Nestihla som termín na úrade práce, čo teraz?
Co teraz stým? Vcera bol termín, ja ze dnes.. Dostavila som sa, pani nepríjemná hned ze to potrebujem pn.. Tak som sla k dr, dala mi pecko.. Pani na urade to neprijala ze to musi byt normalne marodka
Ak by som si vybavila pečiatku ze v ten den som si hladala pracu akceptujú to?
Som zaevidovana mesiac a pol, ziadala som o podporu a cakam za vyjadrenim. Nechcem o to prísť, co teraz??
mne sa stalo presne naopak.. vedela som ze mam termin v utorok, ale mala som dolezity termin u lekara, tak som prisla v pondelok... tolko cavikov pre absolutne nic som este nevidela... ale myslim, ze to co si ten premotivovany pan vypocul, asi tiez bolo prvy krat v jeho zivote....
@krasneleto aj mne sa to stalo, tiez som prišla o hodinu skôr ako som mala, lebo som išla na pohreb, že nebudem kvôli tomu chodiť za nejakou uradnickou co mi dá pečiatku za účasť na pohrebe. Taky cirkus kvôli tomu. A to som bola len raz sa hlásiť, hneď týždeň na to som už mala pracu a bola som na úrade raz za 13rokov.
@kavasmliekom so mnou tam chcel nacvicovat ako hovori zakon a neviem co, pozeram na typka ci si nezabudol lieky dat, ja som riesila vazne veci a som mu vysvetlila, ze nech sa netvari ze tu almuznu co mi pride mi dava zo svojho, vtedy prvy krat za svoj zivot na UP. a ze na to je zakon a terminy, hovorim , ze mna zaujima termin u lekara na ktory cakam pol roka a ne jeho sprostosti. neviem co si isiel dokazovat, ale na zlu natrafil...
No mne povedali, ze kludne prist skor, v ziadnom pripade neskor! Myslim, den vopred, napr.
Maju urcite podmienky, porusila si ich, tak to bude mat nasledky, s tym proste treba pocitat. Je pochopitelne, ze pecko ti nestaci, to predsa sluzi pre zamestnaneho cloveka. Zachranila by ta jedine ta PN, no cudovala by som sa, keby ti ju nejaky lekar dal. A to hladanie prace - to by si mala hlasit vopred, nie tym hasit problem.
Jedine čo ťa vie ospravedlniť je PN, nič iné. Tak to je v zákone a tak si to mala aj v poučení čo si dostala.

@hanka5215 do budúcna používaj kalendár v mobile a nastavuj si pripomienky, zabúdanie sa stáva každému, ale na to slúžia pripomienky