icon

Máte skúsenosti s prenájmom bytu Ukrajincom?

6. mar 2024

Ahojte. Idem prenajať svoj byt a 80% ľudí, ktorí sa mi ozývajú, sú ukrajinci. Nemám nič proti nim, ale nechcem sa dostať do problémov. Máte skúsenosti?

radkasswe
6. mar 2024

@raffaella debil si debila nájde skym môžu zametať

mandzula
6. mar 2024

@radkasswe tu moja ochota diskutovat s tebou konci.

radkasswe
6. mar 2024

@raffaella aj Fabiu môžeš predať za 100k

pandorra
6. mar 2024

@radkasswe kaucia 3 nájmy je v slovenskom prostredí nerealna, obvykle sú 1, max 2 nájmy. Môže to byť poplatok za sprostredkovanie pre realitku. Nájomcovia zvyčajne na odpočty kašlú a áno, môže prísť aj tak vysoká suma pri spriemerovaní platieb. Nie je to nič nezvyčajné.

ibatanecnica
6. mar 2024

@radkasswe v holom byte? Väčšinou sú tie byty zariadené - komplet vybavená kúpelka, kuchyňa, spálňa, skrine. Akože čo môžu poškodiť? Škoda reči

radkasswe
6. mar 2024

@pandorra bežná prax lebo aj na Slovensku aj v zahraničí je 2-3 nájmy ok lebo ľudia žijú v pároch a energie vždy idú na nájomcu

radkasswe
Autor odpoveď zmazal
radkasswe
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
6. mar 2024

@radkasswe no ty si dobre mimo. Končím

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
bosorkabb
6. mar 2024

@radkasswe ja ti môžem napísať že vedia zničiť aj stenu. Nám jeden blbec vytiahol kábel zo steny. V kúpeľni kachličky obil, zbytočné písať. Ani za toho boha netušíme prečo.
Svoj byt si môže každý prenajať komu chce. Za podmienok ktoré určí.

tehotna40
6. mar 2024

@gemerka17
@raffaella
@ibatanecnica
Ale ste sa rozštantili ženy, presne preto som napísala ze nič v zlom , že len sranda ,mňa to iba pobavilo to je cele. Ja úplne s vami súhlasím a rozumiem všetkým podmienkam 🙂 pekný deň prajem

radkasswe
6. mar 2024

@bosorkabb áno ale oprava stála 2400€ ktoré vám dal ??

tehotna40
6. mar 2024

@bosorkabb uz som sa stretla aj tým ze boli steny rozstrielane zo vzduchovkou 🤔

bosorkabb
6. mar 2024

@radkasswe áno stála, dokonca viac ako dal depozit. Zničil stenu, kachličky obil, kuchynskú linku sme celý spodok museli vymeniť a k tomu dvere do jednej izby urobil tam dieru.

bosorkabb
6. mar 2024

@tehotna40 verím. Nás skoro porazilo. Ono sa to ľuďom tak všetko pekne komentuje keď nejde o ich majetok.

radkasswe
6. mar 2024

@bosorkabb 2400€ mi teda ozaj nevychádza lebo sú tu podmienky ... Ale že by ste si to dopredu zabezpečili peniazmi tak to nie

bosorkabb
6. mar 2024

@radkasswe čo nevychádza?
Čo dopredu zabezpečiť?
Koľko bytov prenajimas a ako dlho?
Evidentne nemáš o tejto problematike ani páru.
A hlavne ťa je prd do toho kto komu čo prenajme a za koľko. Podmienky určuje majiteľ bytu. Buď súhlasíš a bývaš alebo môžeš hľadať inde.

radkasswe
6. mar 2024

@bosorkabb súhlasím

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
radkasswe
6. mar 2024

@bosorkabb a áno prenajímam už 5. Rok a stretávame sa raz ročne na výpočet žiadne podmienky ani vykorisťovanie prvá rodina čo sa mi ozvala že zoberú celý dom a nie ako doteraz že len polovicu a nemusím zo seba hrať hlavnú vagínu

radkasswe
6. mar 2024

@bosorkabb a zabezpečiť peniaze za keď sa mi Krista niečo poškodí tak to nebudem platiť z vlastného a teda žiadny problem

ernesternst
6. mar 2024

Mám 2 byty s Ukrajincami a nemám problém. Jediný “problém” bol, keď sa mi chlapec bál oznámiť, že sa rozišiel s frajerkou, a bude bývať sám. Takže áno, po preverení odporúčam,

weronika171717
6. mar 2024

Ja by som ukrajincom neprenajala ani záhradnú chatku. Nech sa pracú odkiaľ prišli. Len vyciciavať vedia. 🤮🤮🤮

ernesternst
6. mar 2024

@weronika171717 prosím vás, čím presne vás pri platbe nájmu nájomca vyciciava? Nezvykne sa to hovoriť skôr naopak? Aká milá zmena! :D

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
slniecko5
6. mar 2024

Súhlasím s @gemerka17
Osobná skúsenosť.

ouwecka
6. mar 2024

Ja poznám dve rodiny z ukrajiny co su v prenajme a vs ok,to mas ako som Slovákmi
Ked je debil,je jedno ake je občianstvo
Kopec znamych prenajímali byty a domy a mali problemy a aj titulovany ludia
Doktori najväčší humusaci
Ale zas kamos ma.byty 4 a prenajíma ich a vs ok

michaelamichi
6. mar 2024

@radkasswe žijeme v zahraničí, takže sa mýliš. Dobre si rozmyslia, komu byt prenájmu

nataly420
6. mar 2024

Kamarát prenajal doktorovi byt :D a väčšie prasa nevidel. Je to o cloveku nie o tom či ma decko alebo zvieratko.