icon

Môže sa od zajtra cestovať do iného okresu?

1. jan 2021
ninusa221
1. jan 2021

@elizabet173 uz to prekonala 🙂))

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
1. jan 2021

@mamickadusicka fyzicky tam takmer denne su dvaja clenovia mojej rodiny a bud rada, ze to tam nevidis. Aj otrkany lekar niekedy tazko znasa umrtia jedno za druhym.

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
1. jan 2021

@ninusa221 no comment

ninusa221
1. jan 2021

@elizabet173 vdaka bohu 😀 ked uz tak chcela som dopísať ze ta kamaratka sa vracala domov lebo boli u nas este pred Silvestrom 😃

majkeel
1. jan 2021

@mamickadusicka Ake hrozne obmedzenie to je? Ze jeden rok nemozes na dovolenku k moru? Mozte ist na turistiku do hor. Cely rok robim na home office, normalne idem do prirody, sportujem, iba sa vyhybam vela ludom, s ruskou nakupit do obchodu a ani to neberiem ako velke obmedzenie. Smrt by bola vacsie obmedzenie.
Vsetkym popieracom covidu by mali dat podpisat cestne prehlasenie, ze v pripade choroby sa budu liecit doma paralenom, nech svojou obmedzenostou nezatazuju zdravotny system (ako fajciari svojou rakovinou) a nech si chodia, ako chcu. Do obchodov povolit iba vstup s ruskou, bud nech si dopestuju doma na zahrade, ked nechcu rusku. V obchodoch zodpovedni ludia nie su povinni dychat a dotykat sa ich virusovych exkrementov.

sihaj
1. jan 2021

Odporúčam si prečítať..
.hlavne, keď idem z práce a predomnou vezu človeka na patológie, tak sa netvarme, že nás sa to netýka. Ako každý deň počujem koľko zdravotníkov je nakazených.

https://m.facebook.com/kulkovskymilan/?refid=52...

skarli
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
majkeel
1. jan 2021

@mamickadusicka Tu si da pozriet ze celosvetovo na "neexistujuci" virus doteraz zomrelo "iba" skoro 2 miliony ludi, presne 1.833.491 ludi z 84.283.740 nakazenych.
https://www.worldometers.info/coronavirus/

deedol
1. jan 2021

@mamickadusicka ty si fakt level "neuverim, ani ked uvidim". naozaj ti musi niekto zomriet, aby si pochopila?
mam kamaratov a znamych, ktori boli chori. niektori ani nevedeli, ini mali mierne priznaky, dalsi vraveli, ze to bolo ciste peklo. kamosovi zomrela teta. druhemu kamosovi dedo. moj takmer 80-rocny svokor ma momentalne covid a len dufame, aby to nejako dal. v lete prvy raz videl vnuka, aj to len z dialky. fakt chces take zazivat aj ty?

elizabet173
1. jan 2021

@skarli kostoly su zatvorene, do obchodu ist je nevyhnutnost a chodit po navstevach v rodine nie.

ninusa221
1. jan 2021

@mamickadusicka to si nemala ani pisat lebo ta tu znesú zo sveta 😃 keby matelko nedal lockdown tak by urcite nesedeli na gauci ako panenky Marie a nikam nechodili 😃

majkeel
1. jan 2021

@deedol Nechaj ju. Jeden kotlebovsky farar, co tiez hovoril, ze covid nie je a potom na to zomrel, pred smrtou vypisoval na fb, aby sa ludia za neho modlili. Zomrel na neexistujucu chorobu, cize je vecne zivy ako Lenin.

elizabet173
1. jan 2021

@majkeel
@deedol fakt je asi zbytocne drat klavesnicu. Jednu jedinu vyhodu ma tato pandemia, ze sa ukaze v plnej krase zmyslanie ludi.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
1. jan 2021

@mamickadusicka ja ta nepotrebujem presviedcat, ani nikoho.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
deedol
1. jan 2021

@majkeel hej, tiez som na toho kotlebovskeho farara akurat myslela, ale nechcela som byt zla. zvycajne som totiz ludomil, ktory nikomu nic zle nezela. hadam mi to este chvilu vydrzi aj v tychto casoch 🙂

janinah
1. jan 2021

@mamickadusicka pre takých ako ty sa toto nešťastie tu bude ťahať do leta....neveríš,lebo si nevidela? tak možno budeš mať "šťastie" a uvidíš na vlastné oči ako pacient...sorry,ale toto tu sa už ani čítať nedá,buď si čistý hlupák alebo neskutočný ignorant

viestta
Odpoveď bola odstránená
majkeel
1. jan 2021

@deedol No nacisticky farar, co neveril na covid a este to tlacil inym v kostole. Budem hnusny, ale tato zemegula o moc neprisla.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
1. jan 2021

@viestta no tak ti gratulujem fuha to je teda výhra ja som nebola asi mesiac von a ked sme isli na terasu tak som bola ako osprostena 😃 a k tej smrti ovela viac ludi zomrelo na klasika choroby hlavne rakovinu ale tu nikto neriesi... ked zomreli na covid tak mali pridružené choroby mam to z hlavného zdroja takze nejak tak😉

majkeel
1. jan 2021

@mamickadusicka Chod do vlady za premierku. Vsetky staty na svete ockuju ako sialeni, zatvaraju ekonomiky, stavaju polne nemocnice, tlacia biliony usd, aby sa ekonomiky a burzy nezrutili. Potrebuju takych mudrych ludi ako sol, co tam pridu a konecne im povedia, nevyhadzujte tie prachy zbytocne na nieco, co ani neexistuje.

elizabet173
1. jan 2021

@ninusa221 nie vsetci mali pridruzene choroby, tiez to mam z hlavneho zdroja. Inak neviem, preco by mal mlady clovek zomriet na obycajnu chripocku, ked ma napr. cukrovku. To sa bezne nestavalo

majkeel
1. jan 2021

@elizabet173 Ono, ani chripka nie je brnkacka a netreba ju podcenovat. Ludia co to prechodia, maju zapal srdcoveho svalu a zomru na infarkt. Ta dnesna chripka je zoslabnuta spanielska chripka z roku 2018, ktora skosila miliony ludi, len casom si ludia trochu vypestovali imunitu, ze uz neusmrcuje v takych vysokych mnozstvach.
Vsetci imunologovia tvrdia, ze toto este nie je nic, toto je len take varovanie, moze prist ovela horsia pandemia. Taka ebola ma umrtnost 80%...

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená