icon

Čo robiť, ak zabudnete termín na úrade práce?

28. aug 2024

20.8. Som mala ísť na úrad ale v hlave som mala že 28.8. A celý čas som.bola v tom. Tak dnes tam idem a že neskoro.
PNku mi mohli dať 3 dní iba spätne ale neprešlo chýba mi tam týždeň. Mám zdravotné problémy niečo Mám s pamäťou a často zabúdam na nejaké veci. Mám aj problémy s pečeňou a silné migrény. Síce ma to vraj neospravedlňuje.
Tak teraz keď ma vyradia z úradu prace tak ako to prebieha ?na aké ťažkosti sa mam pripraviť ? Moje dieťa len teraz v septembri nastupuje do škôlky.

Strana
z2
autor
28. aug 2024

@tiika áno bola som dnes a volala som aj som bola osobne na upsvar

autor
28. aug 2024

@luccija Nemám ale platiť škôlku 120e mesačne plus cestovné na 4 hodiny ? To sa mi oplati?

lucia147852
28. aug 2024

Ďalšia z kategórie nič nejde a nič neni dobre? Baby ti tu dobre radia ale, na všetko máš výhovorku. Tak neviem čo chceš. Áno z UP tá vyradia, to už neodžubes nijako… aké máš možnosti ti už napísali.

janickacrazy
28. aug 2024

No keď budeš platiť odvody 97 eur mesačne plus škôlka 120, to sa ti oplatí asi lepšie. 🙈

luccija
28. aug 2024

A čo chces iné robiť?veď aspoň niečo zarobis a, keď bude praca dobrá pôjdeš na TPP a odhlásis sa.Ci budeš doma, dieťa celý deň v škôlke rozmýšľat čo ďalej plus platiť ako samoplatca?Tak či tak peniaze treba a snad si pochopila, že keď chces peniaze úrad ti pracu hladat nebude si tam rok asi máš skúsenosti.mala si jednu povinnosť aj na to si zabudla
Je čas sa pohnúť ďalej.Nebudes platiť zdravotné za chvíľu budeš mať exekúciu

Strana
z2