icon

Máte skúsenosti so sťažnosťou na zanedbanie zdravotnej starostlivosti?

7. júl 2026

Dobryy den, je tu niekto, kto podval staznost za zanedbanie zdravotnej starostlivosti? Ma to vobec zmysel alebo vsetko zamietnu pod koberec? Zaujimaju ma realne skusenosti dakujem

anonym_effb9c
7. júl 2026

zavisi o co ide

chrobak7
7. júl 2026

@anonym_autor UDZS preveruje každé podanie.

anonym_2dda65
7. júl 2026

Ale jasne, ze riesia a ak napises do noveho casu, zvysis svoju sancu na riadne presetrenie

billy_jean
7. júl 2026

Ano davali sme, aj som sa odvolavala, ale neuspesne. Chcela som si najat zvlast pravnika orientovaneho na medicinsku oblast, ale potom som to vzdala.

anonym_5fbaac
7. júl 2026

Na Slovensku je to strata casu, energie a penazi. Sudila som sa s nemocnicou cez 20 rokov. Vsetky lekarske posudky v moj prospech. Trvale poskodenie zdravia bez moznosti napravy. Nepomohla ani medializacia.

autor
7. júl 2026
@anonym_5fbaac

Na Slovensku je to strata casu, energie a penazi. Sudila som sa s nemocnicou cez 20 rokov. Vsetky lekarske posudky v moj prospech. Trvale poskodenie zdravia bez moznosti napravy. Nepomohla ani medializacia.

@anonym_5fbaac presne to si myslim..no ale zaroven fakt je ze zivot to uz nevrati.. zaroven mam v sebe zlost ze nemozem si dovolit byt ticho..

anonym_5fbaac
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_5fbaac presne to si myslim..no ale zaroven fakt je ze zivot to uz nevrati.. zaroven mam v sebe zlost ze nemozem si dovolit byt ticho..

@anonym_autor kazdopadne ti drzim palce, nech dopadnes lepsie ako ja

miriamzba
7. júl 2026

Udzs je podla mojej skúsenosti partia skorumpovanych alebo neschopnych alebo laxnych (tlaci sa mi na jazyk že prizivnikov... prosím poraďte mi eufemizmus). Ich výtvor bola v nasom prípade trapná fraška. Realne nepreverovali vôbec nič, len dali stanovisko. Kebyže to nezazijem, neuverim.
My sme mali kvalitné a velmi podrobné posudky od viacerých znalcov, aby boli naozaj nezávislé, a na Slovensku sme nedosiahli NIČ.
Ak je možnost, medializuj, ries za cerstva, ak máš na to silu. Držím palce a prajem vela sily.