Dá sa cez net zaradiť do evidencie uchádzačov o zamestnanie?
Ahojte, neviete náhodou či sa dá cez net zariadiť do evidencie? Ak áno ako a kde nájdem stránku a kam to poslať ďakujem
@mariamajamajka A čo chceš evidovať?
@h2 do evidencie uchádzačov o zamestnanie
@mariamajamajka Ahá, tak to, bohužiaľ, neviem.
@mariamajamajka musis ist osobne na urad tam spisat papiere ja som tiez hladala moznost ako sa obist bez návštevy uradu a nepochodila som
skús si pozrieť na stránke UPSVAR čo treba pre zaradenie do evidencie malo by to ísť aj bez nutnosti navštíviť úrad práce alebo si tam zatelefonuj
Áno dá sa
https://www.upsvr.gov.sk/media/medialne-spravy/...
Stačí trochu pogooglit 😉
Stiahneš žiadosť (tu ktorá ma na konci kolonky na IBAN) vyplníš a pošleš mailom pracovníčke pod ktorú patríš. Priložíš ukončenie PP, najvyššie dosiahnuté vzdelanie. Keď im bude niečo chybať budú Ťa kontaktovať.
Všetko som poslala mailom
@mariamajamajka viem tak ze sa da poslať žiadosť, v kontaktoch si najdes konkretneho cloveka podľa prveho pismena svojho priezviska. Problem moze byt ak nieco v ziadosti chyba, nejaka priloha tak ta vyzvu na dolozenie ale to poslu fyzicky na adresu trvaleho pobytu.
@mariamajamajka vsetko som vyriesila mailom,stiahnes tu ziadost,ukoncenie pp,doklad o najvyssom vzdelani,naskenujes a najdes si pracovnika ku ktoremu patris.Potom ma kontaktovali a poslali mi zasa mailom nejake papiere na podpis a hotovo.Velmi rychle a jednoduche
Ďakujem dievčatá 😊

@mariamajamajka Do akej evidencie? Musíš napísať viac info.