Dá sa obnoviť konanie z roku 2011 proti matke?
Ahojte, mama ma týrala celé detstvo pokračuje to doteraz, v roku 2011 som mala 13 rokov a vtedy konečne môj otec podal na ňu na policii oznámenie dá sa to este obnoviť to konanie ? Ja som predtým zrušila výpoveď lebo som sa bála matky no teraz by som to chcela doriešiť aby mi už dala pokoj konečne .
Si na ID, pracovat nemozes, ale dieta si urobit bez penazi, bez byvania, to vies. V 18 najneskor si mala byt prec, mala si pre to vsetko urobit, aj nemozne. Lebo kde je vola, tam je cesta. Ty ides vysťahovať matku z jej bytu? A tvoj chlap ma ruky lave, preco nema lepsiu pracu? Preco ste si preboha urobili dieta? Akoze fakt, som presvedcena, ze na robenie deti by mali byt IQ testy, lebo ony jedine potom trpia.
Je to tvoje rozhodnutie tam zit... nema partner peniaze - nech si najde lepsiu pracu. Alebo druhu.. Potiahne vikendove sichty. Ty tiez do prace... ked je dieta male, tak vikendy... ked je vacsie, tak smer jasle-skolka a ty do prace..takychto "premudrelych" co si nevedia v 28 rokoch rodinu dostat aspon do vlastnej garzonky, ale budu pindat na niekoho, kto im dava strechu nad hlavou a zivi ich, takych tu uz bolo... popri ID sa DA pracovat v drivej vacsine pripadov, vam padne kazda aj ked by len par hodinova praca navyse financne k dobru. Ty proste cakas, ze ti niekto nieco da, to je ten problem... vyhodit mamu a nechat si jej byt, idealne...
ty si byvalau nej vedela si ze je tyran,a ze nemas peniaze ale aj tak si si spravila decko a teraz places? co si yslis,ze ju das na sud oni ju zavru a ty hura budem mat byt pre seba? tak to nefunguje.. tebe nejde o doriesenie sporu ale o byt .. ale na to mas partnera aby to vyriesil..ked vedel spravit decko ma vediet zabezpecit aj byvanie..
Uf uf, toto je dost nestastne riesenie. Nech je matka akakolvek, byt je jej, nie si decko ale dospela zena. Spamataj sa a hlavne tvoj chlap a zaobstarajte si lepsiu pracu a odidte z jej bytu. Opakujem jej bytu, nie tvojho. A za dalsie, mas aj vyzivovaciu povinnost voci svojej matke. To je inak dost ubohe aby si si tam porodila dieta a este nastahovala frajera. A stale hovorim bez ohladu na to aka ta matka je a bola. To je zas iny pribeh. Ries seba v prvom rade.
@anonym_autor pretvarovala sa ...chcem už mat proste pokoj a chytam sa každej slamky ...keby nám dali aspoň zákaz približenia volala by som na ňu políciu keby sa chcela priblížiť
@anonym_autor žijete v jednom byte a ty chceš zákaz priblíženia?
@domkakvet lenže ona ničí životy nám všetkým ja už chcem mať svätý pokoj od nej vyhodiť má nevyhodi lebo bez nás by nemala z čoho platiť účty má dôchodok len okolo 380 eur ona nas potrebuje
@anonym_autor ako ti nici zivot, tak ze ti dava strechu nad hlavu o ktoru ju chce obrat vlastna dcera?
@anonym_autor skutok nech je akýkoľvek je už premlčaný - poďakuj za to nášmu premiérovi. nič ti ale nebráni dať na súd podnet a vyriešiť to súdnym zákazom priblíženia. Ak ale ty bývaš u nej... neviem neviem kto by na koho mal podávať TO. Lebo toto mi z tvojej strany príde účelové. Týrala ťa keď si bola dieťa potom si to prakticky celú dospelosť neriešila a teraz si zacítila barák a mater šup do starobinca. na toto som prišiel ja z tvojho správania. Sudca nebude hlúpejší tak si premysli aby si z toho nevyšla ešte veľmi zle ty.
@vladislavtorok Keby aj nebol premlčaný-nebola tá nešťastná novela trestného zákona, takéto 15 rokov spätne nedokáže že ju niekto psychicky týral alebo dal facku. A zase ak by ju matka NAOZAJ týrala autorka je v 17tich už preč z domu a nie v 28 doma pri mamičke... Píše že má ID, keby je na vozíčku a tak určite to spomenie, teda ID asi na psychiku z mladosti ktovie aký bola kvietok v tých 13tich a čo vyvádzala a matka možno nemala nervy už a dala jej facku a autorka chcela sa pomstiť, tak ju nahlásila na polícii, ale potom zistila že nepotrestá len matku, ale aj ona môže skončiť v detskom domove tak to stiahla a je... A bohvie ako to je aj teraz, či tá zlá nie je ona a matka sa len bráni alebo sa jej napáči že sa riadne nestarajú o dieťa/že sa nevedia uživiť a má ich na krku...
A ako si to predstavuješ? Reálne.
A čo chceš dosiahnuť? Ak to aby odišla tak to sa nestane, predpokladám že nehnuteľnosť je jej čiže jej aj ostane. A vás nikto nenúti tam ostať.
byvas u matky = odstahuj sa. Ostatne su spekulacie, nikoho nezaujima ze nemas penaize, nebyvas vo svojom = necakaj klud ak nevychadzate roky. Mas priatela, dieta, nech sa postara, ked ste sa matke do domu nastahovali. Je svinsvto najvacsieho zrna cakat ze mama pojde niekam prec, alebo na psychiatriu aby si ty mohla u nej dozit v nehnutelnosti, lebo si ID.. vies kolko ID ludi pracuje? aspon ciastocne? kedze mas dceru, tak nemohuca nebudes..
Aj keby si isla na policiu alebo kamkolvek, prva otazka bude na koho je pisany byt alebo najomna zmluva. Ak na mamu, no tak sa zbalte a odstahujte, potom budeme riesit zakaz priblizenia. To, co mama rozprava je jedno … ty si si zalozila rodinu … tak si mala rozmyslat, kde a z coho budete zit nezavisle od inej osoby … nemas 13 aby ta niekto oblafol hrackami … proste mama narusena … ak je to pravda a dvaja neschopni … najviac utrpi dieta 🤦🏻♀️ keby ste naozaj tak trpeli tak sa zbalis a ides aj do azylaloveho centra a amanta posles k jeho rodine alebo kde si ho nasla kym sa nepostavite na vlastne nohy a mama by mojla robit, co by chcela …. ale ono ta story bude mat aj druhu stranku
Mna by celkovo zaujimalo, kde z tohto pribehu zmizol otec. Ved ked v 13 otca mala a on na matku podal trestne oznamenie, autorka ho sice stiahla, ale hadam by preboha ten otec nebol tiez taky naruseny, aby tam to dieta u tyranskej matky nechal... Ak ano, tak je fakt mimo cela rodina. Co by si povedal: matka sice tyra moju dceru, ale ja to mam tazko v pazi, odídem a dceru tam necham? Tento pribeh je velmi velmi podozrivy.
@anonym_autor spravte si ešte druhé decko.
Do riti, kde títo ľudia majú rozum? 🙈🙈
Ona chce mať od vás pokoj...
Odstahujte sa...
Je uplne jedno že na to nemal, si dospelá...

Od sťahujete sa a, matku zablokuj zo svojho života. Neviem co čakáš od súdu, keď sama dobrovoľne bývaš s tyranskou matkou. To ti nikto neuverí.