Hrozí priateľovi väzenie za 2,5 promile alkoholu?
Dobry den žienky moj priatel nafukal 2.5 promile prosim vas hrozi mu basa ????som zufala neviem co mam robit ...za kazde info dajte vediet dakujem
@deti95060810 to mi je luto
Ja ti rozumiem, že si zúfalá, ale alkohol za volantom je neriadena zbraň. Opitý vodič - veselý vrah. A 2,5 promile u chlapa je teda slušné množstvo alkoholu.
Asi sa do väzenia nedostane, ale vodičák dúfam tak skoro nedostane.
Aj môj syn vie, že mu odpustím všetko, ale alkohol za volantom nie. Ani malé pivo a to on je v krajine, kde je tolerancia 0.5 promile.
@elka1111 zoberú mu vodičák, a zaplatí pokutu. A ty sa modli že nikoho nezabil. A takeho nezodpovedného vola pusti k vode. Určite to neurobil prvýkrát.
S takým promile musel byť ako hovado ozrate.
A neospravedlňuj ho ničím. Je to neospravedlniteľné.
Keď pije a nevie kedy dosť tak existuje taxi.
Autirka nechapem ake odpovede si cakala. Zeny ktore odpovedali nazyvas mudrlantkami. Tvoj "podareny" priatel ozrany na mol mohol zabit/zmrzacit cloveka, ake oslovenie si zasluzi on?
My sme možno mudrlantky, ale stále lepšie ako ten tvoj ožratý chmulo za volantom čo mohol niekoho zabiť.
Zavrela by som ho aspoň na 10 rokov , aby sa uvedomil.
@elka1111 ostalo ti zle. Ako by ti bolo keby sa zabil alebo zmrzacil? Ako by ti bolo ak by zabil alebo zmrzacil cudzieho cloveka? V jeho pripade je basa ten najmensi problem. Aj v tvojom pripade je basa ten najmensi problem. Vsak si mohla pre jeho nezodpovednost skoncit sama s dietatom. A bez prostriedkov, pretoze jedine na co by ste po nom mali narok je sirotske pre dieta, ty by si ani vdova nebola. A ty nazves zeny, ktore ti t pisu mudrlantkami? Co si cakala, ze ho polutujeme, ze mu hrozi trest? Zivot je kruty. Tentoraz vas ta krutost zivota nepostihla, len "mudre" komentare. Ja by som takym frajerom ako je te tvoj zobrala vodicak dozivotne a poslala ich posediet do basy na par rokov. Aspon by sme ich spratali z ciest. Bolo by to pre bezpecnost nas ostatnych, ked uz im na vlastnom zivote a zdravi nezalez, tak nam ano.
Tehotná netehotna ty ďakuj Bohu, že ten ožran nikoho nezmrzacil alwbo nezabil
Zas trochu súdnosti ti nezaškodí
@elka1111 ak šoféroval, tak veru dufam, ze bude sediet a zoberu mu vodicak aspon do konca zivota. Ale na Sk sa to teda nestane.
Mohol by ísť.....takémuto nezodpovednému človeku nepatrí vodičák
A co ta trapi? Ze nestihne z basy svadbu? Bud rada.
Ak nafúkate nad jedno promile, máte väčší problém. Podľa ustanovenia § 289 Trestného zákona ste sa dopustili trestného činu (prečinu) ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý hrozí trest odňatia slobody až na 12 mesiacov.
Nezvyknem takto "špehovať" ale niečo mi nahováralo...
18.1.2025 si písala,že ti mešká menštruácia,ale bola si panna...
To ti za tak krátke obdobie stihla prísť meškajúca menštruácia,zbaliť chlapa,mať prvý sex ,a ešte aj otehotnieť a vôbec vedieť,že si tehotná?
To je teda kúzlo!
Zostalo ti zle? Dúfam, že z toho tvojho chlapa ale? Ty kokos 2,5 promile to musel byť spity pod obraz boží, môže ďakovať, že dakoho nezabil, zobrala by som mu doživotne vodičák a do basy na pol roka aby sa trošku spamätal, a dieťa s ním mať to je tiež výhra
@fantaghiro21 zazrak🙏😀
Kedy si stihla otehotnieť teda? Lebo podľa mňa si troll.
@natalka13 to je rýchlosť ty kokso.Asi aj rodiť možno už bude a štíhla vynosit
Pre nás,čo sme mali rizikové tehotenstva,by sa také kuzlo zišlo.
Škoda ,že som sa to nenaučila
@fantaghiro21 😎dobrá práca
@autorka toto je načo dobré?
Bože.tu jej nakladáte.Danko zroloval semafor a zdrhol ožratý. On nafúkal. Áno, alkohol za volant nepatrí absolútne. Ale určite nepôjde do basy na SK len zato,lebo nafúkal. Príde o vodičský, podmienka. Úprimne poviem, že ja by som za alkohol za volantom a drogy dávala basu. Ale keď chlastá pol vlády. Na mol ožratý Dedeček zabil 5 nádejných mladých životov a dostal 15 rokov. To sú 3 roky za jedného.
@elka1111 čim skôr daj frajerovi kopačky, lebo odpadneš ešte horšie.
Mala si sa chrániť, žiaľ následky si ponesies sama.
@januska12323 Že to urobil prvýkrát, neznamená, že prvýkrát v živote pil alkohol. Ale že prvýkrát šoféroval opitý. (Alebo možno, že prvýkrát ho chytili, ako šoféruje opitý.)
Akurat som isla pisat, ze zbytocne autorke pisat, lebo jednak uz nema profil, a jednak tu mala diskusie aj v októbri, aj v januari, ze jej meska menzes, ale je panna, ale teraz je zrazu tehotna. Takze pekny troll

@elka1111 co mas robit? Neznicit zivot sebe a dietatu s takym nezodpovednym clovekom...