Neodporúčam pani kupujúcu mariku156!
Ahojte baby urcite neodporucam pani mariku156.lebo si odomna kupila telefon na dobierku moja mamina to zle poslala aj som pani poslala cislo uctu aby telefon uhradila a vobec nic ani sa neoziva nereaguje na spravy
@nelca84 uz som tady pisala ze ta pani mi pisala pred tyzdnom ze dobierku prevzala a od vtedy sa neozvala
@misko772014 prepac, ale ja tomuto uverim az ked napises podacie cislo
@limetka69 ver tomu ze ak by kupujuca nedostala balicek, keby sa niekde stratil, urcite by sa ozvala predavajucej. Lenze ona mlci a to znaci nieco ine...
@alexandraalexandrova ja som to len nepochopila, viem, ze ho prevzala, 🙂 bude to bezcharakterna osoba
@limetka69 bohuzial asi ano ☹
@misko772014 nedá sa to riešiť pomocou adminov MK?
Inak sa mi stalo to iste, bol mi odoslany tovar a predavajuca namiesto dobierky omylom zaskrtla inu kolonku. Cize mne postar dorucil tovar ale platit som zan neplatila, ze vraj to nie je dobierka. Hned som kontaktovala predavajucu a pytala si cislo uctu, ani by ma nenapadlo ze by som si to len tak nechala...to sa proste nerobi
@misko772014 pridaj sem fotku podacieho lístku z tej strany, kde sú vytlačené údaje z pošty. Poradím ti.
Ona mi napisala 24.augusta ze akurat prevzala dobierku ze nevie ocom je rec ze nechape
@misko772014 a o com je rec? Uz ani ja nechapem, tak bola to dobierka alebo nebola?
@nelca84 ja som jej napisala ze to mamina zle poslala ze aby mi poslala peniaze na moj ucet a potom napisala toto
@misko772014 ak by to islo na dobierku musela by sa postarka pýtať na cenu a akou formou bude uhradena. Takze zrejme to mama poslala doporučene, od toho mate doklad, pani to prevzala, lebo to musela podpísať a nic neplatila lebo to nebolo na dobierku. Dotyčná pani si prevzala doporučený list, takze mobil ma zadramo. Jedine takto to mohlo byt. Správne?
@misko772014 no v tom prípade pani bude ozaj vyčúraná a obávam sa, že z nej tie prachy ťažko dostaneš.
1. nahlas to adminom bazára, odfoť konverzáciu aj tento listok
2. Urob si výlet k dotyčnej, adresu máš. Teda za predpokladu, že stále bude hrať mŕtveho chrobáka.
Podla tohoto posta nepochybila, dobierka to naozaj nebola, tak uz len cez admina to riesit
Ale,ze nema kusok hanby v sebe! Ach to su ludua. Mne by svedomie nedovolilo si to takto nechat. V tomto pripade je to obycajna zlodejka
Neviem ako sa spojim z adminom ale pisala som meil kde su kontakty
Ja by som sla k nej domov aj s muzom a zvonili by sme a kricali pod oknom. Toto sa nerobi,ludia su fakt divni
Pani marika sa robi hluchou a slepou......vsak ziskala vec zadarmo....peniaze uz ani necakajte...ale vy mate adresu a pani marika moze cakat navstevu od vas....

@misko772014 nepíšeš, kedy bola zásielka odoslaná, možno je ešte uložená na pošte ak adresát nebol doma... môže tam byť až 18 dní... za ďalšie, ak máš podacie číslo, vieš si pozrieť či bola prevzatá aj kedy presne bola prevzatá... z toho čo si napísala mám pocit, že ani nevieš ako pošta funguje, pretože ak na podacom lístku nebola uvedená suma, tak hold poštárka nemá skade vedieť, že to má byť dobierka...