AHOJTE, chcem sa opýtať mam tesne pred pôrodom 6 dní a dejú sa hrozne veci, útoky na mňa a podobne v rámci správ.. . Chcela by som podať trestné oznámenie ale nechcem to riešiť tesne pred pôrodom. Je možné aj po pôrode podať spätne trestné oznámenie???
A to čo za somára obťažuje ženu týždeň pred pôrodom. Asi nemá v hlave všetko v poriadku.
musim zmazať komenty nerada by som aby to náhodou videla alebo nieco a sa teraz dostalo k nej o to trestné každopádne to je hrozne aj na psychiku teraz a obzvlášť aj pre moju rodinu
@niki9807 a čo je chorá jasne že podaj.
Podať trestné oznámenie môže ktokoľvek- nemusíš to byť práve ty, keďže si tesne pre pôrodom.
Trestné oznámenie nemusí podať iba poškodený alebo obeť trestného činu. Môže tak urobiť ktokoľvek, kto sa hodnoverným spôsobom dozvie o spáchaní trestného činu. Polícia je povinná prešetriť aj anonymný podnet, ak z neho vyplýva, že došlo k spáchaniu trestného činu
@niki9807 Určite áno, veď v podstate všetky trestné oznámenia sa dávajú "spätne". Najprv sa niečo stane a potom sa podá TO. Držím palce.
vieš to podať aj spätne, samozrejme ak máš dôkazy...
Pred 1a1/2rokom mi v skole narazil do nohy tichy blazon rolbou neriesili to 1rok aj ked som mala pochybnosti vraj ze mam koleno zdrave po roku a pol sa zacali vyplavovat nasledky take ze kazde2tyzdne mi tahaju z kolena vodu!!!
oznámenie môžeš podať hocikedy. aj na staršie udalosti. Správy si ukladaj.