Ako vyriešiť nedostupné termíny na cudzineckej polícii?
Ahojte ,prosim o pomoc a radu.Ziju na sk 7let.Skoncil my trvaly pobyt .Uz ho nemam platny.Nutne potrebuji vyridit.Uplne sem hotova neda se tam rezervovat termin vubec nikde.Je to mozmy ze nedavaji terminy? zkousim to termin neni dostupny.Dekuji za vzkusenosti
Ja som na FB v skupine Foreigners in Bratislava, ze im niekto hackol system a tusim spristupnil miesta co nie su volne a tak cely system "pozastavili" skusim najst tu info a postnem sem
Termíny sú, ja robím tiež s ľuďmi z tretích krajín napr a v Nz na cudzineckej sú každý druhý deň xy časov
Aj dnes som ,,bookla,, termín na bud stredu
@simsalabim skuste to znova cez rezervacny system, terminy su....
Tak opacne nie spristupnil https://tvnoviny.sk/domace/clanok/930862-na-cud...
@denysa2021 Prenajímame cudzincovi, riešili sme tento rok. Síce to trvalo cca 5 týždňov, aké termín dostal.
Štát sľubuje koniec kšeftovania s termínmi u cudzineckej polície. Upravil IT systém
Štát tvrdí, že už vyriešil problémy s elektronickým rezervačným systémom cudzineckej polície.
https://zive.aktuality.sk/clanok/r3i5CCF/stat-s...
@maranco ale co mam ted delat.Volala sem tam prej to mam zkouset
@zoja6913 ja cely den se divam a nic
@lenka905 nevim neda se vubec zadny ternin
@denysa2021 treba skúšať ráno, mne okolo 8 ide, potom sú výpadky ale ráno sa mi väčšinou podarí
@zoja6913 dekuju za radu zkusim
Tiež sa už niekoľko týždňov snažím zarezervovať termín pre manžela. Pri zmene trvalého pobytu je človek viazaný na príslušné oddelenie cudzineckej polície. A získať termín na Bratislavu je fakt skoro nemožné. Pokiaľ viem, termíny pribúdajú nové vždy o polnoci (opravte ma ak sa mýlim) ale asi mám za posledné týždne vážne smolu, ale vždy keď sa o polnoci zobudím aby som skúsila zarezervovať termín (tak 4-5x týždenne) tak zistím že buď žiadne nepribudli, alebo je systém preťažený a keď sa zobudím o druhej, tretej ráno aby som to skúsila znova, tak tam už žiadne termíny na BA nie sú... Už som fakt zúfalá, nemôžem byť každú noc hore od druhej ráno aby som striehla na termíny, mám malé dieťa, ktoré sa v noci tiež budí a to by som potom už vôbec nespala. Posledné tri dni sa mi po polnoci neukázal žiaden termín na Bratislavu ani nikde inde nepribudol. Je teraz systém pozastavený? Alebo treba striehnuť ďalej každú noc a niečo sa objaví?
@satkonosicka ja sem psala i do Presova i do BA ze vyjimku my neudely system je pretazeny ,ze nemaji volne .Ja sem hotova.Taky to zkousim i v noci.Ja by sem i sla do te Bratislavy ale neni ani tam ani nikde volnee.Muzeme si napsat treba na fb?
@satkonosicka nebo aspon tu si napsat spravu
Šutaj Eštok rieši hovadiny, ale na toto asi nemá čas. Iste za to môže Radičovej vláda, a najmä Matovič!
@denysa2021 skús aj kontaktovať redakciu Zive.sk
dole pod článkom
klikni "Nahlásiť chybu" a opíš svoje skúsenosti, predsa ak bude mediálny tlak, možno sa niečo pohne.
@denysa2021 Isteže, môžeme si napísať 🙂 ale nestrácajte nádej, to je len teraz nejaká aktuálna situácia lebo naozaj teraz nepribúdajú termíny, asi už fakt dávajú do poriadku ten systém preto to zastavili. Ale inak mne to ešte ukazuje na niektoré mestá termín, ale keď ide o predĺženie trvalého pobytu tak treba v mieste bydliska riešiť… mne sa podarilo na začiatku septembra rezervovať termín na 30. september pre manžela, len sme museli rezerváciu zrušiť lebo nám do toho niečo prišlo. Potom ďalší termín sa mi podarilo mu rezervovať na 30 október ale zabudol si zobrať peniaze na zaplatenie kolku, čiže nič nebvybavil. A odvtedy mu skúšam znovu vybaviť, ale teraz sa to nedá, možno treba proste počkať týždeň dva a zase to pôjde.
@denysa2021 ale príde mi to naozaj hlúpe že aj naši susedia ktorí tu už majú trvalý pobyt a len potrebujú novú kartičku musia absolvovať túto tragikomédiu na CP…
Tak som si práve všimla že dnes už termíny všade pribudli, len som to teda na BA nestihla, tie tam už nie sú
@satkonosicka ja sem zkousela po pul noci vubec my to neslo nacist pak rano taky semy neukazaly terminy.ach.prave taky potrebuju novou kartu este bydlim daleko
My už niekoľko mesiacov sa pokúšame a stále nič...tiež sme viazaní na Trnavy ..chceme po 5 rokoch obnoviť pobyt a termín žiadny...karta co ma už skončila platnosť..a nikde mu nechcú uznať pas napr banka telekom...taktiež ma chorú matku a nemôžeme ísť do Srbska lebo späť by nás nepustili cez hranicu..úplne chorý systém...véd keď vedia ze je problém prečo nepustia objednávanie osobné tak ako to bolo kedysi...ako fakt netuším ako ďalej...ak to niekto bude chcieť dať do médií rada sa pridám
@denysa2021 rezeevacny na cudzinecku je BORDEL! Realne, vlastne skusenosti, kedze mam srba doma a plno jeho kamosov mna vzdy (kedze som mala cas) poprosili ze ci ich neregnem... jasneee a bud vsetko okej a posledny bod, spadla stranka alebo 404notfound....mna to caka za muza teraz zaciatkom roka vybavit mu termin na maj.. a uz viem ze idealne je zacat asi uz zajtra😂 ale teda kde spadas neviem my chodime do trnavy...
@magia22 😂aj ty mas srba a patris do Trnavy, to sme dopadli teda chlapy stou trnavou ty kokos to je strasne, a este ta "cakárnicka" to je šialene, kolko raz ludia az hen hore po tu kaviaren
uz ste nieco nasli? Ja uz od jula kazdy den niekolkokrat pozeram pre Korejcanku - studentku a absolutne nic. Muz je ochotny vstat niekedy aj v noci, tiez sa mu zatial nepodarilo, Dnes ma na cudzineckej presviedcali, ze su, tak nechapem. Som zufala z toho
Ked hladam terminy pre Korejcanov, ktori sem pridu pracovat, tak pre nich su. Aj pre zlucenie rodiny su. Len pre studentku nic...
@knihomolka2 ja stale nic .ja nevim mozna zle neco zadavam ach ja sama uz nevim
Ahojte, vedel by mi niekto z vás povedať, kedy / v akých intervaloch (podľa vašich skúseností) zverejňujú nové termíny na trvalý pobyt na CP v súčasnosti? Mám manžela z Ruska, momentálne je na SK na základe prechodného pobytu na zamestnanie a chcem mu vybaviť prvý trvalý pobyt na 5 rokov. Vopred ďakujem.
@knihomolka2 skús kontaktovať redakciu Zive.sk
dole pod článkom
klikni "Nahlásiť chybu" a opíš svoje skúsenosti, predsa ak bude mediálny tlak, možno sa niečo pohne.

@denysa2021 uz skoro rok s tym je problem 🤷♀️ Moja dcera nie je schopna ziskat termin na pozvanie kamaratky z Azie… Neviem, snad sa iba obratit na media. Trva to uz mesiace.