icon

Oznámenie o zaradení do evidencie

24. apr 2023

Prosím vás je povinné osobné prevzatie oznámenia o evidencii uchádzačov práce na ÚP? Pani mi tvrdí že mi to nemôže poslať poštou a dala mi konkrétny dátum, kedy si mám pre to prist. Mne ten deň ale že absolútne nevyhovuje.

sweet20
•
24. apr 2023

Ja som po to bola pred pár dňami a podpisovala som tam prevzatie.

mojvlk
•
24. apr 2023

Ja som tiež mala termín ale tá moja teta bola na ocr a kolegyňa povedala že pošlú...oni asi šetria kde sa dá pošta niečo stojí...neprídeš -> nespolupracuješ... Tak to majú dva v jednom aj ušetria aj ľudí sa zbavia...

doriiis
•
24. apr 2023

Mne prišlo poštou a tak isto príde aj vyradenie

tosomja
•
24. apr 2023

Ak ideš k lekárovi, prines paragraf. Ak máš niečo iné, je to nespolupracovanie. Vyradia ťa skôr ako ťa "zaeviduju"

januska12323
•
24. apr 2023

Keď ti nevyhovuje mala si povedať iný deň. Čo máš také dôležité?

autor
•
24. apr 2023

@sweet20 iba si podpísala prevzatie a išla preč? Ja mám doma malého syna a nemá mi ho kto postrážiť, tak rozmýšľam, že ho tam zoberiem so sebou🤔

sweet20
•
24. apr 2023

zober zo sebou ak je to tvoja prekážka, a preto chceš to dať na iný deň. Pri tej pani som bola dokopy asi minútu.

autor
•
24. apr 2023

@januska12323
@tosomja
Nemôže manžel zrovna ten deň sa uvoľniť z prace a nemá mi kto postrážiť syna

autor
•
24. apr 2023

@sweet20 no asi ho budem musieť zobrať.. aj keď už mám problem sama so sebou sa niekde dostať (som tehu 😅)

autor
•
24. apr 2023

@doriiis sila že niekde sa dá aj poštou a niekde nie

mogaa
•
24. apr 2023

nie je to ich povinnosť posielať poštou, takže kedykoľvek ti povie že máš prísť, musíš prísť.....

iwesska
•
24. apr 2023

Musis ist osobne,tiez som tak bola. Tam to musis podpisat,dostanes karticku,kde ti zaznacia navstevy. Postou a mailom sa dalo len cez Covid,uz sa zas vratili do doby kamennej😂Kludne zober aj dieta,ja som bezne tak chodila s dcerou,lebo ved kvoli nej som na UP vlastne musela byt.

tosomja
•
24. apr 2023

Tak ho vezmeš so sebou. Ja som chodila s dvoma deťmi po úradoch. Keď je chorý, vezmi paragraf na dieťa.

januska12323
•
24. apr 2023

To nie je žiadny problém, zober ho so sebou strč mobil do ruky, vybavite čo treba a ideš domov.

tosomja
•
24. apr 2023

@januska12323 aj bez mobilu sa dá 😉

autor
•
24. apr 2023

@iwesska no veď preto sa čudujem že kvôli tomuto papieru musím ísť, lebo evidovať som sa mohla mailom 🤷‍♀️ a teda návštevy UP už ani nebudem mať, za dva týždne jej prepošlem doklad že už mám 6 týždňov do porodu, to budem oslobodená od hlásenia sa.
@januska12323 má 20 mesiacov, jeho mobil este nezaujíma, on by len behal kade sa mu zachce 😅

januska12323
•
24. apr 2023

Tú chvíľku vydrží. Ak budeš čakať tak na chodbe môže behať, u pracovníčky budeš max. dve minúty.

slavomira236
•
24. apr 2023

@iwesska ked sa chodim hlasit a dcera je chora tak ide so mnou...zatial som bola 3krat a dcera 2 krat so mnou