Koronavirus a očr - kde nájdem žiadosť?
Ahojte volala som detskej dr kôli ocr ona že to nevybavuje že to na portáli soc.poistovni vypísať žiadosť nikde to neviem nájsť . Od pondelka sú všetky školy zavreté potrebujem na dieťa 14dni ocr a neviem sa nijak k tomu dopátrať.poradte
Ahojte , asi hlúpa otázka, no nikde neviem nájsť odpoveď, ak mám dve deti vo veku do 10 rokov, mám nárok očr na obe deti súčasne, alebo sa vyplácala len jedna očr aj keď mám deti dva.
Chcem vas poprosit a je platenych 10 dni ocr ci kazdy den koli coronavirusu?
Viete mi poradiť prosím vás keď mám očr od 16.3 do 27.3 a školy sú naďalej zatvorené tak mám poslat novú očr v pondelok len s dátumom od ? Alebo sa mi ta prvá automaticky predĺži ?? Dakujem.
@chiaramonika Novu žiadosť. Ako môžu nieco predĺžiť co skoncilo? Ci maju dedukovať kto možno chce pokračovať a kto možno nie? Ci ako by si to ty riesila?😉
@evittam no ja sa pýtam. Lebo známa hovorila že novú a včera keď som volala detskej lekárke povedala že netreba novú že mi to automaticky predĺžia aj keď tam mám dátum “do”. Tiež sa mi to zdá nelogicke, preto som si to chcela overiť ešte tu.
@chiaramonika Co ma s OCR kvoli korona lekarka? Teda ak nie si s dieťaťom starším ako 11rokov.
Ďakujem, očr dieťa 11 ročné kvôli korone.
To cestné vyhlásenie taktiež zasielate mailom ?
@chiaramonika Ano
@evittam dakujem.
@chiaramonika ja som poslala novu - tak mi kazali na soc poist ... od datum do bez datumu
@gia88 čiže si dala od 16.3 ? Alebo novú mám dať v pondelok s pondelkovým dátumom ? Ja som v tomto úplný Maďar
@chiaramonika ja som dala s novým dátumom
@chiaramonika novy datum som dala na tejto novej OČR
Viete prosím poradit? Od pondelka mám ísť na ocr. Ale manžel ma do nedele 29.3. ja by som chcela sobotu a nedeľu dať na seba.cize 28 a 29.
Čo mám spraviť?je dajaka zmena možná.? Dajake tlačivo?vdaka
Manžel je SZCO, mom.na PN 2 tyzdne. Vyssie sa pise ze kvoli corona je jedno či je ocr ci pn.
Platí to aj pre SZCO?
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť kto vie poradiť. OCR si chcem uplatniť od 1.aprila. Co mam napísať do riadku, ze do akej doby? Píše tam sa tam niečo? alebo ponechať volne .. až do ukončenia uzatvorenia zariadenia? Dakujem
Prosím Vás, keď bývam v Martine a tu aj dieťa navštevuje MŠ, ale zamestnávateľa mam v Bratislave (aj PN som riešila v pobočke soc . poisťovne BA) mam žiadosť o OČR zaslať na pobočku Bratislavy ci Martina??
A ešte manžel bol na OCR do konca 3.mesiaca, od 01.04. nastupujem ja, správne som pochopila ze manžel nemusí hlásiť koniec OCR? Ďakujem veľmi pekne

@evittam no lebo ja ked som volala mi povedali, že mám dat 25.3. :( kks kazdemu inak povedali :( des