icon

Môžem počas rizikovej PN cestovať do zahraničia?

sju_zuzqka
18. dec 2024

Caute mala rada...som na rizikovej pn, ale kedze mam muza srba a chceme ist na sviatky aj k nim...dobre neriesim kontrolu...riesim to ci mozem prejst hranicu na obcianku...
Dakujem 🙂

viestta
18. dec 2024

Zisti ci je Srbsko v Schengene, podla mna este stale nie je, takze potrebujes pas

lelelienka
18. dec 2024

Urcite staci obciansky, boli sme takze viem.

juch1133
18. dec 2024

Prechadzala som cez srbsko do ciernej hory pocas PN, nikoho moja PNka nezaujimala (kontrolovali nam obcianske)..
teda ak sa pytas na to...

katica06
18. dec 2024

Tak potom ti musím písať že kontrola môže prísť o deviatej večer a v nedeľu na pravé poludnie

zuzanaete
18. dec 2024

@viestta Uz niekolko rokov staci op do Srbska.

zuzanaete
18. dec 2024

Na hraniciach a ani v Srbsku nebude nikoho zaujimat, ze si pn. Len bude zaujimave vysvetlovat pripadnej kontrole, preco si nebola doma.

zobaka
18. dec 2024

si stále slobodná bytost a mozes cestovat kde chces

rozculena
18. dec 2024

@sju_zuzqka počas žiadnej PN nemôžeš ísť cez hranice.Vlastne nikam nemôžeš ísť.Nevieš o tom,že chodia kontroly??

patka06
18. dec 2024

Čo je riziková PN?
Ak si PN, nemala by si cestovať.

iv007
18. dec 2024

Mas dodrziavat vychadzky urcene lekarom. Asi je minimalna sanca ze cez sviatky ti pride domov kontrola, avsak moze sa stat nejaka nehoda po ceste a budes vysvetlovat..
Kamos pocas PN hral futbal a natrhol si meniskus. Tiez mimo domova a bol pruser.

bielasovicka
18. dec 2024

@sju_zuzqka ja nerozumiem celkom tvojej otázke. Načo sa vlastne chceš opýtať, že ideš cez PN cez hranice? Co majú hranice spoločne s tvojim PN? Lebo píšeš, že kontroly neriešiš. Tak čo teda?

viestta
18. dec 2024

@bielasovicka nema pas, to riesi

rozculena
18. dec 2024

@viestta je úplne jedno,či potrebuje pas alebo op.Je na PN.

kiki68
19. dec 2024

@rozculena Zial podla lekara nie je dobre ist cez hranice, ked tam budes mat nejaky problem/ nehodu tak to hned zisti poistovna

aandrea9
19. dec 2024

@sju_zuzqka tak asi až taká chorá nie si 🤔

klejkaez
19. dec 2024

@kiki68 súhlasím

kiki68
19. dec 2024

@klejkaez ako sama som toto riesila a posunuli skrz toto nastup na rizikove.

sju_zuzqka
autor
19. dec 2024

@sju_zuzqka zistujem ci mozem prejst hranicu na obviansky preukaz...ci to ukaze na socialke alebo nie... 🙂

sju_zuzqka
autor
19. dec 2024

@bielasovicka ze ked prejdem hranicu na obcianku...ci sa to ukaze na socialke 🙂

sju_zuzqka
autor
19. dec 2024

@juch1133 ano to sa pytam, ci ked davas op ci to nahadzuju do pc...a ci sa to nedostane k socialke...

melanta
19. dec 2024

Je na čase, aby lekárov a vystavovanie PN začali riadne kontrolovať. Je totiž evidentné, že na PN si preto, že sa ti ako tehotnej nechce pracovať. Žena, ktorá by mala naozaj rizikové tehotenstvo, by ležala doma s vyloženými nohami.

juch1133
19. dec 2024

@sju_zuzqka bola som takto koncom septembra... Zatial to nikto neriesil (ale mne socialka nic neplati. Som na urade prace, ale cerpam PN)

earlgrey
19. dec 2024

Samozrejme, že to SP uvidí, akonáhle prejdeš hranicou, príde im notifikácia 🙄

rozculena
19. dec 2024

@kiki68 ja nikam nejdem 😀

misanthropicdann
20. dec 2024

@iv007 skôr by som čakal cez sviatky kontroly. Každý bude chciet ísť za rodinou takže pekne ľuďom porušia PNky

iv007
20. dec 2024

@misanthropicdann myslim, ze aj pracovnici SP chcu mat volno, nemyslim ze by vo velkom kontrolovali. Aj tak si kazdy nakoniec vybavi nejake potvrdenie od lekara alebo blocik z lekarne..