icon

Nahlásili by ste opilú vodičku na polícii?

19. dec 2023

Ahojte, moja svorka ma fazy kedy pije, aktualne ma jednu posledne tyzdne. To, ze si otvori flasu vecer doma neriesim jej vec ale posledne tyzdne opita aj šoferuje - to už ma škrie. Zvazujem ju nahlasit na policii, anonymne asi poslat list s jej ŠPZ alebo podobne. Viem, ze sa hovorí, nehas čo ta nepalí… ale mna by hrozne mrzelo, keby mala nehodu a niekomu sa nieco stalo. Dohovaranie nepomaha muz skušal.
Jazdi v centre mesta a po sidlisku. Čo by ste robili? Pripadne nahlasili ste takto niekedy niekoho? Dakujem

Strana
z2
proximaa
19. dec 2023

@kivivi ale budu striehnut. Nasho suseda takto niekto nahlasil, ze chodieva opity po dedine. Vodicak mu uz zobrali. Chodil bez vodicaku, zase ho niekto nahlasil a chytili ho

katka2602
19. dec 2023

@proximaa striehnu na dedine, kde je bez urážky "3x hlavná a 5x vedľajšia cesty" V mestách ako BA,KE, PO nebude nikto čakať pri aute či a kedy sadne za volant pod vplyvom alkoholu. Hliadka nemôže stať na mieste a čakať.

proximaa
19. dec 2023

@katka2602 ked nahlasim, ze odisla z domu aj s adresou, tak aj v meste najdu takeho cloveka, ved sa predsa bude vracat domov. A hlavne si nemyslim, ze sa ma clovek na nieco take vykaslat iba preto, ze byva vo velkom meste

katka2602
19. dec 2023

@proximaa keď sa nahlási telefonicky áno, ale nie ak napíšem list. Nikto nehovorí, aby sa na niečo niekto vykašľal, ale vieš koľko by muselo slúžiť policajtov, aby stali pri aute a čakali kedy vyjde vodič a sadne do auta? Písať listy vo veľkých mestách veľký zmysel nemá. Zmysel má volať hneď 158 ako vidí sadať človeka do auta.

alickapusinka
19. dec 2023

Nahlas ale nie anonymné. Prečo anonymne bola upozorňovaná nereagovala tak by som to urobila. Opitá zabije niekoho mamu deťom alebo otca živiteľa rodiny a potom čo. Videlo sa čo spáchal na Zochovej ulici toto by malo byť memento pre všetkých čo sadajú za volant opitý. Ani VP by jej nemali vrátiť. Opitý človek za volantom je podľa mňa jednou nohou v base.

alickapusinka
19. dec 2023

Na Zochovej pred rokom tak ožratý zmenil život 5 rodinám ktoré svoje deti už nikdy neuvidia. A jeden žijúci doživotný invalid ma následky. Preto že bol ožraty jak delo 5 rodín oplakával deň noc svoje deti.

simca06022011
19. dec 2023

Kľudne by som ju nahlásila, alebo to navrhla mužovi. Je to jeho matka. A kľudne by som sa k.tomu aj.priznala. v podstate u mňa by to vyzeralo: Gitka, n3smiete šoférovať, keď ste pili, zistím to nahlásiť vás polícii a mate po vodičaku. Next time: nahlásujem. Bude cirkus? Ja som ju upozornila.

hope87
19. dec 2023

Myslim, ze by si nad tym ani nemala uvazovat. Ja by som nahlasila a na just nie anonymne...povedala by som jej, ze som ju varovala...ze moze niekoho zabit a ty sa nebudes mlcky prizerat. Dohovarali ste a nepomohlo...myslim, ze tu uz nie je o com.

zuzubb007
19. dec 2023

Jasne, ze by som to nahlasila, akurat, ked dakam pojde treba hned volat, zrazi dake dieta nenavidim retardov co si vypiju a potom si sadnu za volant take verejnoprospesne prace by som dala na x rokov a vziat vodicak

tiezjedna
19. dec 2023

Posli na ňu hliadku, keď budeš vedieť, že je liznuta. Nahlas ju kľudne anonymne, že si videla ako ide nekoordinovane. Hlavne to rieš, nemaj z toho vôbec blby pocit. To ona by ho mala mať, ale ako alkoholička už on prišla

martul
19. dec 2023

nahlásila, dokedy budete čakať, kým nezabije nejakého človeka - dieťa?

proximaa
19. dec 2023

@katka2602 ja som nieco hovorila o pisani listov?? Akoze dobre, zijes v meste ale nemaj strach, na dedinach su tiez telefony, nikto tu neposiela listky po holuboch. Vobec som ten vylev o velkom meste nepochopila

alenamihal
19. dec 2023

Ludom ako je tvoja svokra by mali zobrat aj rodny list ...NAHLASIT,hned ako nastartuje auto ... Toto je totalna drzost vypit a sadnut za volant,je to otazka casu,ked sa nieco zle stane brrr a jasne,ze doplatia nevinni ludia brrrr

katka2602
19. dec 2023

@proximaa reagovala si na kivivi a ona pisala o listoch...zjavne si vôbec nepochopila pointu, nevadi. A žiadny výlev o veľkých mestách tam nebol, to že si to pochopila po svojoj nie je môj problém. Pekný večer.

Strana
z2