icon

Hrozí priateľovi väzenie za 2,5 promile alkoholu?

elka1111
15. feb 2025

Dobry den žienky moj priatel nafukal 2.5 promile prosim vas hrozi mu basa ????som zufala neviem co mam robit ...za kazde info dajte vediet dakujem

euka210
15. feb 2025

@elka1111 co mas robit? Neznicit zivot sebe a dietatu s takym nezodpovednym clovekom...

elka1111
autor
15. feb 2025

@deti95060810 to mi je luto

tilly
15. feb 2025

Ja ti rozumiem, že si zúfalá, ale alkohol za volantom je neriadena zbraň. Opitý vodič - veselý vrah. A 2,5 promile u chlapa je teda slušné množstvo alkoholu.
Asi sa do väzenia nedostane, ale vodičák dúfam tak skoro nedostane.
Aj môj syn vie, že mu odpustím všetko, ale alkohol za volantom nie. Ani malé pivo a to on je v krajine, kde je tolerancia 0.5 promile.

elka1111
autor
15. feb 2025

@ina2405 nejdem ja už odpisat pretoze vidim poniektore su fakt že mudrulantky tehotnej žene takto pisat ostalo mi zle

Dakujem vam😔

majo111222
Odpoveď bola odstránená
bykaterina
15. feb 2025

@elka1111 zoberú mu vodičák, a zaplatí pokutu. A ty sa modli že nikoho nezabil. A takeho nezodpovedného vola pusti k vode. Určite to neurobil prvýkrát.
S takým promile musel byť ako hovado ozrate.
A neospravedlňuj ho ničím. Je to neospravedlniteľné.
Keď pije a nevie kedy dosť tak existuje taxi.

vler
15. feb 2025

Autirka nechapem ake odpovede si cakala. Zeny ktore odpovedali nazyvas mudrlantkami. Tvoj "podareny" priatel ozrany na mol mohol zabit/zmrzacit cloveka, ake oslovenie si zasluzi on?

maca1984
15. feb 2025

My sme možno mudrlantky, ale stále lepšie ako ten tvoj ožratý chmulo za volantom čo mohol niekoho zabiť.
Zavrela by som ho aspoň na 10 rokov , aby sa uvedomil.

viestta
15. feb 2025

@elka1111 ostalo ti zle. Ako by ti bolo keby sa zabil alebo zmrzacil? Ako by ti bolo ak by zabil alebo zmrzacil cudzieho cloveka? V jeho pripade je basa ten najmensi problem. Aj v tvojom pripade je basa ten najmensi problem. Vsak si mohla pre jeho nezodpovednost skoncit sama s dietatom. A bez prostriedkov, pretoze jedine na co by ste po nom mali narok je sirotske pre dieta, ty by si ani vdova nebola. A ty nazves zeny, ktore ti t pisu mudrlantkami? Co si cakala, ze ho polutujeme, ze mu hrozi trest? Zivot je kruty. Tentoraz vas ta krutost zivota nepostihla, len "mudre" komentare. Ja by som takym frajerom ako je te tvoj zobrala vodicak dozivotne a poslala ich posediet do basy na par rokov. Aspon by sme ich spratali z ciest. Bolo by to pre bezpecnost nas ostatnych, ked uz im na vlastnom zivote a zdravi nezalez, tak nam ano.

dagas
15. feb 2025

@elka1111 zle by ti malo byť z tvojho nepodareného chlapa...neverím že to spravil prvý krát. Sa tu oháňaš tehotenstvom a čo keby on zabil nejakú tehotnú? Alebo dieťa? Alebo by kvôli nemu niekto prišiel o rodiča? Sa zobuď!

pribinak
15. feb 2025

Tehotná netehotna ty ďakuj Bohu, že ten ožran nikoho nezmrzacil alwbo nezabil

Zas trochu súdnosti ti nezaškodí

betulinka1
15. feb 2025

@elka1111 ak šoféroval, tak veru dufam, ze bude sediet a zoberu mu vodicak aspon do konca zivota. Ale na Sk sa to teda nestane.

vevesh
15. feb 2025

@elka1111 ja ti poviem len jedno, dedecek mal 2,07promile -tvoj drahy 2,5 promile. Cize musel vypit asi tak 5-6 piv a okolo pol litra tvrdeho, alebo minimalne cely liter tvrdeho ... a tak si sadol za volant....🤐🤐

jamidea
15. feb 2025

@elka1111 bodaj by ho zavreli. Voci tomuto niet zlutovania. Hovado, jedine stastie, ze nikomu neublizil.

sisska96
15. feb 2025

Mohol by ísť.....takémuto nezodpovednému človeku nepatrí vodičák

natalka13
15. feb 2025

A co ta trapi? Ze nestihne z basy svadbu? Bud rada.

natalka13
15. feb 2025

Ak nafúkate nad jedno promile, máte väčší problém. Podľa ustanovenia § 289 Trestného zákona ste sa dopustili trestného činu (prečinu) ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý hrozí trest odňatia slobody až na 12 mesiacov.

fantaghiro21
15. feb 2025

Nezvyknem takto "špehovať" ale niečo mi nahováralo...
18.1.2025 si písala,že ti mešká menštruácia,ale bola si panna...
To ti za tak krátke obdobie stihla prísť meškajúca menštruácia,zbaliť chlapa,mať prvý sex ,a ešte aj otehotnieť a vôbec vedieť,že si tehotná?
To je teda kúzlo!

zuzubb007
15. feb 2025

Zostalo ti zle? Dúfam, že z toho tvojho chlapa ale? Ty kokos 2,5 promile to musel byť spity pod obraz boží, môže ďakovať, že dakoho nezabil, zobrala by som mu doživotne vodičák a do basy na pol roka aby sa trošku spamätal, a dieťa s ním mať to je tiež výhra

natalka13
15. feb 2025

@fantaghiro21 zazrak🙏😀

janagem
15. feb 2025

Kedy si stihla otehotnieť teda? Lebo podľa mňa si troll.

fantaghiro21
15. feb 2025

@natalka13 to je rýchlosť ty kokso.Asi aj rodiť možno už bude a štíhla vynosit
Pre nás,čo sme mali rizikové tehotenstva,by sa také kuzlo zišlo.
Škoda ,že som sa to nenaučila

ina2405
15. feb 2025

@fantaghiro21 😎dobrá práca
@autorka toto je načo dobré?

enmery
15. feb 2025

Bože.tu jej nakladáte.Danko zroloval semafor a zdrhol ožratý. On nafúkal. Áno, alkohol za volant nepatrí absolútne. Ale určite nepôjde do basy na SK len zato,lebo nafúkal. Príde o vodičský, podmienka. Úprimne poviem, že ja by som za alkohol za volantom a drogy dávala basu. Ale keď chlastá pol vlády. Na mol ožratý Dedeček zabil 5 nádejných mladých životov a dostal 15 rokov. To sú 3 roky za jedného.

enmery
15. feb 2025

@janagem Dúfam, že je to troll😉Vysoká pravdepodobnosť.

nikpa
15. feb 2025

@elka1111 ja dúfam, že áno. Takýchto nezodpovedných chudákov by rovno mali zatvárať natvrdo a brat im vodicaky. Keby taky zrazil teba alebo tvoje dieťa, inak by si hovorila...

zmrzlinka2021
15. feb 2025

@elka1111 čim skôr daj frajerovi kopačky, lebo odpadneš ešte horšie.
Mala si sa chrániť, žiaľ následky si ponesies sama.

h2
15. feb 2025

@januska12323 Že to urobil prvýkrát, neznamená, že prvýkrát v živote pil alkohol. Ale že prvýkrát šoféroval opitý. (Alebo možno, že prvýkrát ho chytili, ako šoféruje opitý.)

gubcikova
15. feb 2025

Už neprečíta

eleanor2510
15. feb 2025

Akurat som isla pisat, ze zbytocne autorke pisat, lebo jednak uz nema profil, a jednak tu mala diskusie aj v októbri, aj v januari, ze jej meska menzes, ale je panna, ale teraz je zrazu tehotna. Takze pekny troll