Ako získať informácie z českého katastra?
Nevie niekto ako funguje cesky kataster? Dopracujem sa nejako k informacii kolko a ake nehnutelnosti vlastni konkretna osoba v konkretnom meste?
Autorka: Tak mi neposielaj nic a vyhladaj si to sama.
autorka: je to ako pise
@kate211 ktora sa ti asi 4x ponukla. ked nemas identitu obcana (alebo BANKOVU IDENTITU- to znamena ze tvoja totoznost je overena bankou a navyse nerobia to vsetky banky. Mne to udelili az po ziskani trvaleho pobytu v CR) tak si tieto udaje pozerat nemozes. chcela to pozriet za teba ale kedze asi to nechapes alebo neviem tak sa skus k tomu dopatrat sama,v CR to funguje takto.
@amelia89 presne jak pises
@kate211 omlouvam se, mas pravdu. vzhledem k tomu, ze zatim spis vyhledavam, kdo vlastni konkretni vec, tak mi staci zakladni vyhledavani. az budu ale chtit zjistit, co vlastni konkretni osoba,uz budu ted vedet, kam se mam podivat. teda pokud budu chtit pouzit tu bankovni identitu.moc se mi s ni chlubit nechce 🙂.. dekuji.
@koniarova Tak sa ospravedlnujem, ale ja to akosi nechapem. Dotycny sa potom dozvie, ze niekto vyhladaval kolko vlastni nehnutelnosti v katastri? Lebo ak sa prihlasi niekto svojou identitou, tak je jasne kto a co vyhladaval. To je nebezpecne takto zadavat svoju obciansku identitu a vyhladavat niekde nieco. Ja nechcem, aby dotycny vedel, ze niekto vyhladaval jeho nehnutelnosti.
autorka: vies co kasli uz na to. ja som prisla asi o 15% menej ostavajucej dennej energie len z citania tvojich odpovedi 😅
Autorka: uz mi sice dosli nervy, ale este to skusim
cez identitu obcana dnes bezne komunikujes s uradmi, so statom, podavas rozne ziadosti. Ide o to, ze musi byt overene, ze niekam sa prihlasujes priamo ty a nejaku napr. ziadost podavas TY a nie ina osoba.
Ano, nejaky pracovnik katastru (keby chcel) moze zistit, ze 4.1.2024 o 23:24 som konkretna JA vyhladavala informaciu na katastri o OSOBE X.
Ale nikto nebude volat alebo posielat dopis OSOBE X, ze konkretne JA som zistovala o nom informacie na katastre. Ved kataster dnes vyuzivaju vsetky realitky, exekutori aj bezni obcania na dennej baze.
Naviac ty NIKDE nebudes SVOJE udaje zadavat a ani sa nikam prihlasovat.
@kate211 Prepac. Ja zo zasady nikam na internet svoje udaje nedavam. Ani bankove, ani udaje z obcianskeho ani ziadne ine. Ja ziadnym identitam a podobnym capinam neverim. Ide o to, ze ja nechcem aby dotycny zistil, ze niekto sa hrabe v jeho nehnutelnostiach na katastri. Mam pred sudom s ex, ktory je psychopat a narcista. Zije v Cechach, dost tam toho podedil a vyzivne chce platit 35 eur, lebo nic nema.
@kate211 A dakujem velmi pekne, ze si mi ponukla pomoc, ale ja ziadnym identitam neverim.
Počúvaj autorka, identita občana je overenie ktoré majú český občania na úradnú komunikáciu. Na tom nie je nič k vereniu alebo nevereniu, je to proste fakt.
Autorka: Tvoju identitu by sa tam nikto nedozvedel, ona to chcela urobit cez svoju.
Tak načo sem píšeš keď nakoniec ničomu neveríš? 🤦♀️
ty vies len pisat, ale citat uz nie, co? este som nevidela tak odveci odpovede, ako su tie tvoje 😂 ze neverim ziadnym identitam 😂
@autorka ...hele, já tu identitu nepoužívám jen proto, že jsem ji ještě nemusela nikde použít.dosud jsem si vystačila s tím, co mám. ale jak sleduji, stejně mě to jednou doběhne a já tu identitu budu muset začít používat, protože se se bez ní časem možná nedostanu ani na veřejné wc 🙂 myšleno obrazně. ..takže jestli chceš zjistit, jaké nemovitosti tady má tvůj ex, tak prostě budeš muset něco proto obětovat. pokud se ti to zdá riskantní, můžeš informaci o velkých majetcích tvého ex v čr sdělit bud u soudu nebo svému právníkovi a zažádat si tak oficiálně o tyto údaje. ale jestli ti někdo z nich vyhoví je ve hvězdách. ono ještě velké majetky neznamenají velké peníze. ale zřejmě ti zase tak na výšce výživného nezáleží, když tady děláš takové obstrukce.
pochybuji, že by @kate211 byla jen tak zvědavá na tvoje iniciály a pak s tím šla rychle za tvým ex. 😎
@kate211 Napisala som ti spravu.
Len cez identitu (napr. Bankovni) obcana. Ako neobcan mozes zistit len kto vlastni konkretnu nehnutelnost. Bez overenia identity obcana nezistit kolko nehnutelnosti vlastni konkretna osoba.
Ak chces, posli mi spravu co potrebujes vediet a ja sa ti na to pozriem.
@kate211 mohla by som ta poprosit o preverenie nehnutelnosti ? Sun si ide prenajimat byt na Merhautova 1060/204,61300 Brno a potrebovala by som vidiet LV nehnutelnosti ci tam ta osoba je vlastnikom bytu.Dik

dátum narodenia ALEBO rč
Ako prosím ťa sa dá zneužiť dátum narodenia?