Ahojte. Pls. Od 1.12 som PN uz som. Papiere zaslala aj zamestnávateľovi., avšak dnes som si až všimla ze mi tam sestrička zabudla vypisat vychádzky. podotýkam ze vychádzky mam mat boli sme dohodnutí na tom... V pondelok idem na kontrolu. Dá sa to teraz dáko doplniť a zaslať opätovne zamestnavatelovi alebo bude s tým problém? Ďakujem za každú skúsenost.
Zamestnavatel s vychadzkami nema nic spolocne...doktor ti ich dopíše do tej casti co ti ostala doma
@ibrunova zelenú mam doma pre seba a čiernu a červenú som zaslala do prace. Ako budú vedieť v práci ze mam vlastne vychádzky keď zelenú mam ja? Ďakujem
Aha dobre ďakujem vám žienky uz som vás pochopila 🤗🙏
Zanestnávateľovi to nemusíš hlásiť.
Ďakujem 🤗
este je skoro na vychadzky davaju sa az po prvej kontrole ak ich nemas na tom zelenom papieri tak vychadzky nemas
aktualne kedze je aj lockdown by som sedela doma a na dalsej kontrole ti vychadzky lekar ak uznanza vhodne da
zamestnavatelms tym nic nema
@loginexistuje mne doktorka napísala vychádzky hneď ako mi vystavila pn
@loginexistuje lekár to uz uznal za vhodné len to sestrička zabudla na ten papier napísať som aj v popise to spomínala ze na vychádzkach dohodnutí sme avšak len to zabudla napísať 🙂 aj. V prvom tehotenstve som mala vychádzky od začiatku PN nemusela som čakať na kontrolu.. Ďakujem 🙂
Zamestnavatelovi to oznamovat nemusis... Ale ja som zmenu pre istotu oznamila socialnej poistovni... Urobila som kopiu zeleneho papiera, kde lekar dopisal/opravil vychadzky a odniesla som to do socialky .. ale u mna sa jednalo o casovy posun jednej z vychadzok...
podstatná je kontrola liečebného režimu zo SP a tam sa preukážeš že vychádzky máš.....lekár ti ich pri kontrole môže dopísať ale od dátumu kontroly, nie spätne....
Vychádzky ti napíše priamo do pn, do tej zelenej.