icon

Môže sa od zajtra cestovať do iného okresu?

1. jan 2021
nina255
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
melindaaaa
1. jan 2021

@mamickadusicka 🙆🏼‍♀️To este aj takyto ludia existuju?😱

nenne27
1. jan 2021

Vraj budu namatkovo kontrolovat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
majkeel
1. jan 2021

@melindaaaa Povedzme si zase, ze Donald Trump chcel covid liecit vypitim Sava. Som zvedavy, ci ho potom naozaj liecili savom, ked ochorel na covid. 🙂

777januska777
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
1. jan 2021

@nina255 som tu len z nudy ale niektore zeny tu ocividne vedia byt aj cele dni😃 sorry je to moj nazor nebudem tu davat dake dristi z internetu co sa moze co sa nesmie uz mi len povedz co sa mi stane ked som v nr cele dni doma a ked idem za rodicmi tak nas mama s priatelom doma otestuje a oni prekonali koronu ?

majkeel
1. jan 2021

@777januska777 No toto by sa dalo pouzit univerzalne nielen na tuto temu, ale na vsetky. Vytesat do kamena.

sticker
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
nina255
1. jan 2021

@ninusa221 povies mi cim ta ako otestuje ?lebo ked si taka najmudrejsia na celom svete mohla by si vediet ze prve dni od nakazenia ta ako pozitivnu NEzachyti ZIADEN test aj ked uz prenasac si ???

viestta
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
1. jan 2021

@nina255 antigen test vies mame ich doma plnú rit 🙂

ninusa221
Odpoveď bola odstránená
nina255
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
1. jan 2021

@nina255 akoze nic mi nebola tak co sa rovno ma pcr test objednam ? Moj oco bol nakazený spravila mu mama antigen a ukázalo mu to za 5 minut tak hadam viem viac ked to moja mama robi denno denne 😆

777januska777
1. jan 2021

@ninusa221 mňa iba zaujima kde to ta tvoja mama pracuje, co to v tej nemocnici robí? Je mi ľúto tvojej mamy, môžeme vychovávať deti kolko chceme, ale keď sa to nepodarí, tak sa to nepodarí.

nina255
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
nina255
1. jan 2021

@ninusa221 chapes ze ty nemozes o sebe vediet ci si pozitivna alebo negativna ?????!!!! 😂 toto je fakt jak hrach o ste u hadzat... nejdem sa bavit s takymito ludmi pod moju uroven fakt...

ninusa221
1. jan 2021

@viestta to mame známosti uplne inde takze ich nema stade 😂

ninusa221
1. jan 2021

@nina255 ved dobre ale ja to viem ale ma proste otestovala 😃 no to uz len v tejto diskusi le úroveň 😃

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
1. jan 2021

@mamickadusicka a odkial si?😀 pretože momentalne som v Nitre a tu si zevraj mŕtvoly v nemocnici tak aby som nahodou ta nenarazila kedze sme cervene mesto😂😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená