Dá sa sťažovať na prácu poštárky?
Ahojte. Dal sa niekde podať sťažnosť na to, že mi poštárka opakovane do schránky vhodí len lístok a ani sa nepokúša zásielku doručiť? Už sme raz mali problém, že balíky prehadzovali za plot..
Tak máš záznam napíš sťažnosť na zakaznickyservis@slposta.sk a prilož link na video a číslo zásielky
@maranco oki ďakujem
Na kamere si nastav detekciu osoby a aby ti prišla notifikácia, tak vybehneš von keď tam bude poštárka a môžeš to riešiť hneď na mieste.
@maranco to by nám pípalo stále 😅 okolo chodieva dosť ľudí
Ja som mala rovnakú skúsenosť keď som ostala na materskej. Bola som celý deň doma a v schránke som si našla lístok-adresát nezastihnutý (išlo o doporučený list). Keď som poň išla na poštu, poštárke pri prepážke som vysvetlila situáciu a poprosila či mi už môžu skôr zazvoniť, keďže som nastúpila na materskú a budem doma. Odvtedy problém nebol, brala som to tak že dovtedy boli zvyknutí že ma doma cez deň nenájdu.
@mnau123 u nás nikdy nebol problém, že by doma nikto nebol. Len boli proste lenivé
kde tam na tom potvrdení máš napísané,že si si zaplatila,aby ti to doniesli domov?
Ano dá sa ale nepomôžes si. Do Banskej Bystrice sa dá poslať aj mailom sťažnosť ale je to jej slovo proti tvojmu
Nechaj pani postarke odkaz na schranke: Pani postarka, sme doma smelo zazvonte doporucenu zasielku si radi prevezmeme...
Niekedy ine nepomoze.
@rozculena mám to napísané v objednávke a na faktúre, tú ti sem isto fotiť nebudem ☺️
Sťažovala som sa u vedúcej od vtedy je to tak, ako má byť... síce bola poštárka nafúknutá ako balón ale po čase ju to prešlo...😃
V tomto máš pravdu mala ti zazvonit a čakať či sa niekto ozve.Vbehni na poštu a povedz vedúcej ona to už vyrieši so zamestnankyňou.
Ináč z druhej strany škoda že sa nedajú dať sťažnosti aj na ľudí to by toho bolo.Robim poštárku a ver mi je jednoduchšie zazvonit a odovzdať zásielku na podpis než vypisovať žltý lístok.Lenze koľko ľudom nefunguje zvonček,pes šteká ako besny,človek vykrikuje že aj susedia to počujú a daná osoba nič.Hlavne že povie veď poštárka ani nezazvonila.Ja tiež chodím ovesana taškami beriem so sebou aj balíčky do 1kila ťažšie nechám na pošte.No všetko je o ľuďoch.
@mogaa tak keď miesto tých zásielok rozhadzuje len žlté lístky do schránok, tak je logické, že s tými neodovzdanými chodí ovešaná ako stromček.
Tiež som zažila, celý deň doma jak dilino čakám na zásielku (mala som poobednú) a pri odchode do práce v schránke lístok - adresát nezastihnutý. Našťastie už máme inú poštárku a nejakým zázrakom odvtedy žiaden problém.
@mogaa ale toto nie je len problem vianoc. to je cely rok. niektore postarky sa neunuvaju zvonit, osobna skusenost. bola som doma na rodicovskej a ani raz nezazvonila. jasne vedela som si ist na postu kedykolvek, ale ide o princip.
naco si platime doporucene, do vl. ruk a pod., ked sa potom musim ist nervacit na postu.
Odporucam opatovne dorucenie. Je to za priplatok, ale ich to nauci, ze sa maju unuvat az k dveram.
Však napíš sťažnosť na poštu. Každý úrad ti musí zo zákona odpovedať do 30 dní. Ja som tak napísala.
https://www.posta.sk/kontakty/podanie-staznosti
Nepomôže ti to. Mne náš poštár hádzal do schránky poštu, ktorá bola doporučene posielaná. Boli to úradné dokumenty, raz dokonca vyššia hotovosť. Pri doporučených zásielkach sa vyžaduje podpis. Keď som sa sťažovala, dostala som odpoveď, že všetky lístky boli riadne podpísané. Tak som nato reagovala, že ten podpis nebol môj. Spätná väzba bola, že je to tvrdenie proti tvrdeniu a mám predložiť dôkaz. Snažím sa všemožne vyhýbať Slovenskej pošte.
Podavala som pred viac rokmi. Miesto zvonenia len hodila zlty listok (bola som doma aj ja aj ocino, nestalo sa to prvýkrát, ona mala vopred vypisane lístky a len ich hadzala do schránok), este sme ju videli z balkona... Nic sa sice nespisovalo, ale musela sa mi prísť ospravedlnit (mala som vtedy tak okolo 20 rokov 😂), aj mi volali z posty, ci prisla. Odvtedy u nas vzdy zvonila 😂
Len kvôli tomu som sa tu registroval. A ja mám veľa negatívnych skúsenosti s poštou, aj som sa párkrát sťažoval.
V 2019 som posielal drahsiu poistenú zásielku a sledoval som ju v app. Zrazu sa stav zmenil na "uložená na pošte na žiadosť adresáta".
Volal som adresátovi, ten nic nevedel, bol doma a nik mu nezvonil, nevolal.
Napisal som sťažnosť mailom aj som hneď telefonoval. Po neviem akom čase prišiel list. Ospravedlnili sa mi a dokonca v liste bola aj taká väčšia pamätná známka.
List aj znamku mam odlozene v albume so znamkami 😁
@shee11 Moze si to ist dotyčná skúsiť
@monikamatulova nepotrebujem robiť to čo ma nebaví ☺️
Baby, písali ste niektorá sťažnosť na to, že poštárka dala doporučený dopis na vase meno inej osobe bez splnomocnenia ? Boli to 3 dopisy. Ako ste dopadli ? Postu nemám, všetky informácie mám od inštitúcie ktorá postu posielala. Žltý papierik v schránke nebol. Schránka označená správne, pošta mi chodí na adresu roky.

@maranco vidím čo je tam napísané. Naschvál som si brala voľno v práci 😀 a ano zvonček nám funguje moc dobre. Je aj na kamerovým zázname ako len hádže lístok, ani nezvoní.