Kto kontroluje počas krátkej práceneschopnosti?
Ahojte som na PN od utorka (12.12) čiže piaty deň. V takomto prípade chodí na kontrolu zamestnávateľ či sociálna poisťovňa?
@martinkatinka ako som už písala. Musel by existovať údaj o mojej práceneschopnosti ktorý není keďže riadne chodím do prace som zdravá ako ryba .
@naty1997 tak nerozumiem naco toto divadlo.... Len si to stupnovala dalej.
Tak napísala som Ze ci chodí zamestnávateľ alebo sociálka a niektoré hneď máš doma sedieť keď si chorá atď a pritom ani nevedeli príčinu PN. Naštvalo ma to veľmi ľudia ani nepoznajú príčinu a hneď idú komentovať to je presne dnešná doba nevedia absolútne nič a budú komentovať..
@naty1997 ???? ak nemas vychadzky, tak asi je pricina jasna nie?

V systeme ju maju odkedy ju lekar vystavi elektronicky (dnes uz su systemy prepojene a funguje vymena dat) ved aj zamestnavatel vidi v GUI rozhrani vystavenu PN hned a zamestnanec ju nedorucuje
a akonahle je v systeme je mozne vykonat kontrolu vyber kontrolovanych nezohladnuje diagnozu ani pohlavie ani dlzku trvania a ani to ci bol pacient kontrolovany napr dva dni dozadu
Celé toto tvoje vystúpenie bolo poriadne trápne..
Ono je jedno aku ma diagnozu, vychadzky nema. Jeho liecebny rezim je zatial bez vychadzok, cize doma. Ak ho doma nenajdu, porusi liecebny rezim, vezmu mu nemocenske, no nafalej moze ostat na pn bez nahrady prijmu.
Je to uplne jednoduche.
Neviem ci niektoré z vás majú dislexiu . Ale posledný krát hovorím ze ja PN niesom ..a viac sa k tejto téme vyjadrovať nebudem . Riešte si svoje životy nie životy druhých možno budete potom menej zavistlive ;) dobrú nôcku
@martinkatinka áno v pondelok ma ísť na kontrolu , v utorok do práce čiže si tie prechádzky vynahradíme. ..ale ďakujem krásne
Ahojte som na PN od utorka (12.12) čiže piaty deň. V takomto prípade chodí na kontrolu zamestnávateľ či sociálna poisťovňa?
🙂

@martinkatinka nikomu nebudem nič vysvetľovať musel by byt totižto záznam od dr o práce neschopnosti. Ktorú nemám;) . Pekný zvyšok dna.