icon

Môže byť prítomnosť dieťaťa v škôlke predmetom kontroly OČR?

8. feb 2024

Ahojte, chcela by som sa poradiť ohľadom OČR. So synom som OČR,ktorá ešte trvá, avšak jeho zdrav.stav sa zlepšil a dnes(štvrtok) už išiel do škôlky. Viem,že na OCR kontroly nechodia(mne ako zamestnancovi),no chcem sa opýtať či si SP overuje,že syn už nastúpil do škôlky, zatiaľ čo mne OCR naďalej trvá. Potrebujem si vyriešiť nejaké veci ešte dnes a zajtra a OČR by som dala ukončiť v pondelok s tým,že jej posledný deň bol v piatok a teda syn bol dva dni v škôlke počas trvania mojej OČR. Môže to niekto napadnúť/spätne skontrolovať,že som kvázi nemala nárok na OČR keď už mu bolo lepšie a išiel do škôlky? OČR trvala iba od utorka z dôvodu podozrenia na zápal očných spojiviek, ale to sa nepotvrdilo a tak sa vrátil do školky. Môžu si overiť že už bol dva dni v kolektíve, zatiaľ čo ja som bola ešte doma? Ďakujem

Strana
z2
bavlnka92
8. feb 2024

a že prečo sú ďalšie decká choré.. lebo šak môjmu je lepšie tak ho d**nem do škôlky k ostatným

sticker
gab1sol
8. feb 2024

To, že to bola blbosť urobiť, už vieš, ale kto zhodnotil zdravotný stav dieťaťa? Tú OČR kvôli niečomu doktorka dala na istý čas… Či aj to si sa svojvoľne rozhodla ty, že už môže ísť do škôlky, lebo ty si potrebuješ vyriešiť nejaké veci?

xxxzzz
8. feb 2024

Jasne, MŠ posiela hlasenia na soc.
Inac, vazne si ho nutne potrebovala dat na tie 2dni do skolky?

maciatkolulu
9. feb 2024

@ddaassuullaa Holandsko s tulipánmi by sa mohlo ísť schovať a hanbiť🤣

sofiajurekova
28. máj 2024

Dobrý deň ako ste nakoniec dopadli ?

Strana
z2