Ako získať bonus na okuliare od Všeobecnej zdravotnej poisťovne?
Ahojte,
potrebujem si dat urobit dioptricke okuliare, v penazenke zdravia mi ukazuje, ze preplatia maximalne 100 eur, neviete ci preplacaju tych 100, alebo sa rozhodnu, ze priklade preplatia len 20, okuliare vychadzaju 420 eur. Dakujem
100e len na ram, musis mat dioptrie viac ako 1/-1, a ak je cena za ram mensia, preplatia menej.
Zaroven musis byt vysetrena u zmluv lekara vszp a aj optika musi byt zmluvna
mam vyssie dioptrie aj recept, v aplikacii akurat pytalo dr. optika tam uvedena nebola, tak aj ta?
Ved sa spýtaš v optike. Ak si ich nevycerpala na zubnú hygienu, mali by preplatiť.
mam vyssie dioptrie aj recept, v aplikacii akurat pytalo dr. optika tam uvedena nebola, tak aj ta?
tak to je pomaly ako zdolat pevnost bojard 😆
tak to je pomaly ako zdolat pevnost bojard 😆
@anonym_autor preco? Ocnu mam zmluvnu, optiku tirz, dolozila som blocek a predpis a za 3t mam peniaze
@anonym_autor preco? Ocnu mam zmluvnu, optiku tirz, dolozila som blocek a predpis a za 3t mam peniaze
@eeffka
Ono je to jednoduché, keď nemáš nič a ideš podľa ich postupu. Zložité je to vtedy, keď si už všetko vybavíš a potom sa to snažíš nastaviť podľa ich požiadaviek. Ja som išla podľa ich postupu a do dvoch týždňov som mala zaplatené.
@eeffka
Ono je to jednoduché, keď nemáš nič a ideš podľa ich postupu. Zložité je to vtedy, keď si už všetko vybavíš a potom sa to snažíš nastaviť podľa ich požiadaviek. Ja som išla podľa ich postupu a do dvoch týždňov som mala zaplatené.
@anonym_0bca7c ja som ten typ co ked vie ze je benefit najprv si zistim podmienky a rozhodnrm sa zi to ma pre mna vyznam, ak ano idem podla postupu. Ak mi to nevyhovuje tak ok idem si po svojom a znasam cele naklady. Skor nemam rada itazky typu urobila som si po svojom a teraz mi to nevychadza, akr je to zle nastavene a preco nie to moje

Preplatia 100e. Ale musíš mať recept na okuliare.