Môžem počas rizikovej PN cestovať do zahraničia?
Caute mala rada...som na rizikovej pn, ale kedze mam muza srba a chceme ist na sviatky aj k nim...dobre neriesim kontrolu...riesim to ci mozem prejst hranicu na obcianku...
Dakujem 🙂
Urcite staci obciansky, boli sme takze viem.
Prechadzala som cez srbsko do ciernej hory pocas PN, nikoho moja PNka nezaujimala (kontrolovali nam obcianske)..
teda ak sa pytas na to...
Tak potom ti musím písať že kontrola môže prísť o deviatej večer a v nedeľu na pravé poludnie
Na hraniciach a ani v Srbsku nebude nikoho zaujimat, ze si pn. Len bude zaujimave vysvetlovat pripadnej kontrole, preco si nebola doma.
si stále slobodná bytost a mozes cestovat kde chces
@sju_zuzqka počas žiadnej PN nemôžeš ísť cez hranice.Vlastne nikam nemôžeš ísť.Nevieš o tom,že chodia kontroly??
Čo je riziková PN?
Ak si PN, nemala by si cestovať.
Mas dodrziavat vychadzky urcene lekarom. Asi je minimalna sanca ze cez sviatky ti pride domov kontrola, avsak moze sa stat nejaka nehoda po ceste a budes vysvetlovat..
Kamos pocas PN hral futbal a natrhol si meniskus. Tiez mimo domova a bol pruser.
@sju_zuzqka ja nerozumiem celkom tvojej otázke. Načo sa vlastne chceš opýtať, že ideš cez PN cez hranice? Co majú hranice spoločne s tvojim PN? Lebo píšeš, že kontroly neriešiš. Tak čo teda?
@bielasovicka nema pas, to riesi
@sju_zuzqka tak asi až taká chorá nie si 🤔
@sju_zuzqka zistujem ci mozem prejst hranicu na obviansky preukaz...ci to ukaze na socialke alebo nie... 🙂
@bielasovicka ze ked prejdem hranicu na obcianku...ci sa to ukaze na socialke 🙂
@juch1133 ano to sa pytam, ci ked davas op ci to nahadzuju do pc...a ci sa to nedostane k socialke...
Je na čase, aby lekárov a vystavovanie PN začali riadne kontrolovať. Je totiž evidentné, že na PN si preto, že sa ti ako tehotnej nechce pracovať. Žena, ktorá by mala naozaj rizikové tehotenstvo, by ležala doma s vyloženými nohami.
@sju_zuzqka bola som takto koncom septembra... Zatial to nikto neriesil (ale mne socialka nic neplati. Som na urade prace, ale cerpam PN)
Samozrejme, že to SP uvidí, akonáhle prejdeš hranicou, príde im notifikácia 🙄
@iv007 skôr by som čakal cez sviatky kontroly. Každý bude chciet ísť za rodinou takže pekne ľuďom porušia PNky
@misanthropicdann myslim, ze aj pracovnici SP chcu mat volno, nemyslim ze by vo velkom kontrolovali. Aj tak si kazdy nakoniec vybavi nejake potvrdenie od lekara alebo blocik z lekarne..

Zisti ci je Srbsko v Schengene, podla mna este stale nie je, takze potrebujes pas