Hrozí priateľovi väzenie za 2,5 promile alkoholu?
Dobry den žienky moj priatel nafukal 2.5 promile prosim vas hrozi mu basa ????som zufala neviem co mam robit ...za kazde info dajte vediet dakujem
@elka1111, určite nafúkal toľko? Veď to musel byť ožratý na blato!!! Minimálne sakramentska pokuta, zohratý vodičák a protialkoholické liecenie mu hrozia. Ak je to jeho jediný priestupok, basa mu zrejme nehrozí. Žiaľ. Pretože človek s toľkými alkoholom za volantom je rovnako nebezpečný ako akýkoľvek iný blázon s odistenou zbraňou. Sorry.
ty si zúfalá... ? zúfalý by mal byť on... neskončil v CPZ ?
Bude trestne stíhaný. Podľa histórie od peňažného trestu cez podmienku, v krajnom prípade väzenie, + zákaz činnosti. Ak teda nenafúkal ako profi vodič.
Ja ti verim že si zúfalá…..ja by som tiež bola zúfalá keby sa z môjho priateľa vykľul takýto pijan
Však ten chlap musel byt na šrot ….budem úprimná a dúfam že dostane poriadnu pokutu a vodicak tak ľahko neuvidí
A ty sa zamyslí či je ten chlap naozaj tvojho srdca šampión
Ja len baby k tým komentárom, že snáď mu už vodičák nevrátia. Bohužiaľ poznám viacerých. Podmienka, odobraté na pár mesiacoc, u niektorých 2 roky a potom vodičák naspäť. Dokonca ani nemusia nariadiť liečenie.
A u niektorých opakovane alkohol za volantom. U nás evidentne neplatí nie že 1x a dosť, ale u nás neplatí ani to známe 3x a dosť.
Autorka, ak mal záznam predtým, basa hrozí. Ak nemal, posedí si teraz v cpztke, dostane mastnú pokutu, odobratie vodičského a ak nikomu neublížil, je to bohužiaľ všetko.
Ty dúfam, že takého pošleš do riti a on sa už alkoholu nedotkne, ale všetci vieme, že to je málo pravdepodobné.
Bratranec opity nabural do plynovej skrinky a skoncil s podmienkou. V tej podmienke zas opity nabural do ineho auta a tiez len podmienka a odobraty vodicak.
Ak nafukal tolko za volantom, mozes byt zufala tak akorat z toho, ze s kym to vlastne zijes.. zdrhala by som cim skor prec... Zatvarala by som ich vsetkych do basy, bez moznosti znova sadnut niekedy za volant.
@elka1111 ked nikomu neublizil, zoberu mu vodicak, zaplati pokutu rok ci dva nebude moct soferovat !!!! a plus potom psycho testy si zaplasti a znova musi prejst skusami na vodicak.
a prepac to je dost vysoke promile. nech si chlapec uvedomi, co sa mohlo stat
No bodaj by aj siel do basy….
Takým hrdinom by mali brať vodičak automaticky. Z čoho si zúfalá? Že si zistila akého idiota miluješ?
Ja by som sa s pijanom rozišla , sak maj s nim aj dieťa, ožratý bude chodiť domov a potom ta možno aj vymlati
@deti95060810 skončil čakam snim dieta tak som zufala
@balerina2025 dakujem
@podbel2512 dvakrát podmienka sa nedava ak je v podmienke urobi priestupok ide do basy.Z podmienky do podmienky ísť nemôže.
Alkohol za volant nepatrí, ale to asi vieš. Počkajte na súd, a nech si zoženie dobrého advokáta. Proti trestnému rozkazu treba napísať odpor, predpokladám že vyviazne s odobratým vodičákom a peňažným trestom.
Úplne ti neverím, že prvýkrát išiel na šrot autom.. toto človek neurobí "len tak" ... Inak ženy, ja sa obávam, že aj keby mu zobrali vodičák, bude jazdiť ďalej. Kto si trúfne taký napity sadnúť za volant, trúfne si aj bez vodičáku.
@elka1111 jasné prvýkrát chlastal, šiel autom a ešte ho aj nachytali. Aspoň nebuď naivná.
..a okrem toho, človek, ktorý prvýkrát chlasta by 2,5 promile nerozchodil, nie to ešte šoféroval 🤦
Zdá sa ti dôveryhodný a zodpovedný?Super šanca ukončiť to s ním. Radšej slobodná mamička ako mať toto na krku. To je len začiatok.
@alickapusinka nebol v base.
Prvýkrát? Neverím. To nie je žiaden zostatkovy alkohol po žúrke, žiadny neodhadnuty štamperlík, toto je chlap ožratý na mol, ktorý kľudne sadol za volant. Možno ho prvýkrát prichytili. Normálny človek nesadne za volant ani s desatinou tohto množstva alkoholu za volant
Skor ako by som riesila, co mu hrozi … by som sa spytala sama seba, ci je takyto idiot vhodny na budovanie buducnosti. Ak bol rozbity na Sra.. a vedel soferovat, asi to nebolo prvykrat.
čakáš s ním bábo? ach jaj... už len dúfať že to bude ozaj posledný krát...
smutná budúcnosť ťa čaká...
niečo podobné sme mali v rodine... opitý zhavaroval s kamionom. nestalo sa mu v podstate nič, auto na šrot, manž. sľuboval že už nikdy nič nebude piť...
máš ho vidieť.
o krátky čas pil zas a znova...
radšej sa s ním rozviedla.

Nafukal kde?
Za volantom?
Áno hrozí.
Ak nemal predtým nejaký záznam alebo už odohraných vodicak tak by basu dostal nemal.
Ak ma podmienku, alebo už za to trestaný bol tak reálne Áno. Par mesiacov.