Kde môžem nahlásiť sestričku v ambulancii lekára, ktorá zneužíva paragrafy?
Existuje spôsob ako a kde nahlásiť sestričku v ambulancii praktického lekára, ktorá doslova rozdáva paragrafy? Kľudne Vám dá niekoľko opečiatkovaných a vy ste len dopíšete dátum doma ako Vám to bude vyhovovať....Jedna zamestnankyňa ma týmto rozčuľuje a zneužíva systém. Keď bola moja kolegyňa na vyšetrení (má rovnakého lekára), sestrička sa jej rovno opýtala či nechce na domov viac....
@hafizicka pozri, pohovor ako priklad pouzila katarinka. Tyka sa to cohokolvek, kavy, dovolenky,... ma to byt osetrenie u lekara. Keby sa tie pecka nezneuzivali, nehlafali by zamestnavatelia moznosti, ako ludi od nich odhovarat. Len upresnim, opodstatnene pecko musi byt akceptovane. Ziadne take ako pisali, ze sestricka nemoze mat od doktora v rovnakej nemocnici, alebo ze neuznam celodenne osetrenie a pod.
Nechapem ze tato .ujovina ma uz 8 stran...
Aj keby jej vypísala 20 takých priepustiek, má nárok iba na 7 dní na seba a 7 na príbuzného. Čo ťa na tom rozčuľuje?
@ukulela nedoprajete. Keby ste bola v pohode veduca,tak je Vam to jedno.Preco to vobec riesite? Ako som napisala,minie si,bude si brat dovolenku,az bude potrebovat zasa k lekarovi...tiez som kvoli zlemu kolektovu odisla do inej MS.Nikomu nie je povinná nieco vysvetlovat
@katarinka289 ja
nikomu paragrafy neskrtam. Je to vsetko moj osobny nazor. Pecka vyuzivam tak, ako sa ma. Na lekara. Paragraf nie je dovolenka. A kedze to ludia zneuzivaju,necudujme sa firmam, co sa snazia pecka minimalizovat. Svokra, ked mala rok bez pnky a len s yrcitym poctom p, tak dostala ku koncorocnej odmene +200€. Pre robotnika vo fabrike pekne. A fabriku to vyslo menej ako platat smeny volne kvoli peckam nahradnou pracovnou silou. Ja nastastie robim vo firme, kde su ustretovi, pecka nemusim zneuzivat, a klamat.
Úplne ťa chápem, my sme to tiež riešili bola zamestnankyňa ktorá v daný deň zavolala že nepríde a doniesla priepustku pričom jej nič nebolo rovnako si priepustku vybavila u sestričky. No a potom ostatní museli ťahať nadčasy v ten deň aby sa spĺňali limity a robota za ňu bola urobená. Tiež ich to nebavilo ...
A čo tá trápi? Je to každého vec. Staraj sa o svoj život! Prečo ho chceš zneprijemnovat iným? Bože, ako by sa mne hodilo poznať takú sestričku....
Chorá osoba alebo troll

@hafizicka no podla tohto príspevku asi vieme,preco si jej zamestnanec hlada novu pracu