Kde žiadať pomoc po požiari domu?
Dobrý deň .
Chcela by som sa opýtať.
Včera našej rodine zhorel dom , zhorelo všetko.
Neviem na koho sa obrátiť, nejaké organizácie ktoré pomáhajú. Potrebovali by najmä oblečenie, obuv. Čokoľvek by sa im zišlo. Viete o niekom na koho by som sa mohla obrátiť? Niekto za kym by som mohla ist a pomohol by ? Ďakujem veľmi pekne
Aké mesto? Napíš na fb, rýchlo sa to rozšíri. Ľudia pomôžu.
V ktorom meste?
Nedávno u nás v obci zhorel komplet dom.
Oú zorganizoval zbierku ( transparentný účet), aj zbierku oblečenia a potrebných vecí.
Určite by som to dala aj na fb, dobrí ľudia sa ešte nájdu.
@tom_i okolie Košíc
Mestsky urad, Cerveny kriz, charity...
Daj adresu, ze kde to bolo, ludia mozno na mestsky alebo obecny urad poslu pomoc. Tam si mozu aj overit, ze ci je to ozaj pravda.
@viestta
@mamamasama
@martinkatinka ďakujem za pomoc , obrátim sa na červený kríž v Košiciach
V prvom rade sa treba spojiť so starostom/starostkou obce. Tí pomôžu zriadiť transparentný účet, zverejnia podrobnosti a spíšu s čím môžu občania pomôcť.
Ak vam zhorel dom, tak urcite u vas v okoli to vsetci vedia, a urcite vam pomahaju… hladala som nejaky clanok ale nikde nic…
@klarissa25 článok nie je , stalo sa to včera poobede.
Uz si mala hovorit so starostom a ten mal vyhlasit zbierku cez obecny rozhlas.V prvych hodinach po nestasti pomahaju susedia a rodina.
Tak ja neviem. Tu v okoli ked niekomu zhori dom, tak sa to pise skoro vsade…
Fb skupina nevyhadzujte, darujte. Tam si viete tiez pomoct nejakymi drobnostami, osatenim, nabytkom
Tak tento dom čo zhorel u nás- článok nebol nikde.
V rozhlase to sice hovorili, ale v čase keď sú ľudia v práci.
Ani tí, čo žijú na opačnej strane dediny od požiaru nevedeli o ničom.
Až z fb sme sa viacerí dozvedeli.
Al sú farební štát im postaví nový, ak nie tak bohužiaľ... už len tie zbierky zorganizovať.
V takých situáciách majú smolu ak sú bieli
@simona20201309 Biely ...
@janinah starosta o tom vie, riešili sme to uz včera. Chcela som len vedieť širšiu oblasť v tomto smere nech viem ako a za kým ísť
Poistku ste mali? Treba hlásiť poisťovni poistnú udalosť.
Valaliky?
@tibiokke Milhosť
Hm a pricina poziaru sa vie?
@tibiokke vyzerá to na elektrický skrat ( revízna kontrola bola robená pred 2 rokmi )
Oblecenie, obuv - pre koho, ake velkosti? Nedavno sme triedili
@carduelis dámske pánske 4 až 5xl, dámske tiež 2XL , pánske 2 xl, dámske S, detské chlapčenské 98-104.
Sice viem ze nepomoze ale drzim vam palce
Nezabudnúť nahlásiť poisťovni poistnú udalosť, snáď ste nebývali v nepoistenej nehnuteľnosti
Vieš napísať miesto kam ti pošleme veci?
Pardon Milhosť 38 Košice okolie 04458. V tom strese som napísala zlé číslo

Cerveny kriz, Katolicka charita, tie su skoro v kazdom okresnom meste