Balík nedorazil, ako riešiť túto situáciu?
Ahojte prosim vas idem si po radu
Asi pre mesiacom som si objednala kabat od pani
Spytala som sa jej ci by sme sa dohodli aj na cene s postou a ona suhlasila
(Veci si kupujem z uctu kde mavam iba peniaze za predaj a kupim zvycajne iba zato co na tam mam..)
Peniaze som jej hned poslala
Pani sa neozvala ani ze peniaze uz prisli a ani vtedy ked balik odosielala
Ja som jej napisala cca po tyzdni ze ci uz balik odoslala? Ona vraj ano este minuly tyzden,
Mne nic neprislo
Tak si pytam podacie cislo
A on vraj to posielala 2tr.obycajne a ze ziadne nema
Tak sa to zacalo
Za kabat som jej poslala 20e a ona mi neoznamila ze ak bude cena aj s postou bude to 2tr ak by som to vedela nesuhlasila vy som a taktiez mi odmietla oznamit z akej posty to odosielala a ked som sa pytala v aky den a cas to bolo odoslane odpovedala ci je ona vestica
Vraj nema cas tu so mnou toto riesit
Nenapisala mi absolutne nic
Vyvolavala som stale na postu ci sa to da nejak tiesit ale kedze mi odmietla dat postu z ktorej to odislo nemohla som si ani overit ze ci sa to nevratilo
Ona mala absolutny nezaujem riesit situaciu
Vraj som si balik prevzala a ako to ma ona vediet?ale ja mam pocit ze ona ho ani neodoslala zhrabla peniaze a teraz sa hada
Lebo ako je mozne ze mi nechce poskytnut ziadne info? Ja som jej este aj telefon poslala aby sme to vyriesili a ona nic ziadna reakcia
Ahojte
No pani je na fb tam sme riesili obchod a nasla som ju aj tu na MK ale je neaktivna asi ma uz iny nick
Dievcata posielala mi toto ja neviem naozaj ci to bolo ako balik ona mi na nic nepodpovedala ked som sa pytala
Potom mi pisala ze mam pockat ci sa to vrati ale sama nikdy nevyvinula ziadnu aktivitu vobec ju to nezaujima neodpovedala ani na jednu otazku

pri posielani zasielky obycajne (je jedno, ci prva, alebo druha trieda) nesie riziko nedorucenia kupujuci.
je chybou kupujucej, ze si neoverila, ako bude zasielka posielana, nestaci "predpokladat".
Takze si mozeme mysliet hocico o serioznosti(v tomto pripade neserioznosti) predavajucej, chyba je na strane kupujucej.