Majiteľ nehnuteľnosti je maloletý
Manžel pred 7 rokmi predal vnukovi náš dom . Teraz v decembri zomrel. Vnukovi bude v novembri 18 rokov. Mysleli sme si že potom urobíme prepis, lenže bohužiaľ. Teraz sa neviem pohnúť. Ide o vodu, plyn a elektrinu. Keď som volala do Innogy, slečna nechápala čo po nej chcem. Už sa bojím niekam zavolať. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem.
Odporúčam poslať mail s kopiou/scanom umrtneho listu ako žiadosť o zmenu platiteľa. V tej veci by nemalo byť relevantné kto je majiteľom nehnuteľnosti, pre nich bude zrejme podstatne ci boli predpisy uhradené a ci medzičasom nevznikli dlhy, to zrejme bude pre nich dôležitejšie. Majiteľ nehnuteľnosti a jeho plnoletosti nemusí byť pre nich smerodajne pokiaľ máte právne ošetrené užívanie nehnuteľnosti....
@zuzanka.zuzu innogy bol nemecky korporat,ktory vlastnil VSE a pod. Teraz je novym majitelom e-on. Len na doplnenie 😀
Prepacte, ale ja sa necudujem, ze Vam nevedeli plnohodnotne poradit v Innogy, ked vy neviete poriadne napisat a vysvetlit aka je situacia a co potrebujete.
Ludia to tu z vas vytahuju ako z chlpatej deky.
@alexandra2468 nehnevajte sa, ale chcela by som vidieť ako 6 týždňou po smrti manžela niečo riešite vy ☹

@sterea Ved to cely cas vysvetlujeme, ze nech prepise na seba, staci jej OP, umrtny list a LV kde je pravo uzivania - nikto nebude riesit kto je majitel a ci je plnolety ci nie. Vobec to netreba spominat, lebo to absolutne nesuvisi s touto situaciou.