Mám nárok na nemocenskú dávku?
Prosím o radu konci mi podpora 6 mesiacov, mam nárok ak pôjdem na PN po ukončení podporu, v akej výške? Ďakujem
.
@ivetkatka197808 ved vám netrvá pracovný pomer, ak poberate podporu. Tak z čoho chcete čerpať PN ? Nemáte nárok
@ivetkatka197808 na PN ist mozes, avsak neplatenu. kedze poberas podporu, si evidovana na UPSVaR, nepracujes, neodvadzas € do SP a nema ti teda z coho byt vyplatena PN.
Samozrejme ze nie....si na úrade práce áno môžeš ísť na pn ale peniaze nebudeš dostavat
@klarissa25
@matkahelka
@klarissa25 ďakujem aj tak ja len keď mi skončí podpora teraz nemám prácu tak už nebudem mať nárok asi na žiadnu dávku?
@ivetkatka197808 nie, na nic.
@ivetkatka197808 nie...
@ivetkatka197808 mas narok ist do prace
A tebe aj niečo je, či to sú len obvyklé špekulácie ako nič nerobiť ale peniaze brať?
Odpovedať nemusíš, každému je to jasné.
@ivetkatka197808 na nemocenske nemas narok nemas aktivne NP
@ivetkatka197808 s kym zijes v domacnosti ? mansel druh rodicia ? ake maju tieto osoby prijmy ? mate osobne auto cca v akej hodnote ? toto su zakladne otazku na davku v hmotnej nudzi to je asi jedine co sa da okrem prace samozrejme ale pri poberani davky v hmotnej nudzi tiez musis odpracovat tusim 32 hodin mesacne pre obec