icon

Obnovia pandemickej OČR

lienka288
27. okt 2020

Chcem sa opytat ci obnovebie rodic.prispevku sa tyka aj tych mamiciek co im pandemicky skoncil 15.10??

sofia1
27. okt 2020

@lienka288 to sa uvidí zajtra

rachel36a
27. okt 2020

Dufam ze nie...uz teraz pada stat na hubu

alenka2101
28. okt 2020

Budu vyplacat vela PN,kto bude pozitivny,nemoze do prace..

matapo
28. okt 2020

...dnes sa dozvieme, ale myslim si ze nie. Ak obnovia tak to bude bud pre mamicky kt. skoncila riadna rodicovska dovolenka teraz v oktobri, ale skor asi az ktorym skonci v novembri, nakolko je uz koniec mesiaca a mozno to neprejde vobec tazko povedat. Ale pochybujem zeby sa to tykalo tych mamiciek kt. boli na pandemickej rodic. dovolenke a tu im len 2 tyzdne dozadu zrusili. Mozno to bol taky zamerny krok, ze zrusia, nakolko niektore mamicky uz poberali pandem. rodicak od marca a obnovia pre dalsie mamicky kt. konci teraz a situacia je opat na figu. Tiez ten stat nemoze podporovat vsetkych do nekonecna.

marryen
28. okt 2020

@matapo už je to schválené....obnovuje sa aj tým, čo im skončil 15.10. Paráda.....len tak brať peniaze za nič. Normálne ľutujem, že mi v tom čase neskončil...Mohlasom si v pokojíčku brať prachy a pracujúci skladajte sa!!!!!!! 😈😠

sasanka605
28. okt 2020

@marryen to vážne? My sme ale bohatý stat. Za chvilu pribudnu otazky - som na pandemickom rodicaku môžem isr na ocr? 🤦‍♀️

niza
28. okt 2020

ale ako to je?mojej dcére to skončilo v auguste. Pozerali sme do teraz to predĺžené pandemicke.ale uz mi kázal ist na úrad prace sa registrovať.teraz nechápem vôbec neviem co a ako bude.mate to tak tiež niekto?

matapo
28. okt 2020

@niza ...skus zavolat na UPSVAR. K 15.10. sa vyplacanie pandemickeho rodicaku rusilo takze ti co ho poberali dostanu posledne vyplatenie v novembri, no ale teraz sa opat obnovuje a ako citam tak aj tim co im zaniklo. Takze kym nevedeli co a ako, asi kazali zeregistrovat sa normalne na UP a teraz od dnesneho rana je zas takato informacia, dnes ho opat schvalili...