icon

Dá sa cez net zaradiť do evidencie uchádzačov o zamestnanie?

mariamajamajka
13. apr 2021

Ahojte, neviete náhodou či sa dá cez net zariadiť do evidencie? Ak áno ako a kde nájdem stránku a kam to poslať ďakujem

h2
13. apr 2021

@mariamajamajka Do akej evidencie? Musíš napísať viac info.

vulka
13. apr 2021

@mariamajamajka A čo chceš evidovať?

mariamajamajka
autor
13. apr 2021

@h2 do evidencie uchádzačov o zamestnanie

h2
13. apr 2021

@mariamajamajka Ahá, tak to, bohužiaľ, neviem.

petus998
13. apr 2021

@mariamajamajka musis ist osobne na urad tam spisat papiere ja som tiez hladala moznost ako sa obist bez návštevy uradu a nepochodila som

bloger
13. apr 2021

skús si pozrieť na stránke UPSVAR čo treba pre zaradenie do evidencie malo by to ísť aj bez nutnosti navštíviť úrad práce alebo si tam zatelefonuj

sofinka_293
13. apr 2021

Áno dá sa
https://www.upsvr.gov.sk/media/medialne-spravy/...

Stačí trochu pogooglit 😉

katka2602
13. apr 2021

Stiahneš žiadosť (tu ktorá ma na konci kolonky na IBAN) vyplníš a pošleš mailom pracovníčke pod ktorú patríš. Priložíš ukončenie PP, najvyššie dosiahnuté vzdelanie. Keď im bude niečo chybať budú Ťa kontaktovať.

petus998
13. apr 2021

@bloger to fakt? Ja som behala akao truuba vsetci vraveli ze len osobne

marcellka32
13. apr 2021

Všetko som poslala mailom

janeninka
13. apr 2021

@mariamajamajka viem tak ze sa da poslať žiadosť, v kontaktoch si najdes konkretneho cloveka podľa prveho pismena svojho priezviska. Problem moze byt ak nieco v ziadosti chyba, nejaka priloha tak ta vyzvu na dolozenie ale to poslu fyzicky na adresu trvaleho pobytu.

miskahrncarikova
13. apr 2021

@mariamajamajka vsetko som vyriesila mailom,stiahnes tu ziadost,ukoncenie pp,doklad o najvyssom vzdelani,naskenujes a najdes si pracovnika ku ktoremu patris.Potom ma kontaktovali a poslali mi zasa mailom nejake papiere na podpis a hotovo.Velmi rychle a jednoduche

mariamajamajka
autor
13. apr 2021

Ďakujem dievčatá 😊

bloger
14. apr 2021

@petus998 áno tak to bolo a myslím že to tak funguje stále vzhľadom na to čo sa deje aby chránili pracovníčky úradu to je v poriadku že si o tom nevedela ale ak budeš niečo potrebovať tak radšej takto bude to aj pre teba bezpečnejšie všetko dobré a pekný deň