ze co potrebujete.nikdo tam skoro nebyl.taky jsem zkousela trvaly pobyt tam nejsou volny

erav
9. feb 2025

Len vy ste z Čiech, tak vy ste ani podla mna nemuseli isť na cudzineckú policiu? Tam stačilo isť na register obyvatelstva. Ja som takto bývala v Nemecku a tam som sa išla len registrovať, lebo to je všetko v rámci Europskej Unie, alebo ste vybavovala pre niekoho kto nie je z Europskej Únie? Len keby sa tam dalo isť osobne, že vam osobne dajú termin..nemyslim že by sme tam išli hned, ale proste ak system zlyhava v technike, tak potom možnosť isť osobne a tak sa objednať dá sa to vôbec?

sramona
12. feb 2025

Aj ja potrebujem do NZ… nema niekto kontakt na niekoho kto by to vedel aj vybavit ten termin .. som schopna aj zaplatit

knihomolka2
12. feb 2025

@sramona tiez som bola ochotna zaplatit, ale v jednej reportazi minuly tyzden policajt hovoril, ze je to trestne kupit si termin

sramona
12. feb 2025

@knihomolka2 ale ked uz na vyber nemame

mamca31
12. feb 2025

@sramona nemôžeš kúpiť, aj ja som chcela. Žiadna iná možnosť, len cez ten system .....

erav
13. feb 2025

Dievčatá, ale viete čo je najväčšia sranda? Že sice to je trestné, ale to , že to vybukuju terminy ako mi povedal môj kamarát ukrajinec sám, že naši ukrajinci vybukuju tie terminy, aby ich potom za 250 € predávali, tak to nie je trestne? ved práve kvôli tomu ten system nefunguje..čo mám aspon ja informáciu od Ukrajinca.

mamca31
13. feb 2025

@erav coooo 😳

erav
13. feb 2025

@mamca31 no to su jeho slová, že on ked sem prišiel, pokial nebola vojna na Ukrajine, nikdy problém s terminom nemal, pekne to išlo..Ale sú o tom aj články na internete a hen, tu je jeden z článkov o tom

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/930492-do-sys...

mamca31
13. feb 2025

@erav no úžasné. Aj dnes celý deň to ide, termin nie je, vyplnujes udaje, zadas kod jak debil a este ti ukaze prazdne policka, ja fakt prichadzam o nervy. Neviem pozvať manžela, akože to už je čo. Od 15 do 16 absolutne sa nedá, neotvori mi stránku. My sme naozaj za opicami. A este tu je preplnena CP. 🤦🏻‍♀️haha

erav
13. feb 2025

@mamca31 ale pritom vravela vláda už koncom novembra 2024 že tento problém bude zachvilku vyriešený, ale nič sa nezmenilo, tak neviem či majú radi zvláštny zmysel pre humor alebo o čo ide :/

mamca31
14. feb 2025

@erav tak toto je čierny humor, ja tiež som pozerala rôzne články a ako sa bijú do hrudi, že to funguje, ak toto funguje, tak si predstav, keď niečo nefunguje. 🤣🤣

erav
15. feb 2025

@mamca31 to si neviem ani predstaviť :D hotova katastrooofen, ako by nemci povedali :D Tak však stačí im minuta nech sa presvedčia na vlastnej kožke ako to "funguje"

knihomolka2
17. feb 2025

@erav
@mamca31 Inak to by ma zaujimalo, co sa bude diat, ked sa skonci vojna na Ukrajine. Kvoli mimoriadnej situacii (vojne) vsetky preukazy cudzincov, ktorym prepadla platnost, su platne v ramci SR az do skoncenia vojny na Ukrajine. Takze ked sa skonci vojna, som zvedava, ako budu toto na policii riesit, ked ludia nebudu mat predlzene pobyty a zaroven si nebudu vediet dat termin na cudzineckej policii

mamca31
17. feb 2025

@knihomolka2 to by som si pozrela. Ja som ten termin horko ťažko včera v noci po 2 týždňoch nepretržiteho klikania našla, ale naozaj neviem, ako tieto situacie budú riešiť potom. Ani si to predstaviť nechcem a dúfam, že už budem mať všetko ok a toto som absolvovala naposledy. Horor..

knihomolka2
17. feb 2025

@mamca31 to fakt sa ti podarilo?? A o kolkej to bolo? Kolko ich bolo este volnych vtedy?

erav
17. feb 2025

@knihomolka2 nestraš, ale zase realne rozmýšlaš...toto bude riadny humbuk, ono by to potvrdenie o čistom registry trestov mohli dať že je platný 6 mesiacov a nie 3 mesiace, tam je toto hlavne problem..aspon by mal človek viac pokoj hladať termin.

@mamca31 ty si torpédo, tak si to našla, ten termin? :D gratulujem, čitam to až teraz, lebo však balim, ved vieš :D Kedy aký čas sa ti to podarilo nájsť?

mamca31
17. feb 2025

@knihomolka2 pred polnocou. Do NZ bolo 14:40. Jeden som tam ja videla. A nejake ďalšie mestá tiež tam boli. Viacero. Čo som za posledne 2 týždne nevidela.