Crkevná zápisnica

16. jún 2022

Ahojte🙂 chcela by som sa informovat, kolko ste platili fararovi pri spisani zapisnice. Ďakujem

lejusinka
17. jún 2022

@terezka1947 tak nas farar ktory to spisoval okradol 🤷🏻‍♀️

lejusinka
17. jún 2022

Cize pani katolicky. Podla vsetkeho ma farar pri spisovani oklamal a okradol. Co ma toto spravanie spolocne s Bohom? Ako to mam chapat? Nevzdalije sa to od Boha?

lejusinka
17. jún 2022

Tu je oficialny dokument od nich

terezka1947
17. jún 2022

@lejusinka prepáč,ale nebudem reagovať na tieto tvoje príspevky.

lejusinka
17. jún 2022

@terezka1947 lebo som dokazala pravdu ze rezijne poplatky pytaju? 😂😂😂

terezka1947
17. jún 2022

@lejusinka myslím,že rozumný človek si z tejto diskusie urobil záver.

lejusinka
17. jún 2022

@terezka1947 hej ze mam pravdu 🤷🏻‍♀️ Vidis ja som nemala problem si priznat chybu a to ze ked tvrdite ze nic nepytaju tak som sa nechala oklamat. Potom somhladala na stranke a v mailoch veci a nasla som dokaz ze naozaj to pytaju. Ty uz nemas na to si priznat ze mam pravdu? Takto klmat ta ucia v kostole?

lucia147852
17. jún 2022

Neplatili sme nič. Po sobáši sme davali dobrovoľne dar na kostol (veď sa pre nás svietilo, hralo, atd) ale nechcel ani ten zobrať, že mame prispieť kde treba a koľko chceme.

terezka1947
17. jún 2022

@lejusinka ešte raz napíšem. Za žiadnu sviatosť sa nič neplatí. Ani ja som nikdy za žiadnu sviatosť nič neplatila.
A neviem o nikom,kto by platil za to,že chce prijať akúkoľvek sviatosť.
Neutoc na cirkev,na veriacich,keď o nich nič nevieš.
Zavádzas a zbytočne svojimi príspevkami ubližujes ľuďom,kto.ti nič neurobili.
Trošku úcty.

lejusinka
17. jún 2022

@terezka1947 aha cize nevies citat cierne na bielom ze sa plati rezijny poplatok? Komu ublizujem? Fararovi ktory mi poslal toto a potom pytal penaize odo mna? A ako ublizujem ze hovorim pravdu? Mas tma aj cislo aj email kludne im napis a dozvies sa sama. Ale to by chcelo trosku pokory a nie vybieleny mozog 🤷🏻‍♀️ Nezabudni sa ist vyspovedat zajtra za to co pises tu dnes 👏🏻👏🏻👏🏻

terezka1947
17. jún 2022