Ahojte chcela by som sa informovat, kolko ste platili fararovi pri spisani zapisnice. Ďakujem
Cize pani katolicky. Podla vsetkeho ma farar pri spisovani oklamal a okradol. Co ma toto spravanie spolocne s Bohom? Ako to mam chapat? Nevzdalije sa to od Boha?
@lejusinka prepáč,ale nebudem reagovať na tieto tvoje príspevky.
@terezka1947 lebo som dokazala pravdu ze rezijne poplatky pytaju?
@lejusinka myslím,že rozumný človek si z tejto diskusie urobil záver.
@terezka1947 hej ze mam pravdu ♀️ Vidis ja som nemala problem si priznat chybu a to ze ked tvrdite ze nic nepytaju tak som sa nechala oklamat. Potom somhladala na stranke a v mailoch veci a nasla som dokaz ze naozaj to pytaju. Ty uz nemas na to si priznat ze mam pravdu? Takto klmat ta ucia v kostole?
Neplatili sme nič. Po sobáši sme davali dobrovoľne dar na kostol (veď sa pre nás svietilo, hralo, atd) ale nechcel ani ten zobrať, že mame prispieť kde treba a koľko chceme.
@lejusinka ešte raz napíšem. Za žiadnu sviatosť sa nič neplatí. Ani ja som nikdy za žiadnu sviatosť nič neplatila.
A neviem o nikom,kto by platil za to,že chce prijať akúkoľvek sviatosť.
Neutoc na cirkev,na veriacich,keď o nich nič nevieš.
Zavádzas a zbytočne svojimi príspevkami ubližujes ľuďom,kto.ti nič neurobili.
Trošku úcty.
@terezka1947 aha cize nevies citat cierne na bielom ze sa plati rezijny poplatok? Komu ublizujem? Fararovi ktory mi poslal toto a potom pytal penaize odo mna? A ako ublizujem ze hovorim pravdu? Mas tma aj cislo aj email kludne im napis a dozvies sa sama. Ale to by chcelo trosku pokory a nie vybieleny mozog ♀️ Nezabudni sa ist vyspovedat zajtra za to co pises tu dnes
@terezka1947 tak nas farar ktory to spisoval okradol
♀️