Dá sa napadnúť majetok občana?
ahojte,chcela by som sa opýtať, či je možné napadnúť majetok-nehnuteľnosť občana...ide o to, že manžel stavia dom, ktorý si ale napísal na svoju sestru a zvažujem, že dám návrh na súd o prešetrenie a keby sa to dokázalo, či mu može súd dať povinnosť aby to napísal na nás?dakujem
@macamac ano, mas pravdu žijeme zle, nevchadzame spolu a rutime sa dole vodou, tak som myslela že aspon niečo pre tie deti musím vybojovat...no neviem fakkt! ale asi sa na to vykaslem, nemam chut a naladu sa vlacit po sudoch ked nemam istotu že by som to mohla vyhrat...ale tak vedela by som mu zničit aj podnikatelsku cinnost, ale zas na druhej strane ublizim tym aj sebe a detom a to nechcem
@patriciaa32 niekto tu napisal, ze mas poruchu osobnosti ( to je psychiatricka choroba) a kedze mas nutkanie vymyslat si partnerske problemy, zverejnovat ich na fore, lebo zufalo chces, aby ti od ludi prichadzali komenty (mozno sama nevies, co ta nuti, aby si to robila) skutocne by si mala ist za nejakym psychiatrom, v dnesnej dobe to nie je hanba, len si treba priznat, ze mas problem. A problem teda mas a tym, ze sa budes tvarit, ze je to len sranda, ten svoj psychicky problem nevyriesis, vytlac si pre lekara aj aspon tvoje uvodne prispevky, mas velmi zvlastne stylizovane vety a dobry psychiater by mozno vedel co-to urcit aj zo sposobu, ako sa vyjadrujes 😉

@patriciaa32 ja len čakám, kedy niekto napadne teba... jednou vzduchom chladenou a dobre mierenou...