icon

Môžem ísť na cintorín, keď mám negatívny test?

1. nov 2020

Dobry den, neviete nahodou niekto ci s negativnym testom mozem ist do vacsieho mesta na hroby rodine? Mame uz s negativnym testom od zajtra nejake vacsie vyhody? Dakujem.

Strana
z2
mmoonna
1. nov 2020

Na cintorín ísť nemôžeš. S negatívnym výsledkom môžeš ísť napr.ku kadernícke, do obuvi, odevov a pod.

amelia000
1. nov 2020

Ano za cca 1000e mozes ist aj na cintorin 🙂

autor
1. nov 2020

@mmoonna dakujem

autor
1. nov 2020

@amelia000 ale nehovor

loginexistuje
1. nov 2020

opravim mozes ist za 1600 eur a nejake drobne

mpg
1. nov 2020

S negatívnym testom môže ísť na tie určené miesta, ktoré sú schválené. Premier už viac krát hovoril, že ísť na cintorín tam nie je. Mohla by zato byť aj pokuta.

autor
1. nov 2020

@loginexistuje dalsia trapna odpoved

amelia000
1. nov 2020

Nie trapna, ale pravdiva. Ved ak nato mas, tak kludne chod 🙂

sorciera24
1. nov 2020

a to kde najdem zoznam schvalenych prevadzok?....s negativnym testom sa mi predsa rusi od 2.11. zakaz vychadzania (podla vyhlasky)

autor
1. nov 2020

@amelia000 a kde sa pytam ze kolko je pokuta za to?? Nevies citat, ci si rada domyslas ?

sorciera24
1. nov 2020

ak viete citat vyhlasku, tak podla nej ak ams negativny test, od 2.11. mozes ist aj na cintorin (dnes este nie - o tom vravel premier)

amelia000
1. nov 2020

Pytas sa ci mozes, ja ti odpovedam ze za cca 1000e mozes.. co je natom nepochopitelne? ;)

autor
1. nov 2020

@sorciera24 o tom viem aj ja, len som chcela sa aj tu opytat viac zien viac rozumu, len tu to neplati. Tu plati viac zien, viac odveci odpovedi 🤦 mam negativny test aj manzel tak sme chceli zajtra behnut na cintorin. Nie ist na silu aby mi tu pisali kolko je pokuta 🤦

abbey1
1. nov 2020

Od zajtra môžeš.

sorciera24
1. nov 2020

@amelia000 nemas pravdu (ak mi sem das link na nejaku vyhalsku, kde na cintorin nemozem od zajtra, tak sa ospravedlnim, ze som si nevsimla)....inak palti to, co som dala

autor
1. nov 2020

@amelia000 😅😅 ty si strasne mimo diania. Nepytam sa za kolko, pytam sa ci mozem ci nie. Jasne ze bez pokuty som myslela. Vidis niekde ze sa pytam ohladom pokuty?? No nevidis, pravda 🤷 lebo som sa nepytala na pokutu.

autor
1. nov 2020

@sorciera24 dakujem 👍

autor
1. nov 2020

@abbey1 dakujem za normalne odpovede.

sorciera24
1. nov 2020

aj ja idem zajtra na cintorin;)

autor
1. nov 2020

@sorciera24 ja som vsetko dodrzala, doma som bola, na test bez debaty isla tak nechapem ze mi tu niekto bude splietat pokutu 🤦 dakujem pojdeme asi aj my.

hipuska
1. nov 2020

Od 2.11. môže ísť.
@mmoonna a to by malo aký zmysel? Obuv áno, cintorín nie?
@amelia000 nastuduj si a potom pis

autor
1. nov 2020

@hipuska dakujem za normalne odpovede 👍🙏

amelia000
1. nov 2020

@hipuska mas pravdu, teraz som to pozrela, tak moze ist bez pokuty nakoniec.

marca12
1. nov 2020

Od zajtra sa uz moze ist na cintorin.

lubisvecko
1. nov 2020

S negativnym testom sa zajtra uz moze, tiez zvazujem, ze pojdem, ale len ak tam nebude ludi.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
autor
1. nov 2020

@lanvinka no prosim 😅 to sa oplatilo 😅

lenka2710
1. nov 2020

Ja som bola tiež dnes za otcom, ale na cintoríne o ktorom vedia len ľudia, ktorí tam žijú 😂 je to pod lesom na dedine, nikoho tam nebolo, je tam len pár hrobov! Na nejaký veľký cintorín v meste by som určite dnes nešla

luuubik
1. nov 2020

Prepacte autorka, ze vam tu trochu rozsirim povodnu otazku, ale: chapem spravne, ze ak mam negativny test platia pre mna od zajtra opatrenia ROR plus zakaz zhromazdovania nad 6 osob? A uz ine nie? T.j. mozem ist napriklad na vylet mimo okres (napr. na svoju chatu) a zostat tam - t.j. nezdrziavat sa v mieste trvaleho bydliska? Dakujem 🍀

Strana
z2