icon

Mám sa báť trestného oznámenia?

17. okt 2022

Ahojte, prosim o radu. Urobila som taku blbost ktoru lutujem. Na FB v krestanskej skupine verejnej sa jeden neznamy clovek zacal navazat do katolikov, ze vraj oni robia iba zle LGBT, ze krestania su hnusni uchylaci, neda sa s nimi diskutovat, su uchylni sektari ze su zlo a to co hlasaju zavrazdilo clenov LGBT, na co som mu napisala taky napominajuci komentar ze tento nazor je fasisticky a on mi na to zacal odpisovat ze on nie je fasista (nenapisala som ze je, iba ten nazor), ze ho poskodzujem a mam sa ospravedlnit a vymazat to. Pisal mi to aj do spravy aj do fora, ze to mam urobit do polnoci. Lenze ja som si to nasla az o 2 dni ked som znovu otvorila FB a hned som vsetko vymazala, ospravedlnila sa mu aj verejne aj do spravy. No on uz nereaguje a posledna jeho sprava bola ze dnes na mna podava trestne oznamenie (a ze ma aj nejaku pravnicku kancelariu, co som nevedela). Je mi to cele luto, najradsej by som to vzala spat, vobec som si neuvedomila ze tym mu tak velmi ublizim. Mam sa bat co ma caka? Vdaka.

Strana
z2
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
evnii
17. okt 2022

🤦🤦🤦veď sa ukľudní....

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
17. okt 2022

Nič sa neboj. Nemala si sa ani ospravedlňovať takých poznám on sa teší keď môže niekoho strašiť. Aj preto ti neodpísal lebo sa teší že čakáš na jeho odpoved. Nikam nepôjde. To by musel vyzradiť že je lgbti. Snaž sa na to zabudnúť. Nesmieš sa teraz báť. Nič sa nestalo.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
17. okt 2022

@zoro9836 ďakujem toto sa nám ešte zíde.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
17. okt 2022

@zoro9836 neboj odteraz si dam sakra pozor co kde napisem, to uz viem. ale teraz, uz len dufat ze to TO nepoda :(

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
autor
17. okt 2022

@zoro9836 napisala som len to co uvadzam v prispevku, ze jeho prispevok je fasisticky (nie ze on sam je fasista), aj som to potom zmazala a nechala som tam len to ospravedlnenie. uz neviem co viac mozem spravit, uz sa to neodstane.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2o2
17. okt 2022

Najlepšie je nič nikde napísať hlavne v tejto dobe keď je biele čierne a čierne je biele 🙃.

autor
17. okt 2022

@zoro9836 diky za tip, no ver ze toto slovo uz asi nikdy nikde napisem

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zorienka333
17. okt 2022

Toto nie je na trestne oznamenie. Vyhraza sa, ignoruj ho.

pukina
17. okt 2022

@ukulela co cakas, tej sa minule zivot otocil o 360 stupnov :D

zorienka333
17. okt 2022

Este upresnim: Keby si napisala na nejaky verejny priestor nieco v zmysle ze "Meno Priezvisko je fasista", mohol by ta ten clovek zalovat za ohovaranie a poskodzovanie dobreho mena, ak by sa mu podarilo preukazat, ze hovoris o nom a nie o nejakom menovcovi, a prekonat obstrukcie spojene s obsahom patriacim Facebooku, alebo sieti, kam to pises.

Ked napises, ze "taketo nazory atd. su fasisticke", je to prilis vagne a neurcite na to, aby s tym niekto uspel pri tvrdeni, ze ide o priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu, pripadne trestny cin.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
autor
17. okt 2022

@zorienka333 dakujem
@zoro9836

kleopatra114
17. okt 2022

Za toto TO?! Nebud smiešna . Zas nejaký dilino , čo si na tebe “honi “ ego na internete , lebo doma mu manželka nedovolí vyskakovať .

jamabe
17. okt 2022

@melanta samozrejme som nemyslela vraždu ci terorizmus.. Len taketo čosi ako tu píše autorka. Sorry, za nepresné vyjadrenie. 😎 Ale teraz sme mali skolenie o kybersikanie, podvody na nete apod. a policajtka to otvorene povedala, ze ak maju toto riešiť s FB, tak skoncili. Nie su ochotni spolupracovať. 🤷‍♀️

brembo
17. okt 2022

Hahaha ty mu to veríš?

mistymay33
17. okt 2022

Ak si napísala iba to čo tvrdíš, tak to nie je trestný čin ani priestupok. To, že sa niekto oháňa podaním trestného oznámenia ešte neznamená, že ho podá, a že to polícia príjme.

basska_b
17. okt 2022

Ja si myslim, ze policia riesi vaznejsie temy ako hadku nejakeho provokatera na facebooku s tebou 🤷‍♀️ jemu to robi dobre, ked sa bojis TO. Povedz mu, ze mas svedomie ciste a dokonca si sa ospravedlnila. To je nejaky nestastnik zakomplexovany... a ak ma pravnicku kancelariu,mal by sa vyjadrovat na vyssej urovni

lucinka5051
17. okt 2022

Ale prosim ta nepanikar...panka si zablokuj a neries..takych je na fb xy co maju silne reci a ohanaju sa ze su pravnici a ze zazaluju za urazku a ohovaranie a poskodenie dobreho mena..samozrejme ze z toho nic nie je..ja by som sa mu ani neospravedlnila...tak on moze urazat a nakladat inym a ty nemozes vyjadrit svoj nazor? A este ta aj zastarasuje...no cisty dement ...vobec neries

marca12
17. okt 2022

Vobec sa neboj,takyto fb hulvati sa radi ohanaju pravnikmi a trestnymi oznamenia. Oni,co by sa mali bat a hanbit za svoje vyjadrenia,nicoho sa neboja a clovek,ktory sa ho snazi schladit sa trasie strachom.

elis248
17. okt 2022

Len čisto teoreticky, ak by aj mal nejakú právnickú kanceláriu, tak jeho správanie ako právnika je žalostné. A dosť žalostné.

Strana
z2