Cez bazár som predala mobil a pani mi ho chce vrátiť

domiii99
11. okt 2023

Ahojte, stala sa mi taká čudná vec. Predala som mobilný telefon( úplne nový, komplet balenie,) jednej pani/slečne. Ta mi deň na to napísala že mi ho chce vrátiť lebo ho chcela pre maminu a jej sa nepáči 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ako by ste na toto zareagovali? Za mňa určite telefón brať späť nebudem keďže kupujúci si ma pred kúpou dobre rozmyslieť či o danú vec ma záujem.

myvanka
11. okt 2023

@domiii99 ani ja by som nebrala spat, nie si predsa e-shop takze nemas ziadnu povinnost zobrat mobil naspat.

deedol
11. okt 2023

odporuc jej, nech ho preda dalej. tiez by som ho spat uz nevzala, nie si e-shop.

matullienka
11. okt 2023

Určite nie vziať späť, môže ti prísť aj prázdna krabica alebo s nejakou stratou. Nech si ho predá ďalej

alickapusinka
11. okt 2023

Nie nie že vezmeš nazad môže prísť prázdna krabica a to že sa jej mame nepáči ich problém nie tvoj. Nič ani nereaguj telefon si poslala peniaze máš bude to nejaká špekulantka. Môžeš jej ho akože vziať a TY jej vrátiš peniaze a ona nič alebo niečo staré pošle. Môže byť aj u nej použitý mohol jej spadnúť niečo tak odišla nejaká súčiastka a TY už nepredáš nikomu. TY nie si e-shop TY nemusíš vracať nič.

muchotrafka298
11. okt 2023

Ked chcela vracat tovar, nemala kupovat cez bazar. Vobec sa s nou o tomto nebav. Ty nie si obchod a ani tam by jej ho nevzali naspat /okrem eshopu/.

kikushaa
11. okt 2023

Presne, ak chcela garanciu vratenia penazi mala nakupovat cez eshop

tamvtme
11. okt 2023

Neriesila by som a nebrala spat....co ked jej spadol, pokazil sa? Ako to budes dokazovat....nie si eshop....ja som takto predala korcule a po par dnoch chcela vratit, lebo zevraj dostala od niekoho ineho darom....no smola, tak ich predaj...nezobrala som naspat

muchotrafka298
11. okt 2023

My sme kedysi predavali cez bazos nabytok, ked sme sa v robote stahovali a nechceli sme to nechat majitelovi priestoru. No tak pani si na zaklade fotiek, popisu a niekolkych emailov kupila stol - kancelarsky a muz to doviezol a ona mi vola, ze co sme jej predali, ze ona to chcela pouzivat ako jedalensky stol......som mala dobru naladu, tak som teda povedala, ze ked to muz dovezie a zlozi do povodneho stavu, tak moze dojst. A nie, nikto od nas mu nepomohol, musel to tam skladat. Ona vedela co si kupuje, aj jej muz to musel vidiet, ked preto dosiel. Iny panko si kupil kancelarske stolicky, na ktore chcel zaruku ako v obchode, lebo on si predsa kupuje tovar...no takze tak.