icon

Môže sa od zajtra cestovať do iného okresu?

1. jan 2021
Strana
z6
majkeel
3. jan 2021

@mamickadusicka Vacsia opatrnost je vzdy lepsia ako prilisna bezstarostnost. Ked mi niekto cez pandemiu povie, kasli na rusko, je ako ked mi niekto povie, podme si na.ebani s 3 promile dat preteky na autach na dialnicu, bude sranda, co sa moze stat.
Moze sa stat, ze zbytocne skoncis v marnici, alebo na 10 rokov v base. Taketo zabavky prenecham inym.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
3. jan 2021

@mamickadusicka kym si niekde nenapisala, ze mas 50r, tak som myslela, ze tie spravy pise iba sproste decko...ale toto je este horsie 🤦🤦🤦

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
3. jan 2021

@mamickadusicka tak to urcite... Mna by zaujimalo povolanie, ktore robis, kedze my ostatni sme "mentalne a informacne nevybaveni"...

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
honey12
3. jan 2021

viete niekto poradiť? strávila som Vianoce u rodičov - mám tam aj trvalý pobyt, bývam však 50 km - v inom okrese. Potrebujem sa vrátiť domov /autobusom/, nebude to však cesta do práce /pracujem momentálne z domu/. Je to už trošku paranoja 🙂 ale myslite, že na toto platí výnimka? Ide hlavne o to, že v OP mám trvalý pobyt u rodičov. Ďakujem za rady.

majkeel
3. jan 2021

@sisa_s Siritelka hoaxov 🙂

hors
3. jan 2021

Dievcata idem sa aj ja spytat ,mozno to tu bolo ale píšem za seba .Ja byvam 120km od mojej mami ktora sa zacala strat o strýka(jej brata 75r)je po porazke je ochrnuty na pol tela trosku ale tak prejde o palicke .Na 15.1.je objednany na ocne .Moja mama potrebuje ho zaviest a pomoct sním .Mozem v tomto pripade cestovat ?bez toho aby som dostala pokutu .Lebo nemam ako dokazat policajtovy ze idem sním k lekarke. Uz ked pojdem odtial vypýtam si nejak papier kde mi potvrdi ,ze som tam bola .Dakujem

honey12
3. jan 2021

@hors podľa mňa to je výnimka - starostlivosť o chorého príbuzného - a pochybujem, že policajti to nejako zvlášť papierovo budú skúmať....aj keď ťažko povedať, tiež som z toho neistá.

marion09
3. jan 2021

@mamickadusicka možno i preto nemocnice kolabuju že polka personálu vyštudovala za eurače

hors
3. jan 2021

@honey12 no ved prave lebo je to cele zle .A clovek nevie co spravyt .☹

majkeel
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
evkao
4. jan 2021

@mamickadusicka este jedna vec, ked sa tu uz tak ohanas tymi sreenmi, ktore niekto upravi podla seba a potom siri socialnymi sietami prave kvoli takym, ako si ty, tak ak nie si ovca, ako sama tvrdis, skus si najst aj zdroj a over si vsetky fakty

nina255
4. jan 2021

@evkao takto to potom dopada... ze si negramotni ludia precitaju jednu vec na FB, casto aj vymyslenu,hoax, a ani sa len nezamyslia nad tym ze by to bola blbost... neoveruju si fakty... veria pribehom jedna baba povedala... znamy mojho znameho ma znameho ktory povedal ze .... vsak to aj ja si mozem vymysliet barsjaku kravinu a sirit to 😃 a potom nadavaju nam do oviec a veelmi im je vtipna tato situacia...

gerrwie_girl
4. jan 2021

@mamickadusicka vies co je najsmiesnejsie? Ze prave taki ako ty su tie najvacsie ovce 😀 A ani si to neuvedomujes. Lebo take sracky ako si sem dala ty dal na FB aj moj kamarat. Tak som sla na tu stranku a kukam, ze tam sa pise, ze uvedene cisla NEZAHRNAJU umrtia na Covid-19. Lenze to by ste vy lahko manipulovatelni ludia museli trosku rozmyslat kym zacnete zdielat kazdu kravinu s milion vykricnikmi a otaznikmi a ocividne hrdi na to, ako ste vsetkych prekukli 😀 Aj minule tu koloval clanok o tom, ako ludia ihned po ockovani ochoreli na koronavirus! No skandal! Si predstav! Ved to ockovanie je uplna blbost, vy ste to predsa hovorili! Vsetkych nas chcu zabit! Co tam po tom, ze vsade hovorili, ze zaberie to a clovek ziska imunitu az po druhej davke a dovtedy sa musi chranit ako vsetci ostatni? Ale to by niekto musel vediet pocuvat a rozmyslat 😉 Najlepsie su vase argumenty typu: su plateni! Vsetci su vlastne plateni. Zdravotnici, obete, pribuzni obeti. Najviac ma pobavila reakcia mojho kamarata (teraz uz byvaleho, lebo zaslepenych idiotov si nebudem drzat na FB medzi priatelmi), ktory mi napisal, ze aj ja som platena 😀 Vtedy som si uvedomila, ze niektorym z vas (nie nam, ktori verime, ale vam, co to stale popierate) to uz fakt ze poriadne udiera na mozog.

nina255
4. jan 2021

@gerrwie_girl amen 🙏🏻 Konecne to niekto rozumne napisal !

bona69
4. jan 2021

@viestta presne to bolo teraz v správach že hoax, bolo to na FB, i keď asi by stačil aj zdravý rozum aby človek vedel že je to blud, myslím že pani @mamickadusicka nechce nič iné len rozprúdiť diskusiu a dvihnúť tlak zodpovedným ľuďom, čistá šíritelka hoaxov

Strana
z6