icon

Môže netestovaný rodič odviesť dieťa do škôlky?

31. okt 2020

Ahojte, prosim, moze netestovany rodic odviest rano dieta do skolky? Vsade citam inak, ine vyhlasenia, ine clanky. Dakujem

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
gir
1. nov 2020

@bubuzu nemôže, maximálne po bránu škôlky. A čo potom?

gir
1. nov 2020

@maximilie nie nemrzí, darmo, učiteľ je posledný na koho sa v tejto spoločnosti berie ohľad.

erienka
1. nov 2020

@deti95060810 ja čerpám zo stranky somzodpovedny.sk a podla nej rodic MOZE doviest dieta do skolky.

portret7
1. nov 2020

@bazarocka30 decko, vyfackať, ksicht - teba citujem😉 pracovníka v skolstve🤣🤣🤣

maximilie
1. nov 2020

@portret7 nebuď trápna... Je nahnevaná, a vôbec sa jej nečudujem. Nechytajú ju za slovíčka...je to maximálne nefér voči učiteľom a ďakujem pekne za takých rodičov.... Je to podľa teba normálne???? Že neotestovany rodič si sedí doma na zadku a rizikové dieťa/decko odnesie do MŠ?!?!?! Ak áno tak by potom aj krčmárka má viac rozumu

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
janarochester
1. nov 2020

@jaroe konečne to niekto povedal..

sandrika1986
1. nov 2020

U nas nemoze. Moze odviest do skolky len clovek s negativnym testom.

maciatkolulu
1. nov 2020

@gir u nás sa deti uu od marca nosia iba po dvere. Od jaslickovych po predskolakov a teraz v škole tiež iba po bránu. Co je na tom zvláštne? Ja.dakujem bohu, že som mimo tohoto, kde by učiteľka fackovala rodičov, ktorí sa neboli testovať, lebo tých 10 dní to je super a potom a o ďalších 10 dní a ďalších, koho potom facivat, preboha sa s pamätajte! Tieto testy aj tak nemajú takú hidnivernost ako PCR. My sme včera namiesto testovania, boli strašiť a zbierať cukríky.... A to bude lock od utorka. A nikto sa mu nebráni a ani ne frfle, lebo je robený v rámci možností celkom prijateľni a nikto nebude nikoho chcieť fackovat, ale ono niet sa čo čudovať, že ma pedagóg takéto vyjadrovanie a názory, keď sa nevie chovať a vyjadrovať ani premiér....

midka
1. nov 2020

@bubuzu toto platilo len do piatku, kym nebolo celoplosne testovanie, po celoplosnom to uz neplati

gir
1. nov 2020

@maciatkolulu a od brány ich berie kto? Učiteľka? A kto stráži ostatné deti.

gir
1. nov 2020

@maciatkolulu a dosť odvážne porovnávať vyjadrovanie učiteľov a premiéra.

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
mimkao
1. nov 2020

do ZŠ, MŠ dieťa odprevadiť môžeš.

renikar
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
1. nov 2020

@gir učiteľka, samozrejme, že učiteľka a aj donesie k dverám škôlky a aj v škole je to tak, ono aj takýmto niečím sa eliminuje kontakt ľudí, či je na tom niečo ťažké pochopiť. Tu to tak funguje od marca. A aspoň nemusí mať nikto chuť niekoho prefackavat. Lebo nepríde ani do kontaktu. Sekundu pri otvorených dverách a ani to nie lebo deti, ktoré odchádzajú na obed vedia čas, kedy majú prísť rodiča a decká sú nachystané, proste je to zoorganozivane a v škole od začiatku chodia sami a to je malý predskolak. Takže tak.

maciatkolulu
1. nov 2020

@bazarocka30 tak robíš v školstve, neviem ci úradníčku, upratovačku a teda keď nie si priamo v kontakte s deťmi, čo asi nie si, kdeže nie si pedagóg tak sa nemusíš tak triast nasadť si správne masku a hrdo vpred do náručia nebezpečných netestovanych rodicov😂❤️😂.

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
gir
1. nov 2020

@maciatkolulu a deti v triede stráži kto? Keď píšeš že donesie k dverám škôlky, to ho prezlečie, obuje a pod.?

maciatkolulu
1. nov 2020

@gir učiteľka predsa.

maciatkolulu
1. nov 2020

@bazarocka30 kto ti prosím ta vedome šíri vírus??? Asi ti začína z toho mierne preskakovat...

gir
1. nov 2020

@maciatkolulu neodpovedala si mi, kto v tom čase stráži ostatné deti.

maciatkolulu
1. nov 2020

@gir od jaslliciek cez tri triedy deti... Rodičia majú zákaz vstupu do škôlky. Aj rozlúčku zo školou mal malý iba s učiteľka mi a deťmi. Všetko ale natáčali a dali napalene... Tak snažia sa eliminovať tu hrôzu z toho, že niekto chce niekoho nakaziť. A to vedome. 😂

maciatkolulu
1. nov 2020

@gir však učiteľka predsa, kto asi iny?

gir
1. nov 2020

@maciatkolulu aj ráno aj popoludní sú dve učiteľky v triede?

maciatkolulu
1. nov 2020

@gir nie tri

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
gir
1. nov 2020

@maciatkolulu tri ucitelky v jednej triede? Súkromná škôlka?