Daňové priznanie
Ahojte, chcem sa spýtať, že keď mám dlh na daňovom úrade (vznikol nedopatrením môjho zamestnávateľa)
A podám si daňové priznanie, vyplatia mi tie dane, alebo nie?
Ďakujem za normálne odpovede.
Dobrý večer, chcem sa opýtať, ak mám od 1.1.2019 živnosť, daňové za rok 2018 typu A (bola som zamestnanec) musím už podať elektronický?
Ďakujem
Ešte by som sa chcela opýtať, kamarát mal živnosť, pozastavil ju k 1.7.2018, potom pracoval na živnosť v Kanade do konca roka. Daňové priznanie za živnosť v Kanade si podáva v Kanade...na slovensku si robí daňové priznanie len za živnosť zo slovenska?
Ďakujem
Prosím vas vie mi niekto poradit s daňovým priznaním
Dobrý deň potrebujem neaky vzor v písaného tlačivá na dane a 3mes som robil na Slovensku a ostatne v rakusku za 2019 ďakujem
poprosim o radu. známy pracoval 1-2/2019 ako živnostník, má 2 faktúry a 2 mesiace platil zdravotku. ukončenie živnosti v 26.3.2019. Potom v mesiacoch 6-8/2019 robil ako zamestnanec. Idem mu robiť DP za ten rok 2019. Ktoré DP mu urobiť a ako? Úhrn príjmov bude mať aký? A aký postup ďalej? Kde uviesť odvody zdravotnej zo živnosti? Poprosím o radu, za ktorú vopred veľmi pekne ďakujem.
Zdravim, v roku 2020 som pracoval vo švédsku ako zamestnanec slovenskej firmy, minulý týždeň mi prišli papiere z daň. úradu vo švédsku že mám preplatok na dani, neviete mi niekto poradiť spoločnosť ktorá pomáha s vrátením preplatku na dani zo švédska?? Hľadal som na nete ale bez výsledku Švédsko som nenašiel, ak niekto vie prosim pomôžte, za vašu pomoc vám veľmi pekne ďakujem.
chod sa opýtať na daňový úrad tu na slovensku, pod ktorý patríš, Keď už vedia, že máš preplatok na dani, ktoré Ti robil zamestnávateľ , tak by ho mal poslať priamo na Tvoj účet, tak ako je to na Slovensku, či nie?

ak daňovníčka si robí DP a okrem zamestnania poberala aj rodičovský príspevok - ani tu sa neráta ku príjmov? ďakujem