icon

Obmedzený pohyb medzi okresmi

23. okt 2020

Ahojte... Určite mnohé z vás majú partnerov, priateľov opačného pohlavia 😉ktorí spolu nežijete a ste z iného okresu.. Ako to riešite? Asi nijako. Hľadám len trošku psychickej podpory 😂 prosím presne tie ženy ktoré žijú doma s mužmi aby sa nevyjadrovali ak nemajú povedať čo k téme 🙏

Strana
z3
moonlight1210
23. okt 2020

@snezienka33 upokoj sa. kto ti povedal, co prijimam?
to si vydedukovala, lebo mi je smiesno z autorkinho problemu?
trochu sa nad sebou zamysli.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mladena
23. okt 2020

No však áno, táto vláda nám chce tak dobre, tak sa o nás stará, opatrenia, veď čo keby sme náhodou ochoreli údajnou koronou? Tak nás majú radi. Za socializmu si pracovať musel, teraz dokonca nemôžeš aj keď si zdravý a platíš odvody a dane a všetko jak taký blb, lebo niekde je nejaký X a Y s chrípkou. A ak nemôžeš podnikať, môžeš založiť novú výhodnú formu podnikania- s peknými rúškami.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
23. okt 2020

@snezienka33 bezcitna voci comu?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
23. okt 2020

@snezienka33 akoze kvoli tomu, ze teraz napisala, ze stratila mamu?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
autor
23. okt 2020

Človek nepochopí kym nieje v podobnej situacii, preto som napisala, ze tie ktoré nemajú k tomu co pvoedat, nech nepíšu.. Ale to je inteligencia ľudí.
@moonlight1210 ja nepotrebujem ľútosť, ale píšeš o tom, ze ľuďom sa deju aj horšie veci a ja riešim toto.. Odpovedala som ti a aka je tvoja odpoved? Žiadna. Preco? 😉🙃Takže asi tak... Každému padne vhod sa s niekym porozprávať a vediet ze nieje na nieco sam...

moonlight1210
23. okt 2020

vies co? par sekund predtym, ako si toto tu napisala som ti chcela napisat nieco osobne. kedze sme na tom takmer podobne.
ale teraz som zhrozena.
toto co si napisala - prepac. smajlikovat a zmurkat okolo smrti vlastnej mamy? navyse tak hroznej?
nie, toto si si vymyslela. nemam k tebe sucit. pre vyhru v diskusii urobis cokolvek. u mna si skoncila.

jana_eyre_2
23. okt 2020

Bože ženy, vás čítať v korone je fakt neuveriteľné..
Úplne strácate zábrany ako komunikovať s inými ľuďmi..

kubkovamama
23. okt 2020

Ste veľmi ďaleko od seba?Lebo mimo okres môžeš ísť aspoň zatiaľ neevidujem žiaden zákaz ísť mimo okres...čo vlastne budú kontrolovať,veď do práce mimo okres môžme chodiť bez predkladania zmluvy..tak môžte sa predsa stretnúť niekde v lese na pol ceste😉

autor
23. okt 2020

@moonlight1210 prepac ale ja sa smejem s teba.. Nie zo smrti mojej mami... Smejem sa nad tym, ze napíšeš co hrozne sa deje, moja odpoved bpla v tom štýle ale uz si nato nereagovala.. Preco?... Na to tie smajlíky a zmurkania.. Tvoja hroza si mi ukradnutá aj osobne spravy.. Pretoze ľudí ktory niečo sudia a smeju sa bez toho aby vypočuli alebo sa snažili pochopiť, su presne ti ktorých odvrhnem hned...
Pekný večer všetkým... 🙃

autor
23. okt 2020

@kubkovamama no sme od seba 55km..deli nas 5miest,obci...riskovať to nebudem.. Ak to ma pomôcť tejto chorej dobe, budeme každý doma..

moonlight1210
23. okt 2020

usmev ti pristane. smej sa. doprajem ti to.
na rozdiel od teba nepouzivam osobne traumy ako argument, aby som vyhrala pochybne diskusie.
pekny vecer aj tebe.

autor
Autor odpoveď zmazal
mladena
23. okt 2020

Viete baby, ja neberiem ľahkovážne choroby, vieme, že napr. v minulosti bol mor, ktorý však kosil s takmer stopercentnou pravdepodobnosťou. Ale nedá mi to nenapísať, že toto čo sa tu teraz deje vidím ako celosvetovú politickú konšpiráciu. Autorka témy, ja by som išla za láskou vždycky, nech sa deje čo chce🙂 o čom inom je tento život? Treba sa mať radi🙂

autor
23. okt 2020

@mladena aspoň niečo pozitívne... 😊Aj keď radšej ostanem doma.

estrella5
23. okt 2020

No my to máme takto.. O to je to pre nás horšie, že my sme predtým žili x rokov spolu. Človek si za tie roky zvykol na spoločné zaspávanie a zobúdzanie sa, spoločné fungovanie. Teraz sme boli okolnosťami donútení ísť bývať dočasne každý inde (ale boli sme spolu najčastejšie ako sa dalo).. A teraz, v čase, keď sme už mali niečo "rozrobené" (a mali sme byť znova konečne spolu) sa deje toto - zastavilo sa nám aj to "rozrobené" a ešte sme aj oddelení... A nemyslím si, že to bude len týždeň.. Minimálne 2-3... A ako to riešime/budeme riešiť? No, nijak.. Vydržíme.. Je to ťažké, ale treba vydržať. Bude lepšie ❤ ...

A tiež nemám rada tie reči ako "boooože, to sú problémy", príp. "to bez seba nevydržíte?" .. No, myslím, že každej čo tu prispieva by vlastný muž chýbal. Nikto nehovorí, že je to tragédia a koniec sveta, ale trochu empatie by nezaškodilo. Ja nerozumiem.. Veď tu len tak "kecáme", netreba hneď každého odpálkovať. Či aj keby sa mi kolegyňa/kamarátka/sestra/... posťažuje, že jej napr. chýba muž lebo XY, tak jej mám len odvrknúť "to akože bez seba nevydržíte? sú aj horšie veci. mať tak tvoje problémy"??? 🤔🤔🤔

jana_eyre_2
23. okt 2020

@estrella5 pekne zhrnuté... Ženy na MK majú veľmi veľkú tendenciu problémy iných zľahčovať a podceňovať..

Strana
z3