icon

Bola som podvedená kupujúcim. Čo teraz?

mishaelka
28. júl 2011

Prosim o radu ako postupovat ..... na bazariku predavam veci a doteraz som mala stale dobre skusenosti az do teraz ! 😠 Kupujuci prejavil zaujem o moj tovar ktoreho hodnota presiahla viac ako 70 € cez mail sme sa dohodli na podmienkach no nakolko mu tovar suril tak som mu tovar dorucila expresne rychlo no a peniaze nikde 😔 pocas komunikacie vyzeral dôveryhodne mam jeho adresu a tel. cislo no neviem ako mam teraz postupovat a vobec ci to ma vobec vyznam 😖 ako dlho treba cakat kym podam tresne oznamenie .....na mail nereaguje a telefon nedvíha 😠 popripade poradte co by som mu mala cez mail napisat aby sa kupujuci predsalen rozhodol platbu uhradit?......

jerryjanka
•
28. júl 2011

sklamem ťa trestne oznamenie ti nepomôže je to mala suma na to aby to bolo viac ako priestupok. asi len bombardovať mailom alebo telefonatmi

sisaha
•
29. júl 2011

@mishaelka no tiez ta sklamem, urobila si chybu. Zo zasady nikdy nic dopredu neposielat, pokial nemate v ruke peniaze.. Prave podvodnici ako jednu z veci pouzivaju vyhovorku - casovu tiesen... Psli mu sms-ku ak nezdviha.., pripadne ak nie je velmi daleko, treba ho ist navstivit.. A pridaj ho na ciernu listinu!!!

traktor
•
29. júl 2011

@mishaelka jeho nick napis tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ , mozno sa ti ozve viac bab, ktore dopadli ako ty..