Môžem navštíviť rodičov, ktorí bývajú cez 5 okresov?
Je zákaz vychádzania aj návštev. Takze oficiálne nie.
Oficiálne asi nie.. Ale išla by som.. My sme teraz pochovávali svokra.. Mesiac bol v nemocnici a teda v najťažších chvíľach kedy ma byt človek s rodinou.. Umrel sám a v cudzom prostredí.. Navyše aj ta posledná rozlúčka bola hrozna.. No takže za mňa áno chodte ich pozriet
Ja chodim zv-NR a nezastavili nas zatial.. ani nikde neboli ale viem že dnes dako velmi kontrolovali preto priatel neprišiel🙆🏽♀️Ale určite choj je to hlavne aj na policajtov či natrafiš na chuja alebo na normalneho
❤️Ste zlaté ďakujem. Myslím, že nemám cestu cez čierny okres (Žilina, Martin, Banská Bystrica, Lučenec, Rimavská Sobota). Tak ja to risknem, rodičia mi za to stoja! Pôjdeme najbližší víkend, poprípade ten ďalší víkend. Ďakujem baby, pomohli ste sa mi rozhodnúť. Krasny víkend este❤️❤️❤️
Ja mam rodinny dom mimo okresu a zatial sme vzdy presli bez kontroly
@snezienka33 celá rodina sa ide starať. Určite policajt pochopí...
Pýtala sa či môže, tak jej odpisujem tak ako to je.
@snezienka33 a? Tak ste mali šťastie, že vás nestopli.
@snezienka33 od pondelka začínajú poriadne kontrolovať.
Urcite chod. Je to velmi “nespravodlive” ked ludia co maju rodiny v okresoch kde byvaju sa mozu vidiet ale ked mas rodinu v inom okrese tak nesmies chodit... my tiez mame rodinu aj z mojej aj z muzovej strany v inych okresoch a je to ozaj na nervy. Viem, nemali by byt navstevy vobec ale to si clovek uz nemoze ist ani rodicov pozriet? Je to cele velmi smutne
Ja ti poviem, chod. Zaroven vsak dodavam, my sme na zapade, tu sme imdy ziadnu kontrolu nevideli (ale nejako extra nikam nechodime) no orave som pocula ze okolo BB zastavuju policajti, okolo Chopku a tamten smer. Nasi su vo Zv, tak preto to viem. Tak ale neplati stale vynimka 'starostlivost o blizku osobu?'? Vela stastia a pekny vikend. Ja som nasich nevidela od oktobra a tie mi sym kazdu chvilku mrnka, ze ich chce ist pozriet 😥
@mattkapd ľudia aj pred coronou bežne umierali samy v nemocnici .... len si nemysli že vtedy to bolo iné... 😉

Prosím poraďte mi. Rodičia majú 70 rokov. Nevidela som ich od novembra. Ja, MM aj syn sme negatívny, ja som dokonca pred druhým očkovaním. To isté rodiačia. Nikto nemal covid 19. Chcela by som ísť niektorý víkend. Je to 280 km . Poradíte mi prosím? ❤️