icon

Išli by ste k lekárovi so žiadosťou o PN?

31. mar 2024

Ahojte, isli by ste k svojmu vseobecnemu lekarovi a povedali na rovinu, ze chcete ist na PN?
Jedna sa o to, ze za 3 tyzdne nastupujem na matersku dovolenku a tehotenstvo mam fajn, bezproblemove, ale v praci to uz nedavam s chrbtom a hlavne s kostrcou - pracujem za PC, cely den po sediacky a ked si sadnem, hned ma zacne boliet kostrc, taka hnusna tupa bolest, musim sa kazdych 15 min postavit, ak sedim dlhsie, musi mat kolegyna dvihat a len zatinam zuby. A ked si pochodim a zasa si mam sadnut na tu hnusnu stolicku, tak sa mi vobec nechce. Ked sedim doma na gauci alebo na stolicke v kuchyni, tak to vobec nie je take strasne ako v praci, neviem, ci to je stolickou alebo cim.
Co by ste robili, uz to tie tri tyzdne pretrpiet, cci ist k dr s tym?

Strana
z2
michaela329
1. apr 2024

@lonely66 možno dávnejšie. No teraz už ani psychiatrický nedostane hneď. Kamarát s depresívnym atakom a dostal až po dvoch týždňoch 🤦

30katrusa40
1. apr 2024

Mňa tam nechala obvodná na PN. Nemala problém . A to teda o dosť skôr ako 3tyzdne pred materskou

lonely66
Odpoveď bola odstránená
michaela329
1. apr 2024

@lonely66 dostane, 4 hodiny. Obvykle sa dáva 2 doobeda a 2 poobede. Ja som si v auguste po potrate vypytala tie 4 doobeda vkuse, nebol problém. No celodenné problém už sú.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
libusak
2. apr 2024

Ja by som asi skusila nafukovacie koleso hned po prvom pretrpenom dni. Ak by nepomohlo, tak PN

Strana
z2