Máte skúsenosti s prenájmom bytu Ukrajincom?
Ahojte. Idem prenajať svoj byt a 80% ľudí, ktorí sa mi ozývajú, sú ukrajinci. Nemám nič proti nim, ale nechcem sa dostať do problémov. Máte skúsenosti?
@radkasswe v holom byte? Väčšinou sú tie byty zariadené - komplet vybavená kúpelka, kuchyňa, spálňa, skrine. Akože čo môžu poškodiť? Škoda reči
@radkasswe no ty si dobre mimo. Končím
@gemerka17
@raffaella
@ibatanecnica
Ale ste sa rozštantili ženy, presne preto som napísala ze nič v zlom , že len sranda ,mňa to iba pobavilo to je cele. Ja úplne s vami súhlasím a rozumiem všetkým podmienkam 🙂 pekný deň prajem
Mám 2 byty s Ukrajincami a nemám problém. Jediný “problém” bol, keď sa mi chlapec bál oznámiť, že sa rozišiel s frajerkou, a bude bývať sám. Takže áno, po preverení odporúčam,
Ja by som ukrajincom neprenajala ani záhradnú chatku. Nech sa pracú odkiaľ prišli. Len vyciciavať vedia. 🤮🤮🤮
@weronika171717 prosím vás, čím presne vás pri platbe nájmu nájomca vyciciava? Nezvykne sa to hovoriť skôr naopak? Aká milá zmena! :D
Ja poznám dve rodiny z ukrajiny co su v prenajme a vs ok,to mas ako som Slovákmi
Ked je debil,je jedno ake je občianstvo
Kopec znamych prenajímali byty a domy a mali problemy a aj titulovany ludia
Doktori najväčší humusaci
Ale zas kamos ma.byty 4 a prenajíma ich a vs ok
@radkasswe žijeme v zahraničí, takže sa mýliš. Dobre si rozmyslia, komu byt prenájmu
Kamarát prenajal doktorovi byt :D a väčšie prasa nevidel. Je to o cloveku nie o tom či ma decko alebo zvieratko.

@raffaella debil si debila nájde skym môžu zametať