Išli by ste k lekárovi so žiadosťou o PN?
Ahojte, isli by ste k svojmu vseobecnemu lekarovi a povedali na rovinu, ze chcete ist na PN?
Jedna sa o to, ze za 3 tyzdne nastupujem na matersku dovolenku a tehotenstvo mam fajn, bezproblemove, ale v praci to uz nedavam s chrbtom a hlavne s kostrcou - pracujem za PC, cely den po sediacky a ked si sadnem, hned ma zacne boliet kostrc, taka hnusna tupa bolest, musim sa kazdych 15 min postavit, ak sedim dlhsie, musi mat kolegyna dvihat a len zatinam zuby. A ked si pochodim a zasa si mam sadnut na tu hnusnu stolicku, tak sa mi vobec nechce. Ked sedim doma na gauci alebo na stolicke v kuchyni, tak to vobec nie je take strasne ako v praci, neviem, ci to je stolickou alebo cim.
Co by ste robili, uz to tie tri tyzdne pretrpiet, cci ist k dr s tym?
Mňa tam nechala obvodná na PN. Nemala problém . A to teda o dosť skôr ako 3tyzdne pred materskou
@lonely66 dostane, 4 hodiny. Obvykle sa dáva 2 doobeda a 2 poobede. Ja som si v auguste po potrate vypytala tie 4 doobeda vkuse, nebol problém. No celodenné problém už sú.
Ja by som asi skusila nafukovacie koleso hned po prvom pretrpenom dni. Ak by nepomohlo, tak PN

@lonely66 možno dávnejšie. No teraz už ani psychiatrický nedostane hneď. Kamarát s depresívnym atakom a dostal až po dvoch týždňoch 🤦